Şimdi Ara

Vatandan Aldığım Ekran Kartının Kutusu Açık Geldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde kutunun sapphire etiketi ile bantlı olarak gelmesi lazım. Kargodan geldiğinde kutu açılmıştı.İnternetten siparişlerde açıp mı gönderiyorlar yoksa teşhir/iade ürünü mü acaba gönderdiler bana? Ona göre iade işlemlerini başlatacağım. Vatandan alışveriş yapmış arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevineceğim.

• %90 teşhir üründür
  • Evet bende öyle düşünüyorum. Nasıl olsa insanlar iade etmekle uğraşmaz diye düşünüp mağazada elde kalmış teşhir/iade ürünlerini internetten kakalamaya çalışıyorlar. Bu başıma ilk defa gelmiyor. Türkiye'de netten alışveriş böyle bir şey işte. Neyse iade için mesaj attım bakalım.
  • bendenimde bazı aldığım ürünlerin stickeri falan eksik çıkıyor ama sesimi çıkarmıyorum bazı şeyler karşılıklı yeri geliyor memnun olmadığım için iade ediyorum adamlar alıyorlar, elden aldığım halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flodd

Normalde kutunun sapphire etiketi ile bantlı olarak gelmesi lazım. Kargodan geldiğinde kutu açılmıştı.İnternetten siparişlerde açıp mı gönderiyorlar yoksa teşhir/iade ürünü mü acaba gönderdiler bana? Ona göre iade işlemlerini başlatacağım. Vatandan alışveriş yapmış arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevineceğim.

Büyük ihtimalle teşhir,bence hemen iade et
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]-Lion

quote:

Normalde kutunun sapphire etiketi ile bantlı olarak gelmesi lazım. Kargodan geldiğinde kutu açılmıştı.İnternetten siparişlerde açıp mı gönderiyorlar yoksa teşhir/iade ürünü mü acaba gönderdiler bana? Ona göre iade işlemlerini başlatacağım. Vatandan alışveriş yapmış arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevineceğim.

Aslında teşhir olsa iade etmem. HDMI girişinde aşınma var. Biri almış sistemine takmış. Artık derdi neyse geri iade etmiş. İnsanın içine sinmiyor.

• quote:

quote:

quote:

Aslında teşhir olsa iade etmem. HDMI girişinde aşınma var. Biri almış sistemine takmış. Artık derdi neyse geri iade etmiş. İnsanın içine sinmiyor.

Ben niye teşhir'se iade et diyorum?
    Çünkü onu alan kişi ya beğenmedi veya hdmi girişini falan bozdu sonra iade etti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

oda iyi niyeti suhistimal olmuş ben ürün iade etmeden önce iyice incelerim 0 lığını etkileyecek herhangi bir kusur yaptım mı diye.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben niye teşhir'se iade et diyorum?
    Çünkü onu alan kişi ya beğenmedi veya hdmi girişini falan bozdu sonra iade etti.

Veya alan kişinin vatanda arkadaşı var ekran kartını bozdu sonra geri iade etti ve bunlarda geri sattılar

• konu kesin kapanır ,kapanmadan yazayım vatandan ürün almamaya özen gösterin aldıysanız vatan ile muattap olmadan dağıtıcı şirket ile görüşün .Vatan teknik servis sadece adı ile teknik servis ,hizmet kalitesi ile sıfat bulunduğunda teknik hurdacı demek daha doğru olur.
  • Madem teşhir ürünü, gpu ne kadar oc olabiliyor bir bak bakalım :)
  • Daha Öncede Birçok Kez Vatandan Alışveriş Yaptım Elden Aldığım Ürünlerde Sorun Olmadı Fakat Son Zamanlarda İnternet Üzerinden Vatandan Ürün Alanları Şikayetleri Artmaya Başladı.Bence Hiç Denemeden Direk İadenizi Yapınki Daha Sonradan Mazeretleri Olmasın.
  • İndirim var diye alacaktım ama :\

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yaşadığımı anlatayım. 7970 Top aldım, bir sorunu vardı. Pazar günü öğleden sonra saat 2'de kartı götürdüm. Önce satın aldığım çocukla konuştum, beni servise yönlendirdi. Durumu izah ettim. "Adam az, iş çok dediler, 8 gibi gelebilir misiniz". Ben de kabul ettim. Akşam 20'de gittiğimde biz bir şey göremedik, ama için rahat etsin diye isterseniz değişelim dediler ve değişim yaptılar. Tabi ben ürünü eksiksiz, yırtıksız teslim etmiştim. Bu da önemli. Dilersem yeni bir model, marka alabileceğimi, dilersem aynısnı alabileceğimi söylediler. Aldım ve çıktım. Kart servise dahi gitmedi.

Haksızlık olmasın diye yaşadıklarımı anlatmak istedim.

Kutu açık mevzusuna gelince; benim aldığım her iki ürününde kutusu açıktı. Zaten ben inceledim, açacaktım. Sorun etmedim. Başka satıcılar Sapphire bandı ile satıyorlar mı? Gerçi o çok matah güvenilir bir iş değil, sonuçta bir etiket ve yapıştırılabilir. Kutu açık dışında fiziksel bir zarar varsa o başka tabi.

Ben de mağazadan alışveriş yapmayı tercih ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 9 Mart 2013; 22:18:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TEKLER

Daha Öncede Birçok Kez Vatandan Alışveriş Yaptım Elden Aldığım Ürünlerde Sorun Olmadı Fakat Son Zamanlarda İnternet Üzerinden Vatandan Ürün Alanları Şikayetleri Artmaya Başladı.Bence Hiç Denemeden Direk İadenizi Yapınki Daha Sonradan Mazeretleri Olmasın.

O benimde aklıma geldi. Mazeret çıkarmasınlar diye kartı denemedim bile. Müşteri hizmetlerine mesaj attım bakalım. Pazartesi değişim için gönderirim. Ama ayıptır yahu. Böyle başka müşterinin açtığı ürünü bir sonraki müşteriye göndererek sualsiz değişim yapacaklarsa hiç yapmasınlar.
  • Tek kalmışsa ve kutu dışında sadece sergileme amaçlıysa sorun yok. Ama başkasına satıp, geri alıp tekrar satmışsada normal karşılamak lazım. Çünkü karşıdaki Vatanbilgisayar..
  • kutular distribütörler tarafında garanti belgeleri türkçe kılavuz koymak içinde açılıyor , hdmi girişinde zorlama varsa kullanılmış ürün. ha aldığınız ürünler jelatinli sıfır diye güvenmeyin bir ürünü jelatinlemek için kullanılan makinaların çokta pahalı olduğunu sanmıyorum.
  • Daha evvel vatan dan aldığım güç kaynağı içerisinden bir önceki müşterisine kesilmiş fatura fotokopisi çıkmıştı iade ürünleri satılabilir durumda ise yeniden satabiliyorlar. Birde asus un bir ekran kartı modelinde de SI (sistem toplayıcı Bknz. Pro 2000, Casper, Exper v.s.) gibi bir firmanın ürünlerinin burada yeniden kutulanarak satıldığını biliyorum. Bu tarz bir ürün olabilir. Ama garanti v.s. sinde sorun çıkacağını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

Ben yaşadığımı anlatayım. 7970 Top aldım, bir sorunu vardı. Pazar günü öğleden sonra saat 2'de kartı götürdüm. Önce satın aldığım çocukla konuştum, beni servise yönlendirdi. Durumu izah ettim. "Adam az, iş çok dediler, 8 gibi gelebilir misiniz". Ben de kabul ettim. Akşam 20'de gittiğimde biz bir şey göremedik, ama için rahat etsin diye isterseniz değişelim dediler ve değişim yaptılar. Tabi ben ürünü eksiksiz, yırtıksız teslim etmiştim. Bu da önemli. Dilersem yeni bir model, marka alabileceğimi, dilersem aynısnı alabileceğimi söylediler. Aldım ve çıktım. Kart servise dahi gitmedi.

Haksızlık olmasın diye yaşadıklarımı anlatmak istedim.

Kutu açık mevzusuna gelince; benim aldığım her iki ürününde kutusu açıktı. Zaten ben inceledim, açacaktım. Sorun etmedim. Başka satıcılar Sapphire bandı ile satıyorlar mı? Gerçi o çok matah güvenilir bir iş değil, sonuçta bir etiket ve yapıştırılabilir. Kutu açık dışında fiziksel bir zarar varsa o başka tabi.

Ben de mağazadan alışveriş yapmayı tercih ediyorum.

Bu tarz bir olay Notebook ta başıma gelmişti. Vatan avcılar mağazasından alınan HP notebookta fabrika çıkışı montaj hatası vardı eve gelince farkettim hemen aradım. Görüştüğüm arkadaş olmaz getireceksiniz servise göndereceğiz dedi 1 saat evvel alınmış notebooğu her neyse ben yine de aldım gittim. Servisteki arkadaş durumu görünce hemen iade fişini yazdı ve çek olarak verdi başka bir marka notebook alıp ayrıldım. Netice itibarı ile sizinle ilgilenen kişi ile de alakalı. Ben yıllardır Vatandan alışveriş yaparım olumsuz bir durumla karşılaşmadım Allah a şükür. Ama bu başkaları da karşılaşmayacak demek değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: karmaşık

kutular distribütörler tarafında garanti belgeleri türkçe kılavuz koymak içinde açılıyor , hdmi girişinde zorlama varsa kullanılmış ürün. ha aldığınız ürünler jelatinli sıfır diye güvenmeyin bir ürünü jelatinlemek için kullanılan makinaların çokta pahalı olduğunu sanmıyorum.

Bandrollü jelatin olduğu için öyle bir ihtimal olacağını sanmıyorum.. Distribütör yapıştırıyor zaten bandrolü. Kulaklarına giderse hoşlanacaklarını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.