quote:Orijinalden alıntı: soho aklı selim her futbolseverin kutlaması gerekir zaten.. sürüye uysana len
quote:Orijinalden alıntı: Hypothetical quote:Orijinalden alıntı: soho aklı selim her futbolseverin kutlaması gerekir zaten.. sürüye uysana len sürüye uysam beşiktaşlı olmazdım .
quote:Orijinalden alıntı: soho quote:Orijinalden alıntı: Hypothetical quote:Orijinalden alıntı: soho aklı selim her futbolseverin kutlaması gerekir zaten.. sürüye uysana len sürüye uysam beşiktaşlı olmazdım . Arkadakilere güvenip devam ettirmiştim ne güzel.Olaydan beşiktaş adı geçmiyor bile
quote:Orijinalden alıntı: soho quote:Orijinalden alıntı: Hypothetical quote:Orijinalden alıntı: soho aklı selim her futbolseverin kutlaması gerekir zaten.. sürüye uysana len sürüye uysam beşiktaşlı olmazdım . beşiktaşlı olmasamda
quote:Orijinalden alıntı: soho quote:Orijinalden alıntı: Hypothetical quote:Orijinalden alıntı: soho aklı selim her futbolseverin kutlaması gerekir zaten.. sürüye uysana len sürüye uysam beşiktaşlı olmazdım .