Şimdi Ara

Vay be :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi aklıma geldi eskiden protector mu ne vardı npc'de top şeklinde satılırdı 200 gold mu neydi onu alır jangan önüne koyardım vuran yatardı hey gidi günler

Not: Bi rivayete göre o topu kesen lv atlıyordu

• Aaaa evet valla bomba idi.Mayın gibi birşeydi...Nerden aklına geldi ya
  • @Auto CAD

Evet mayın gibiydi

Aranıza SS olanı varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NisoseR -- 3 Ağustos 2008; 2:36:44 >
  • bende eski silkroad hilelerine bakarken görmüştüm.protector ama kıyafet deilmiş bende ne die düşünürdüm.rivayete göre
    manyangların orda basınca canavar çıkıyomuş ve kaç lvl olursan ol kesemiyomuşun.

• quote:

Orjinalden alıntı: UniI3el

bende eski silkroad hilelerine bakarken görmüştüm.protector ama kıyafet deilmiş bende ne die düşünürdüm.rivayete göre
    manyangların orda basınca canavar çıkıyomuş ve kaç lvl olursan ol kesemiyomuşun.

Rivayet degıl gercek kesılmıyordu 100 k yedigimi hatırlıyorum + nerede basarsan bas botlar için yapılmıştı botlar oto dalıyordu yatıyordu simdi kaldırdılar eee para işi bu
  • o bomba 100k idi.Ve onu istediğin yere açabiliyordun.Amacı biraz sapıkça neden derseniz o bombanın amacı ona vuran kişi anında ölüyordu o zamanda en son level 70 idi.Çok iyi hatırlıyorum yani 70 level adam gelip ona bi dokunsa level bakmıyor ve o bomba onu tekte alıyordu...Zamanında çok yaptık.

- Heey gidi günler heey 2 yıl önce ne güzeldi sro...
  • Jevel boxları Hatırladınızmı
    :D Kac kere Gdf yı kerwan bayragı sanıp sonra kullanılmayınca curuk bişey sanıp npc ye satmıştım sımdı 50 m
    Ilerkı zamanlarda bu gunlerıde hatırlıcaz
    ha bıde tak hunterı ındır thefı tak thefı ındır hunteri idi cok guzeldı yaw
  • 100k değildi abartmayın her kasmaya giderken yanıma 5 tane alırdım en fazla 5 tane alınyordu, botlar dalardı direk yavaş yavaş temizlerdim kasma yerimi fakat uzun süre aralıklarla kullanılıyordu.80 updateindede vardı.
  • 100k değildi 100 gold. Üstün full sun olsa bile tek yerdin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet1541

Jevel boxları Hatırladınızmı
    :D Kac kere Gdf yı kerwan bayragı sanıp sonra kullanılmayınca curuk bişey sanıp npc ye satmıştım sımdı 50 m
    Ilerkı zamanlarda bu gunlerıde hatırlıcaz
    ha bıde tak hunterı ındır thefı tak thefı ındır hunteri idi cok guzeldı yaw

Jewel boxlarda güzeldi, 1 tane gdf çıkmıştı şansıma.
  • ben onu ilk başlarda boss sanmıştım üstünde isim olarak mobların ismi yazdığından dolayıydı heralde.
    misal üstünde manyang yazıyo manyangların bossu kralı sanırdım
  • Hatta çıktığı mob un yada kime tıkladıysan artık onun ismini alırdı...

- Hiç unutmuyorum bi kere görmüştüm player oyuncunun ismini almıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Hatta çıktığı mob un yada kime tıkladıysan artık onun ismini alırdı...

- Hiç unutmuyorum bi kere görmüştüm player oyuncunun ismini almıştı

Benim Hatırladıklarım İsmi Manyang Shadow Horse vs vs di hatırlamıyorum player adını aldığını

Go ld Bo tları Oyunda Fazlalık Sağlamaya Başlayınca Takıcıya(adını unuttum) Koştum Protector Alıp öldürcektim Hepsini Ama Sonuç Hüsran Oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Internazionale Milano -- 3 Ağustos 2008; 8:55:57 >
  • Hatırlıyom hocam havada gezen birşeydi sanırım...
  • ben onun amcını hiç çozememiştim ozamn bot olduugnu bıle bılmıodum yenı başlamıştım 20 lwl olmuştum manyangını kesemedım onun dedım ne ezıq char oyunu bıraktım
  • 70lvl varken oyun şimdikinden daha güzel ve zevkliydi...
  • quote:

o bomba 100k idi.Ve onu istediğin yere açabiliyordun.Amacı biraz sapıkça neden derseniz o bombanın amacı ona vuran kişi anında ölüyordu o zamanda en son level 70 idi.Çok iyi hatırlıyorum yani 70 level adam gelip ona bi dokunsa level bakmıyor ve o bomba onu tekte alıyordu...Zamanında çok yaptık.

Mücahit abi ben 500 Gold diye hatırlıyorum onları. Ve sanki süresini tam hatırlamıyorum ama 5-10 dakikada bir açıyorduk..

sanki..

• Yaa evet Bende hatırlıyorum onlardan hep tek yediğimi ortaıkta duruyodu bazı kişiler onu yatırmaya çalışıyodu ne günlerdi yaa
  • hangi serverdi hatırlamıyorum.bi guild mi bi union mu ne aynı anda jangan onunde onlardan basmıştı. çok acayip şeyler olmuştu.

tahmen edebilirsiniz nası bi gorun etrafta oluler biz jangandan çıkıp çaki kesmeye giderken çok moral oluyorud oda ne gum
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaJMéRaN

quote:

o bomba 100k idi.Ve onu istediğin yere açabiliyordun.Amacı biraz sapıkça neden derseniz o bombanın amacı ona vuran kişi anında ölüyordu o zamanda en son level 70 idi.Çok iyi hatırlıyorum yani 70 level adam gelip ona bi dokunsa level bakmıyor ve o bomba onu tekte alıyordu...Zamanında çok yaptık.

Mücahit abi ben 500 Gold diye hatırlıyorum onları. Ve sanki süresini tam hatırlamıyorum ama 5-10 dakikada bir açıyorduk..

sanki..

Evet 10 dk gibi bir süreydi sanırım en fazla 5 tane alabiliyorduk.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.