Şimdi Ara

Vatanda 560ti 448 in fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kartın fiyatını vatan normal 560ti ile karıştırmış bence.
    Yurtdışında fiyatı zaten tl ye çevirdiğinizde 500 liraya yaklaşıyor.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-engtx560ti448dc22di-gtx560-ti-448-cores-dcu-ii-gddr5-1280mb-320-bit-nvida-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62814

normal 560ti 2gb ile arasında 100 lira fark var

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-engtx560tidciitop-gtx560-ti-directcu-ii-top-gddr5-1gb-256bit-nvida-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=52295

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webbeast -- 27 Ekim 2012; 21:32:25 >

• kartı o kadar beklemiştim ki :d artık cok gec :D
  • Artık bitti onların devri 350-400tl ye 7850 ler çıkmışken 416tl bile fazla o kart için. Eski nesil ve enerji sarfiyatı daha yüksek ve 3 slot yer kaplıyor.
  • haklısınız fakat normal 560ti ların fiyatı da bu civarda o yüzden ilginç :d bir de gelmedi gelmedi kartın ömrü bitti yeni gelmiş. fail...
  • GTX560ti 448cores 'un o fiyattan vatana gelmesi büyük mucize. Siz belki buralarda farkında değildiniz ama bu kart için fiyatı yüzünden 2.el bölümünde birtakım tartışmalar oluyordu ama kimin aklına gelirdiki bu kartın onların istediği 2.el fiyatından bile aşağıda sıfır olarak Vatan Bilgisayara geleceğini. Ya tamamiyle şans oldu bu olay yada bağlantıları kuvvetli olan birilerinin kafasını fena attırdılar onlarda öyle olmaz böyle yapılır şekli bayramlık kapaklarını taktı bıraktı Artık Allah bilir orasını
    Genede çok geç geldi bu kart ona katılıyorum.

edit:düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 28 Ekim 2012; 3:44:49 >
  • Ben cuma günü gidip aldım mağazadan. Kıytırık powercolor ve sapphire Hd7850 PCB ve soğutucusunu 10'a katlayan bir kalitesi var. Kartın haşmetli bir duruşu var. Kalite ben buradayım diyor. Performans olarakta HD7850'den aşağı değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Ben cuma günü gidip aldım mağazadan. Kıytırık powercolor ve sapphire Hd7850 PCB ve soğutucusunu 10'a katlayan bir kalitesi var. Kartın haşmetli bir duruşu var. Kalite ben buradayım diyor. Performans olarakta HD7850'den aşağı değil..

Fatih bu yorumu görmesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Ben cuma günü gidip aldım mağazadan. Kıytırık powercolor ve sapphire Hd7850 PCB ve soğutucusunu 10'a katlayan bir kalitesi var. Kartın haşmetli bir duruşu var. Kalite ben buradayım diyor. Performans olarakta HD7850'den aşağı değil..

Fatih bu yorumu görmesin

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Fatih bu yorumu görmesin

gtx660'ın PCB'sini eleştiriyordu ama cılız diye . Yanlış mı hatırlıyorum

• quote:

Dostum tekrar hayırlı olsun kartın, rica etsem tam olarak kartın uzunluğunun kaç cm olduğunu ölçüp söylermisin ?
    Bu kartın soğutucusunu niye bu kadar büyük yapmışlar acaba, 2 slot olsaymış daha kullanışlı olmazmıydı ?
    Bende MSI 7850 1 Gb tek fanlı modeliyle bu kart arasında kaldım, lakin kasaya sığmaz diye düşünüyorum.
    Birde Bench skorlarını koysan 7850 ile arasında bir kıyaslama yapsak fikir edinirdik.
  • quote:

Cidden çok beğendim. Gerçi GTX660 ile yine arada kalırım ama fiyatı kalitesi gerçekten süper. Mantıklı fiyatlarla böyle kartlar görmek hoş. En azından millete tavsiye edebileceğimiz kartlar var artık. Neydi o birkaç ay öncesi... 1-2 nesil önce orta-üst sınıf olan 700-600 liralık kartlar 1000 liranın üzerinde, orta sınıf HD7800'ler 700-800 lira... Şimdi 400 lira seviyesinde böyle kart bulununca şaşırıyor insan.

• fiyatlar cidden guzel seviyelere inmeye basladi.nvidia tarafinda sonunda 7850 e rakip kart cikti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

quote:

Dostum tekrar hayırlı olsun kartın, rica etsem tam olarak kartın uzunluğunun kaç cm olduğunu ölçüp söylermisin ?
    Bu kartın soğutucusunu niye bu kadar büyük yapmışlar acaba, 2 slot olsaymış daha kullanışlı olmazmıydı ?
    Bende MSI 7850 1 Gb tek fanlı modeliyle bu kart arasında kaldım, lakin kasaya sığmaz diye düşünüyorum.
    Birde Bench skorlarını koysan 7850 ile arasında bir kıyaslama yapsak fikir edinirdik.

Kart 28cm uzunluğunda, gerçekten 3 slotluk soğutması ile iri bir kart.

@M@U hocam, sağol eksik olma, normalde kart fiyatları indirim bile olsa genel olarak pahalı. Kıyas kabul etmez belki ama 500 TL'ye PS3 alınabiliyorken bu fiyat ancak orta seviye bir kart alabiliyoruz işte

• bazı arkadaşlar kartın performansını geçmiş soğutucusuna ve pcb'sinin elle ölçtükleri hisse göre değerlendirme yapıyor.Ülkede beşeri bilimler kapatılırsa tek tek böyle olur işte yorumlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

bazı arkadaşlar kartın performansını geçmiş soğutucusuna ve pcb'sinin elle ölçtükleri hisse göre değerlendirme yapıyor.Ülkede beşeri bilimler kapatılırsa tek tek böyle olur işte yorumlar .

Hocam senin önerin ne olur bu karta alternatif olarak aynı fiyat aralığında ?
    Ben MSI 7850 1GB düşünüyorum, performans olarak birbirine çok yakın kartlar heralde ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

bazı arkadaşlar kartın performansını geçmiş soğutucusuna ve pcb'sinin elle ölçtükleri hisse göre değerlendirme yapıyor.Ülkede beşeri bilimler kapatılırsa tek tek böyle olur işte yorumlar .

Hocam senin önerin ne olur bu karta alternatif olarak aynı fiyat aralığında ?
    Ben MSI 7850 1GB düşünüyorum, performans olarak birbirine çok yakın kartlar heralde ?

Oyun ağırlıklı kullanacaksanız ve physx efektlerini de görmek istiyorsanız tabi ki gtx560 448 core tavsiye ederim güncel gpu olsun 2 gb lık bir ekran kartı alayım bir iki yıl sonrada bellek yetersizliği yüzünden bazı oyunlarda takılma olmasın diyorsanız 7850 2 GB öneririm.MSI 'ın twin frost soğtucuları var ise alacağınız kartın üzerinde sıcaklık performans iyi olacaktır.Elbette Asus'un DC fanlarında oldukça iyi performanslar veriyor.Diğer markaların bir çoğunun özel soğutma sistemleri de mevcut.Bütçeniz hangisine uygunsa onu seçebilirsiniz.Kartların performansı da şu anda piyasada olan bütün oyunları sorunsuz çalıştırbilecek seviyede diğer donanım bileşenlerinize bağlı olarak.

• quote:

quote:

quote:

Kart 28cm uzunluğunda, gerçekten 3 slotluk soğutması ile iri bir kart.

@M@U hocam, sağol eksik olma, normalde kart fiyatları indirim bile olsa genel olarak pahalı. Kıyas kabul etmez belki ama 500 TL'ye PS3 alınabiliyorken bu fiyat ancak orta seviye bir kart alabiliyoruz işte

Bir de şu tarafından bakmak lazım, oyun dediğimiz olay PC için özel bir durum. Yani ana işlevi değil. Ha konsolu sollayacak kadar gelişmiştir, o ayrı konu. Ama temel işlevi oyun değil sonuçta. Diğer taraftan aldığınız kart misliyle güçtü bir grafik işlemciye sahip. PS3, Pes2012'yi bile 30 fps'de çamur gibi bir görüntü çalıştırırken, siz PC'de hemen hemen tüm oyunları Full HD + AA + Adam gibi grafiklerle oynayabileceksiniz. Ayrıca oyunları da daha ucuza alacaksınız.

Tabi yine de oyun konsolda güzeldir. O da işin başka bir boyutu. Konsola özgü oyunlar, konsolun sağladığı konfor gibi ayrıntılara da girmek gerekir. O nedenle PS3 alacak kişi detaya takılmaz oyununu oynar. Bizim gibiler de ekran kartını alır, AA mod'ları dener.

• quote:

Hayırlı olsun bugünde ben kaptım 1 tane.

• bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi ekran kartı ASUS GTX560 TI 448'dir.
    hayırlı olsun kartlarınız.
  • benim sipariş de dün elime geçti...

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK-ŞAD -- 2 Kasım 2012; 8:11:04 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.