Şimdi Ara

VATANDAN ALDIĞIM KULAKLIKTA SERİ NO UYUŞMAZLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11 mayısta faturası kesilmiş, 14 mayısta teslim aldığım ürünün kutusundaki seri no ile ürün üzerinde yazan seri no uyuşmamaktadır.

Ürün bana streç filme sarılarak gönderilmiş olup, ürünü iyice inceledikten sonra teslim aldım. Lakin streç filmi çıkardıktan sonra kutudaki deformeler ve beyaz kare etiketler gözüme çarptı. İlk izlenimde kutunun daha önce açılmış olabileceğini düşündüm. Hatta iade ürün yada servisten gelme bile olabilir diye düşündüm. Ama benim için bunların bir önemi yoktu, çalışsın yeter mantığında bir insanım.

Lakin bugün fark ettiğim detay bana sıkıntı yarattı. Seri No uyuşmazlığı. Açıkçası ürünü şu noktada iade etmek istiyorum. İleride oldu da garantiye gittiğinde bana sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum ürünün.

Sonuç olarak elinde g432 olan arkadaşlar var mı? Varsa kendileri de bir kontrol yapabilir mi? Daha önce Vatan Bilgisayar ile iade süreci geçiren var mı? Deneyimlerinizi merak ediyorum... Ürünü sizce iade etmeli miyim?

VATANDAN ALDIĞIM KULAKLIKTA SERİ NO UYUŞMAZLIĞIVATANDAN ALDIĞIM KULAKLIKTA SERİ NO UYUŞMAZLIĞIVATANDAN ALDIĞIM KULAKLIKTA SERİ NO UYUŞMAZLIĞIVATANDAN ALDIĞIM KULAKLIKTA SERİ NO UYUŞMAZLIĞI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anomalife -- 11 Nisan 2023; 4:13:58 >

• Ürün kutusuna yeni bir seri numarası yapıştırmaları çok saçma gerçekten. Bence çalışsın yeter kafasındaysanız önce bir Logitech'in siteden ürünü register etmeyi deneyin. Sizden S/N ister zaten, ona da ürünün üzerindekini yazın. Eğer kabul oluyorsa devam edin, çünkü sonuçta garantilik bir durum olursa sizden ürünü soruyorlar, kutuyu değil. Faturada zaten S/N yazmaz.

Şahsen benim başka marka kulaklığım kırılmıştı. Garantiye yolladım ve değişim/iade aldım. O yüzden kulaklık da olsa garanti işi önemli.
  • trkgncr kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumunuz için teşekkürler. Kutudaki beyaz etiketler hakkında bir fikriniz var mı? Bir çok kutu açımı videosu izledim ve 2. El ilanlarına falan baktım kimsede yok bu etiketler.

Sizde de bu kulaklıktan mı var. Kutu üstüne seri no yapıştırmışlar dediğiniz için sordum. İlgili yer sizde boş mu?

Ürünü aldığım gün kaydetmiştim. Az önce baktım logitech sitesine, ürünüm gözükmekte.

Bir de gacur gucur ses yapıyor kulaklık. Bir kaç yabancı inceleme izledim aynı şeylerden bahsetmişler, o konuda biraz rahatladım. Bir tek bende var sanıyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam ben Plantronics kullanıyorum. Normalde kutularda baskı ile S/N yazar, sonradan yapıştırma görmemiştim. Ondan yadırgadım. Kutu jelatinliydi yazmışsınız, muhtemelen ürün çıkışında yaşanmıştır bu süreç. Ben iade aldıktan sonra bu sefer müzik değil de oyuncu kulaklığı arayışına girmiştim. Yine Plantronics bakarken N11'de bir satıcıda piyasanın daha altına fiyat gördüm, son 2 ürün diyordu. Muhtemelen iadedir ya da vitrin ürünüdür diye düşünmüştüm. Ben de sizin gibi çalışsın yeter kafasındayım, özellikle fiyatı daha uygun bulunca. Ve dediğim gibi de oldu, kutunun koruyucu bandı açık üzerine kolibandı yapıştırmışlar . Ama sıkıtı yaşamıyorum, hatta kulaklığımla mutluyum bile . O yüzden çok da dert etmeyin bence.

• trkgncr kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler.

• Ne demek hocam. Bu arada Vatan'dan aldığım bir ürün için ben de iade süreci yaşamıştım. İnternetten aldığım güç kaynağıni müşteri hizmetlerine gidip iade etmiştim. Açıp karta falan da bağlamıştım. 1-2 hafta kadar sürmüştü diye hatırlıyorum. Sıkıntı çıkmamıştı, iade sebebi sordular sadece. Ben de ürün açıklamasında yanlış bilgilendirme demiştim (çünkü öyleydi). Siz iade etmek isterseniz beğenmedim diye belirtin bence. Ama Vatan mağazaları kapalı tabi şimdi süreç nasıl işliyor bilmiyorum.
  • Hocam ben idarelik ucuz Logitech b100 mouse almistim. Onda da kutudaki seri no ve farenin üstündeki seri No farklıydı. Ucuz diye pek takmadım. Zaten ürün kesinlikle sıfırdi. Siz isterseniz Logitech destek hattına sorun durumu. 2 seri numarasını da sorgulatin emin olmak için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • keremec kullanıcısına yanıt
    Yani ürün bana da sıfır gibi geldi aslında. Büyük ihtimal kutunun üstündeki seri no'lu ürün serviste değiştirilip bu kutuya yeni ürün kondu. Bu nedenle de uyuşmazlık oluştu diye düşünüyorum. Beyaz etiketleri de buna bağlıyorum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anomalife

Yani ürün bana da sıfır gibi geldi aslında. Büyük ihtimal kutunun üstündeki seri no'lu ürün serviste değiştirilip bu kutuya yeni ürün kondu. Bu nedenle de uyuşmazlık oluştu diye düşünüyorum. Beyaz etiketleri de buna bağlıyorum açıkçası.
    Hocam o beyaz etiketler bildiğim kadarıyla alarm etiketi olabiliyor. Ürün magazadan geldiyse ondan dolayı kalmış olabilir üstünde.

• keremec kullanıcısına yanıt
    Sizin mesajınız üzerine etiketleri bir daha inceledim. Içinden ince ince teller geçiyor. Alarm etiketi kesinlikle. Acaba kutuya yapıştırılan s/n etiketini kaldırsam altından benim ürünün s/n si çıkar mı ki ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anomalife

Sizin mesajınız üzerine etiketleri bir daha inceledim. Içinden ince ince teller geçiyor. Alarm etiketi kesinlikle. Acaba kutuya yapıştırılan s/n etiketini kaldırsam altından benim ürünün s/n si çıkar mı ki ya?
    Sanmıyorum . Altı boştur büyük ihtimalle
  • kulaklıktaki seri noyu girip logitech support'tan ürün doğrulayabilirsin. ayrıca kutudaki seri no ayrı bi olay olması lazım kutuya takılma
  • berkay1074 kullanıcısına yanıt
    Ürün doğrulaması yapıldı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.