Kanalları gezerken trtde denk geldim. Çok fena konuşuyor çok etkileyici, edebiyatı gebertti gerçekten. Bilmezdim bu yönünü dinledikten sonra fanı olasım geldi. Çok iyi konuşuyor, edebi yönü dehşetül vahşet.
Kaybettiğimiz gün anlayacağız değerini...
quote:
Orijinalden alıntı: Balanced blue
her zaman olduğu gibi...
Çok haklısın hocam konuşması bile etkliyor insanı.
Seni sevmek balığı Urfa’da avlamaktır Balıklı gölde yasak olduğu için güzeldir Seni sevmek Munzur dağlarında kamalı keklik avıdır Hani keklikler yorulur da kara düşünce kalkamaz...
Seni sevmek yedisinde bir sabinin günlük gelirine konmaktır Alaca şafakta çıkmıştır yola Simidinin yarısını satmıştır Yüreği küçülmüştür elleri büyüdükçe...
Seni sevmek bir trencinin tren altında kalması gibidir Çığlığı düdük sesine Hasreti raylara takılı kalır...
Seni sevmek kaşarlaşmış bir celladın kendini asması gibidir Asılı cesede bakıp ta hem ağlar hem güler ya Oysa bir avuç gözyaşıdır bedenini astıklarından arta kalan...
Seni sevmek zordur güzelim Seni sevmek çelişkilidir Ölümle yaşamın kardeşçe birliğidir Ölünün mezarı görüp vazgeçmesi gibidir Buna rağmen seni sevmek güzeldir...
Ben de CEM TV de izledim. Güzel konuşuyor ve şu cümlesini unutmam: "Yüzyıllardır bu millete padiaşahım çok yaşa demekten başka bir cümle ezberletilmedi"
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Ben de CEM TV de izledim. Güzel konuşuyor ve şu cümlesini unutmam: "Yüzyıllardır bu millete padiaşahım çok yaşa demekten başka bir cümle ezberletilmedi"
Fikir adamı.
sözlükten alıntı. konuşması insanı gayet etkileyen,müthiş derecede zeki insandır.
Sol görüşlüdür. Yanılmıyorsam Alevi de. Dikkatli dinlenilmesi gereken bir insan. Görüşlerini ifade ederken çok sağlam dayanakları olan ve de etkileyici bir üslup kullanan bir sanatçımız. Gerçekten artık orasını burasını açana sanatçı denir oldu ama bu sıfatı layıkıyla taşıyan isimlerden bir tanesi.
Yeniler arasında adı bile unutulan bir sanatçı oldu açlık, sefalat içinde yaşam mücadelesi veriyor Sinema sektörünün en kötü yanı bu işte
quote:
Orijinalden alıntı: Elect
Çok haklısın hocam konuşması bile etkliyor insanı.
Seni sevmek balığı Urfa’da avlamaktır Balıklı gölde yasak olduğu için güzeldir Seni sevmek Munzur dağlarında kamalı keklik avıdır Hani keklikler yorulur da kara düşünce kalkamaz...
Seni sevmek yedisinde bir sabinin günlük gelirine konmaktır Alaca şafakta çıkmıştır yola Simidinin yarısını satmıştır Yüreği küçülmüştür elleri büyüdükçe...
Seni sevmek bir trencinin tren altında kalması gibidir Çığlığı düdük sesine Hasreti raylara takılı kalır...
Seni sevmek kaşarlaşmış bir celladın kendini asması gibidir Asılı cesede bakıp ta hem ağlar hem güler ya Oysa bir avuç gözyaşıdır bedenini astıklarından arta kalan...
Seni sevmek zordur güzelim Seni sevmek çelişkilidir Ölümle yaşamın kardeşçe birliğidir Ölünün mezarı görüp vazgeçmesi gibidir Buna rağmen seni sevmek güzeldir...
şiir mükemmel ya acayip etkiledi beni
Bir kaç sene önce Cem Yılmaz'a sallamıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: aMiraL*
quote:
her zaman olduğu gibi...
eleman AKP karşıtı haberin olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Ömer
Sol görüşlüdür. Yanılmıyorsam Alevi de. Dikkatli dinlenilmesi gereken bir insan. Görüşlerini ifade ederken çok sağlam dayanakları olan ve de etkileyici bir üslup kullanan bir sanatçımız. Gerçekten artık orasını burasını açana sanatçı denir oldu ama bu sıfatı layıkıyla taşıyan isimlerden bir tanesi.
Evet..Bir dönem kişisel ideolojisi yüzünden sinemadan dışlandı..Kesinlikle sanata yakışan bir isimdi ancak günümüzde bu tür sanatçılar kalmadı..
Gerçekten de şiir çok güzelmiş...
quote:
Orijinalden alıntı: aMiraL*
quote:
her zaman olduğu gibi...
Yaşlandıkça aklını kaybedenlerden,protestliği abartanlardan,siyaset bu kadar ayağa düşmese süper olacak.3. sınıf barlarda çıkıp şiir okuyan insan oradan ahkam kesmesin bi zahmet.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme