Şimdi Ara

Vatanım Sensin - Halit Ergenç & Bergüzar Korel (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
8
Favori
24.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sezon finalimiydi yoksa finalmiydi anlamadım 2.sezon nolacak acep

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her bölüm olduğu gibi bu bölümde de bol bol "salvo" vardı. Ama eminim ki hiç birimiz Cevdet'in şehit olmasını beklemiyorduk. Umarım yapımcılar, Cevdet'in yerini çok güçlü bir karakterle doldurabilirler.

Bu arada "zayiatsız muzaffer olunmaz" diyerek bizler için kendini feda etmiş olan tüm askerlerimizi de buradan selam olsun, Allah gani gani rahmet eylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51E0CFF67 -- 8 Haziran 2017; 23:38:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane sezon finaliydi.
  • Final bölümünde bu detaya dikkat edin

Hastane koğuşunda sanırım fotoğraf. Cevdetin ayağı sarılı, koluna azize ve hilal girmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asriell

Final bölümünde bu detaya dikkat edin

Hastane koğuşunda sanırım fotoğraf. Cevdetin ayağı sarılı, koluna azize ve hilal girmiş.

cevdet degil o

• -davaro- kullanıcısına yanıt
    Evet değil gibi duruyor. Hatta o azize ve hilalin yüzü montajmış. Niye böyle bir şey yapmışlar anlamadım, diziye yakışmadı.

https://flic.kr/p/RM8kkv
  • İlginç bir sezon finali oldu.
  • 3 seçenek var

1-Cevdet ölmedi biraz zorlamada olsa bir şekilde kurtulduğunu göstereçekler

2-çıkan dedikodular doğru Halit Ergenç 2.sezon Atatürk'ü canlandıracak o yüzden Cevdet karakteri öldürüldü

3-Cevdet öldü 2.sezon Cevdetin ailesinin arka planda kaldığı daha çok Ankarada geçen yeni karakterlerle İzmirin kurtuluşundan çok ülkenin kurtuluşu olarak daha geniş işlenecek

• Cevdet için her şey düzgün şu anda bence, yediği kurşunlar ölümcül değil, Suikasti yaptığın gören herkes mefta, ve yaralı şekilde kurtulma olasılığı var sonra kaçanzi ankaraya.

Yeni sezon ne zaman bilen var mı ?

• ne gerek vardı ki tüm bu patlamada kendini feda etmeye. ha belki şöyle birşey geliyor aklıma, hani suikast oldu bende yararlı kurtuldum oradan beni çıkardılar diye devam ettirirlerse tam saçmalarlar her türlü musibet oluyor her defasında kahraman gözüyle bakmamaları gerek yunanlıların artık. birde patlama esnasına geriye doğru savruluyor yani bildiğin ciddi şekilde etkileniyor durumdan. kurtulursa biraz saçmalık olur ama böyle olursa da diziyi yeni sezonda ne bekliyor hiç tahmin edemedim sonuçta 1920 ye kadar geldik cumhuriyette atılıyor artık yunan felan kalmayacak
  • Asriell kullanıcısına yanıt
    Ben Cevdet'in çelik yelek tarzı bir şey giydiğini düşünüyorum. Bu şekilde ağır yaralı olarak kurtarılacaktır bence. Cevdet'in şu sezonda ölmesini istemem. Tevfik'i öldürmesini görmek isterim
  • toplantıya gecikmesinin bir manası var sanırım. orda da bir oyun dönüyor bence.
  • Arz edeyim

Kuva-yı Milliye mensubu Miralay Cevdet!

cevdet ölürse yazıklar olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -davaro- -- 9 Haziran 2017; 16:48:42 >
  • güzeldi be
  • İzlemeye değermi aksiyon varmı

• Efsane

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soruma cevap alamadım tam

• Düşünmeden izlemeye başla. Aksiyon da var. Çok başarılı bir dizi bence.
  • Ne bolumde be her seyi sezon finaline koydular ama dizi ilk baslariyla sonlari arasinda epey fark oldu sacma sapan ask mevzular agir isleyisten ziyade daha aksiyonlu ve hizli ilerledi bu da gormek istediğimiz mevzuydu.

2.sezon soru isareti ben Ataturk'un gosterilcegini sanmiyorum gosterilse bile ara ara gosterilir Cevdet'te agir yarali sekildd kurtulmus olacaktir.

Yalniz bu Ali Kemal'in gitmesi sacma oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. bir bölüm öncesi ben Türküm diye ağlayan cocuk ne çabuk yumuşadi

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.