Şimdi Ara

vay be kelebek camı kıramadık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun aracın anahtarının ıcerıde unuttugumuz ıcın servısı aradık gelıp acabıleceklerını ve 80 ytl oldunu soyledıler bızde kelebek camı kırarız dedıık onun fıatınında 40 ytlş oldunu soyledıler

neyse aksam gıderken tasla kırar gıderız dedık gıttık arabanın yanana dıger arbada cekıc vardı onla kırmaya karar verdık

ılk basta hafıf haıf vurduk yok

sonra bı bez ortuk cama(sıcramasın dıe)cekıs le daldık cama nası vuruyoz ama gum gum sese mıllet toplantı

sonuc:camda cizik bile yok aracı bırakıp geldık

arac honda civic 2004

(bılmıyom belkı dıger araclardada durum boyledık arac honda oldugu ıcın buraya acmayı dusundum)

• Eski aracımda da bana öyle olmuştu ancak camı önce çizmek gerekiyor, sonra kırabiliyorsunuz. En azından biz öyle kırmıştık
  • Gereği gibi vurmamışsınız kelebek camını kırmak çok kolay sadece koruma filmi olursa uğraştırıyor. (Otomobil hırsızı gibi konuştum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Umit
    Gereği gibi vurmamışsınız kelebek camını kırmak çok kolay sadece koruma filmi olursa uğraştırıyor. (Otomobil hırsızı gibi konuştum)

• Ah ah nerde o eski çekiciler. Yaşı biraz ileri olanlar bilir; eskiden araçları kaldırmazlardı, sadece ön tekerleri kaldırıp çekerek götürürlerdi. O görevliler en tecrübeli hırsızlardan bile daha kısa sürede kapıları açabiliyordu. Anahtar unutma gibi durumlarda birinden rica edip 3 kuruş da harçlık verip açtırabiliyordunuz kapıları. Bir defa dayımın kamyonu bir defa da bizim aracı açtırmıştık. Araç saniyeler içinde açıldı ama kamyon biraz uğraştırmıştı, 2 dakika kadar sürmüştü kapıyı açmak.
  • Arkadaşım çekicin ince ağzıyla vurmayı deneseydiniz belki kırardınız. Hani otobslerde olrya kenarda asılı kırmızı çekiç kılıklı ufacık birşey bir burmada camı çatlatıyor sonra dağıtıp açıyorsunuz. Sizinde önce camı çatlatmanız lazımdı. Zaten araba camları lamine oldudu için öle normal cam gibi kırıvermez her tarafı çatlar sonra dağıtırsınız. Karşımdaki oto parkta tabiri caizse 8 takla atmış bir araç vardı ön camı hala daha yerinde serili duyordu ama çatlamış bir cm kara si bile kalmamış.

İyi Günler dilerim.
  • sizin çekiç plastikti herhaldee

ben bi dirsek atar krardım kelebek camını ne war yaa
    alışkınız burda bi arkadaşın da aynısı olsu 2000 kasa civice patlattım bir dirsek kelebk camınaa pat etti benim gömlek nanay oldu tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bujiyle kırsanız(ortalığı hırsızlar bastı)
  • forumun gizli cevherleri belli oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Climanjaro

forumun gizli cevherleri belli oldu.

yaa buji muji hikayeee
    dirsek yeterlii

• Önce bi taşı alıp etrafını ıslak bi bezle sarıyoruz. Daha sonra hızlı bir şekilde kurbana(cama) fırlatıyoruz. Daha sonra içerideki Pioneer teybi...
  • herkez bıse yazmıs ama bı deneyın ıstersenız krabılıyomusunuz kıramıyomusunuz

herturlu denemıstık sıvrı ucuyla duz hıcbır sekılde kırılmadı keske kamaraya alsaydım nası gum gum ses geldıgı helde camda en ufak dahı bı cızık olusmadıgını

neyse bugun kılıtcı cagırdık aynı zamanda camcı adam dedı kenarına vursaydınız kırılırdı

bız nerden bılelım kac kez cam kırdık + kucucuk cam kosesı ortası zatı bır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .IsTanBul. -- 27 Ağustos 2007; 20:42:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtilaf

Önce bi taşı alıp etrafını ıslak bi bezle sarıyoruz. Daha sonra hızlı bir şekilde kurbana(cama) fırlatıyoruz. Daha sonra içerideki Pioneer teybi...

forumdaki potansiyeli olan arkadaşlar yawaş yawaş belli oluyorrr

• kelebek camı işine mi girsek herkes direk kelebek cama giriyor ayda 10 tane yapsak 400 ytl yeter bana aylık forumdan bir kaç arkadaşla da işbirliği yapsak

geçmiş olsun hocam demek kelebek camı kırmanın da bir yolu yordamı varmış
  • Ayda yılda bir Bağdat Caddesine giderim. 2 kez astranın bir kezde meganın kelebek camını kırdılar.Hemde caddeye 5 metre mesafede gayet işlek noktalarda; örneğin sonuncusu Zara mağazasının yanındaki aralıkta 3. ya da 4. araç iken hemde az ileride taksi durağı varken hemde saat akşam 8-9 arası hava aydınlık iken.Bu tecrübelerime dayanarak sölüyorumki bujiyle kırmıyorlar çünkü araba içinde hiç bujiye rastlamadım.Arabanın içide bagajıda bomboş aldığı hiç bir şeyde yok.Sanırım deneme yanılma amaçlı yapıyorlar.Allahtan denk gelmedikte bu yaşımda katil olmadım ama ettiğim beddualarla 7 sülalesinin rahat etmemesi lazım oda ayrı bi konu.
  • adamın kapıyı nası actıgınıda soylıyım

dıs taraftan kapı camının yanından kapının ıcıneucu bukulmus bıraz uzun bı demır soktu ve toplam 20 snıyeyı almadı kapıyı acması

yanı arac ıcınde kesınlıkle degerlı esyalarınızı brakmyın yoıksa acması cok basıtmıs
  • Aynı olay benimde başıma geldi. Tatil dönüşü incir,kavun almak için bir yerde durduk.
    Bir kişi araba da duracaktı. Muzik filan dinler diye anahtarı uzerinde bıraktım. O da farketmemiş kapıları içten kitleyip yanımıza geldi. İncirleri aldık arabaya gittik kapılar kitli anahtar içerde... İncir satıcısı durumumuzu gorunce yanımıza geldi. Kelebek camın etrafındaki lastiği keserseniz olur dedi bir de bıçak verdi.Camı kırmadan içeri girdik. Sizinde başınıza gelirse boyle yapabilirsiniz.

Araç: 1998 Corolla GLİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnreaCHaBLe

Aynı olay benimde başıma geldi. Tatil dönüşü incir,kavun almak için bir yerde durduk.
    Bir kişi araba da duracaktı. Muzik filan dinler diye anahtarı uzerinde bıraktım. O da farketmemiş kapıları içten kitleyip yanımıza geldi. İncirleri aldık arabaya gittik kapılar kitli anahtar içerde... İncir satıcısı durumumuzu gorunce yanımıza geldi. Kelebek camın etrafındaki lastiği keserseniz olur dedi bir de bıçak verdi.Camı kırmadan içeri girdik. Sizinde başınıza gelirse boyle yapabilirsiniz.

İncirci tecrübeliymiş demekki orada o şekilde kalan bir siz değilmişsiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: karaaagac

quote:

Orjinalden alıntı: UnreaCHaBLe

Aynı olay benimde başıma geldi. Tatil dönüşü incir,kavun almak için bir yerde durduk.

İncirci tecrübeliymiş demekki orada o şekilde kalan bir siz değilmişsiniz

ya da incirci de eski hırsızlardandı

• İncirci baba camcı olmasın sakın?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.