Şimdi Ara

Vatanı görevimizi yerine getirdik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu kadar tepki çekeceğini tahmin etmemiştim yazdığım şeyin   İnsanlar daha fazla gerilmesin ve tartışma çıkmasın diye konuya bir daha yazmayacağım. Umarım herkesin gönlünce olur  Forumdaki -özellikle bu konudaki- insanları seviyorum tatsızlık çıkmasına gerek yok   @Tus2028HedefKBB @noobodynow @objet petit a

• hayırlı uğurlu olsun hepimize

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı uğurlu olsun

• Çok yanlış anlaşılan bir şey var o da oy vermenin vatandaşlık görevi sanılması. Bir haktır uygulayıp uygulamamak kişinin özgür iradesine kalmıştır. Görev olarak lanse ediliyor ki halk iyice politize olsun. #huzurapolitiklikte

• Yapı Ustası kullanıcısına yanıt
    zırlamayın oy vermeyen hiçkimsenin olanı biteni de eleştirme hakkı yok o zaman, bir hak ve vatandaşlık görevidir hele ki böyle bir seçimde

• noobodynow kullanıcısına yanıt
    Ben zaten yıllardır siyaset takip etmiyorum hocam bu seçime de gitmedim kim nedir necidir bilmem

affffffffferin sana o zaman ya sizin gibilere söyleyecek laf çok da susmayı tercih ediyorum şu an

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • noobodynow kullanıcısına yanıt
    Hocam sırası değil belki ama bahsettiğim şey tam olarak bu. Sizinle daha öncesinde de konuşuyorduk farklı konularda ve anlaşıyorduk gayet ancak işin içine politika girdi ve bakın ne oldu

olm türkiyede yaşıyorsun içtiğin su bile politik, ben de isterim apolitik olayım bu dedelerin kişisel kavgalarıyla muhatap olmayayım ama türkiyede yaşıyoruz lan apolitik olmak ne

siyaset hayatımızı bu kadar etkilemese tamam dicem de hayatımızın içinde siyasi durumlar tamamen

Hocam bunlar yüzünden insanlar DOKTOR dövmeyle övünüyor, vatandaşa çürük, surtuk, İsrail dolü diyor. Bunun bilincinde olarak bugün GEREKENİ yapmanızı umuyorum

• Bu kadar tepki çekeceğini tahmin etmemiştim yazdığım şeyin   İnsanlar daha fazla gerilmesin ve tartışma çıkmasın diye konuya bir daha yazmayacağım. Umarım herkesin gönlünce olur  Forumdaki -özellikle bu konudaki- insanları seviyorum tatsızlık çıkmasına gerek yok   @Tus2028HedefKBB @noobodynow @objet petit a

oyunuzu kullanın hocam tatsızlık kalmaz o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oy vermezsen islami müfredat geldiğinde eleştirmeye hakkın olmaz.herkes oyunu vermeli.

iyi bok yedin

• Sakin olun DEGERLİ HOCALARIM. Bu konudaki herkesi tek tek severim aramız açılmasın

hocam şu bakış açınız o kadar saçma ki açıklamak isterken sildim yazdıklarımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 14 Mayıs 2023; 14:1:11 >
    keşke sen olsam kafayı yastığa koyduğun gibi uyuyosundur sen

• Norveçte yaşamıyoruz yahu. Bu seçim çok değerli ve gidip oyunuzu kullanmanızı rica ediyorum. Sizi bilmem ama ben bu şartlar altında yaşamaktan sıkıldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.