< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vatanı görevimizi yerine getirdik

-
-
hayırlı uğurlu olsun hepimize
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı uğurlu olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok yanlış anlaşılan bir şey var o da oy vermenin vatandaşlık görevi sanılması. Bir haktır uygulayıp uygulamamak kişinin özgür iradesine kalmıştır. Görev olarak lanse ediliyor ki halk iyice politize olsun. #huzurapolitiklikte
-
zırlamayın oy vermeyen hiçkimsenin olanı biteni de eleştirme hakkı yok o zaman, bir hak ve vatandaşlık görevidir hele ki böyle bir seçimde
Ben zaten yıllardır siyaset takip etmiyorum hocam bu seçime de gitmedim kim nedir necidir bilmem
affffffffferin sana o zaman ya sizin gibilere söyleyecek laf çok da susmayı tercih ediyorum şu an
Hocam sırası değil belki ama bahsettiğim şey tam olarak bu. Sizinle daha öncesinde de konuşuyorduk farklı konularda ve anlaşıyorduk gayet ancak işin içine politika girdi ve bakın ne oldu
olm türkiyede yaşıyorsun içtiğin su bile politik, ben de isterim apolitik olayım bu dedelerin kişisel kavgalarıyla muhatap olmayayım ama türkiyede yaşıyoruz lan apolitik olmak ne
siyaset hayatımızı bu kadar etkilemese tamam dicem de hayatımızın içinde siyasi durumlar tamamen
Hocam bunlar yüzünden insanlar DOKTOR dövmeyle övünüyor, vatandaşa çürük, surtuk, İsrail dolü diyor. Bunun bilincinde olarak bugün GEREKENİ yapmanızı umuyorum
Bu kadar tepki çekeceğini tahmin etmemiştim yazdığım şeyin
İnsanlar daha fazla gerilmesin ve tartışma çıkmasın diye konuya bir daha yazmayacağım. Umarım herkesin gönlünce olur
Forumdaki -özellikle bu konudaki- insanları seviyorum tatsızlık çıkmasına gerek yok
@Tus2028HedefKBB @noobodynow @objet petit a
-
oyunuzu kullanın hocam tatsızlık kalmaz o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oy vermezsen islami müfredat geldiğinde eleştirmeye hakkın olmaz.herkes oyunu vermeli.
-
iyi bok yedin
-
Sakin olun DEGERLİ HOCALARIM. Bu konudaki herkesi tek tek severim aramız açılmasın
hocam şu bakış açınız o kadar saçma ki açıklamak isterken sildim yazdıklarımı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 14 Mayıs 2023; 14:1:11 > -
keşke sen olsam kafayı yastığa koyduğun gibi uyuyosundur sen
Norveçte yaşamıyoruz yahu. Bu seçim çok değerli ve gidip oyunuzu kullanmanızı rica ediyorum. Sizi bilmem ama ben bu şartlar altında yaşamaktan sıkıldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
affffffffferin sana o zaman ya sizin gibilere söyleyecek laf çok da susmayı tercih ediyorum şu an
|
iyi bok yedin |
olm türkiyede yaşıyorsun içtiğin su bile politik, ben de isterim apolitik olayım bu dedelerin kişisel kavgalarıyla muhatap olmayayım ama türkiyede yaşıyoruz lan apolitik olmak ne
|
Hocam bunlar yüzünden insanlar DOKTOR dövmeyle övünüyor, vatandaşa çürük, surtuk, İsrail dolü diyor. Bunun bilincinde olarak bugün GEREKENİ yapmanızı umuyorum
|
siyaset hayatımızı bu kadar etkilemese tamam dicem de hayatımızın içinde siyasi durumlar tamamen
|
hocam şu bakış açınız o kadar saçma ki açıklamak isterken sildim yazdıklarımı. |
oy vermezsen islami müfredat geldiğinde eleştirmeye hakkın olmaz.herkes oyunu vermeli. |
kaç nesildir zenginsiniz hocam |
Bu kadar tepki çekeceğini tahmin etmemiştim yazdığım şeyin |
Benzer içerikler
- yönetim bilişim sistemleri mezunları yorumları
- bilgi sarmal 20" li türkçe deneme pdf 2024 cevap anahtarı
- online soru çöz para kazan
- alttan ders varken yatay geçiş kabul eden üniversiteler
- gata tıp sıralama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X