Şimdi Ara

Vatandaşına pusu kuran devlet.Cam Filmi cezası 427 tl (KANUN NETLEŞENE KADAR CEZA YOK!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
494
Cevap
12
Favori
41.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
244 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Atıp tutmaya gelince herkes şikayetçi..

Demokrasilerde hesap sandıkta sorulur..

Sor hadi..

"Vergilerden, zamlardan, cezalardan, harçlardan, yasaklardan nefes alamıyorum, bir halkın hayatına bu kadar karışılmaz, o yüzden seni seçemiyorum.. Beni iyi ve mutlu yönetemiyorsun"

De hadi..

Demezsin değil mi..

"kim gelecek kılışdar mı, onda liderlik vasfı yok bi kere" der, gider yine oyunu verirsin..

O zaman devam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için devlet

Vatandaşına pusu kuran devlet.Cam Filmi cezası 427 tl (KANUN NETLEŞENE KADAR CEZA YOK!)

demek. Doysada bıraksa diyoruz ama nafile....

3.Dünya ülkesi diyorlar yalan 13.Dünya ülkesiyiz.
  • devlet her düzenlemeyi halkın aleyhinde yapıyor, kendi ayağına sıkmaktan başka bir şey değil bu, seçimlerde cezası kesilir elbet.
  • Arabalarımızın ruhsatında, hususi araç ibaresi var mı ? Var... O zaman aracımın içi de benim özel yaşam alanımdır. İçinin gözükmesini istememem de benim en doğal hakkımdır. Bu ülkede,bırak yüzünü, gözünü bile görmediğim insanlar kara çarşaf ile dolaşıyorsa, ben aracımı zindan yapar gezerim. Bu kadar net

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    cam filmi nekadar önemliymiş arkadaş herkes kızıyor.yirmi yıldan fazla oldu araba kullanırım hiç film taktırmadım.çoğu kıskançlık yüzünden taktırıyor.yanlış anlaşılmasın kendi adıma sölüyorum , ben trafikte kimsenin eşine kızına bakmam herkeside öyle düşünürüm böyle işlerlede uğraşmam.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Hayatta, önemsiz hafife alınacak hiçbirşey yoktur, hiçbir şeyde, salt iyi yada kötü değildir.

• Devlet sadece cam filminden mi tuzak kuruyor? geçen sene aracımı sattım. Bakın sattım, yani borcu yoktur kağıdı alarak satabildim.

Geçen muhtara kağıt yollamışlar. Sattığım araba ile 3 sene önce park cezası yemişim, bana yeni ulaşıyor... Faizi kılı, tüyü 300 küsür lira olmuş. Maliye ye gidip görevli bayan memura diyorum "arabayı satmışım, plakayla işim kalmamış... madem cezası vardı , arabayı nasıl sattım?"

Kadın amatör ve bilinçsiz: "Olabiliyor beyefendi, cezalar hemen sisteme düşmüyor, ödeyeceksiniz"

Evet, cevap bu kadar basit esasında ülke de. Devlet ceza yazıyorsa sorgulanmaz ödenir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 24 Ekim 2017; 22:18:58 >
  • Egzoza da ciddi miktarda para cezası yazıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

cam filmi nekadar önemliymiş arkadaş herkes kızıyor.yirmi yıldan fazla oldu araba kullanırım hiç film taktırmadım.çoğu kıskançlık yüzünden taktırıyor.yanlış anlaşılmasın kendi adıma sölüyorum , ben trafikte kimsenin eşine kızına bakmam herkeside öyle düşünürüm böyle işlerlede uğraşmam.

arkadaş konu gerekli veya önemli olup olmadığı değil sana bunu anlatmaya çalışmış arkadaşlar ama halen daha ısrarla gereksiz önemsiz diye konuyu savunuyorsun. Benim aracımda yok taktırmadım da ama 6 ay önce serbest gitsin isteyen yaptırsın denildi şimdi de yasak cezası şu para deniyor
  • Cam filmi yasası serbest olunca mayıs ayında iyisi olsun diye SONAX'a 300 TL'ye cam filmi yaptırdım.
    Şimdi de yasak gelmiş.
    En önde yok.
    Ön sağ sol 1 numara
    Arka sağ sol + Arka cam 2 numara

1. Sizce sökmeli miyim?
    2. Sadece ön sağ solu söksem ceza yazarlar mı?
    3. Ön ve arka camı sökmek kolay. Tecrübeli arkadaşlar, rezitanslı cama zarar vermeden sökmeyi sağlayacak bir madde veya yöntem var mı? (Rezitansa zarar gelirse bazıları cam değiştirmekten bahsetmiş. Rezitanslar çalışmayabilir anlarım, camı niye değiştiriyorlar?)
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var hocam bende bir numara var içerisi gayet güzel görünüyor. Hatta ilk gittiğimde filmi çekmediniz mi dedim. Amaç güneş etkisini azaltmak rahatsızlığı olanların kullanmasına olanak vermek. Yazın camı yarım açın güneş gelen yer cayır cayır yanıyor cam filmli yerde öyle etki yok!

Zift gibi kapanan araçlar için hadi eyvallah diyelim ama kendinden siyah cam araçlara da yasak gelsin, ona karışmamak saçma bence.

Güvenlik zafiyeti ise adam giyer karaçarşafı, oturur arka koltuğa garibim polis ne diyecek aç çarşafı bakayım mı diyecek. Cam filmi ile filan güvenlik olmaz

• quote:

Benim umurumda bile değil. Ben de hiç taktırmadım. Ama don lastiği gibi, açıl kapan açıl kapan, devletin namusu bozuluyor. Konsept yanlış. Yoksa bana ne?

Devletin her konuda böyle olması da ayrıca canımı sıkıyor. Sonuçta bir gün zottirik bir sebepten içeri girersek, suçlu muyuz, suçsuz muyuz bileyim isterim mesela. Veya geri salınırsam tekrar tutuklanmayacağımı bilmek isterim. Basit talepler... Yalama olur sonra ilişkiler. Sal, tık, sal, tık, sal, tık... İşin ciddiyeti kalmıyor...

• Ayrıca serbest diye film taktıran, bunun için iş kurup adam istihdam edenler napacaklar? Yazık günah değil mi?

• Herkes haberi yanlış dinlemiş,cezalarla beraber 5-6 kalemle beraber 12 milyar tutuyor. Cezalardan beklenen gelir 400 milyon TL idi sanirsam,Bu arada 420 TL ceza ocak söndürür. Arabayı alalı bir sene oldu bir kere olsun durdurulmadım bakalım bundan sonra ne olacak.

• Yav nekadar saçma konuşuyorsunuz. Benim güneşe karşı alerjim var. Eee ne olacak şimdi?

Dengesizler, sakın bana, sondoo gün?še ciqma, utubús? bin... demeyin çok pis döverim....

• quote:

kararı destekliyoruz.cam filmi çokmu gerekli

Şaka mısın?

Paran bol herhalde.Git kutuyu doldur bi zahmet uğraştırma bizi.
  • forecasting diye bişey duymadın mı? şirketler bile yapıyor bunu, koca devlet mi yapmayacak? eğer amaç bütçeyi şişirmek değilse hafif bir hata payıyla tahmin edilir bu rakam ve tutturulur.
  • Muz cumhuriyetinde şaşırılmaması gerekilen bir olay

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu nasıl bir saçmalıktır

Devlet izin verdi 500 TLye yetkili serviste taktırdım

Şimdi 250 Tl ye söktürecek miyim

Söktürmeye giderken polis bir de 427 TL ceza yazsın

2 sene sonra tekrar serbest bırakıp 2 sene sonra tekrar yasaklasın yok böyle bir ülke, varmış ...

• Selülozik tineri arka filmli cama sürsek faydası olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.