bu disk HD103SJ olan yani hızlı olan disk midir? almayı düşünüyorum ama enerji tasarruflu bi seri cıkmasın hiç bi açıklama yazmamışlar seri ile ilgili?
onu anca telle arayarak ögrenebilirsin ne gönderecekleri belli olmaz.
Ben yaklaşık 5 ay önce filan alıcaktım bu harddiski, giderek görerek aldım, Hd103SJ modeliydi. Ama aradan 5 ay geçtiği için, yeni model getirtmiş olabilirler, sormakta öğrenmekte fayda var.
Ayrıca, Vatanbilgisayar gibi donanım ürünleri satan, bu denli büyük ve iddialı bir firma, bir mal satarken, en önemli bilgiyi neden yazmaz, oldukça ilginç ve acemice
Selam, Aynı link için geçen MH'ni aradım. Tam modeli belli değil 103SJ mi modelini yazmamışsınız diye sordum, MH cevabı: O kadar detayı yazmıyoruz, sistemden de göremiyoruz oldu. O yüzden netten sipariş veremedim., sürprizle karşılaşmamak için. Mağazaya giderek emin olmak lazım, millet koyun nasılsa alıyor diye tam modeli yazmıyor kendine teknoloji mağazası diyen bir yer
Birazdan magazaya gitcem sitede izmirde var gözüküyo ama inş ordada bi süprizle karşılaşmam dönünce burdan bilgilendırırım
Siteden 3-4 defa bu harddiski sipariş ettim(son 4 ay içerisinde) hepsi 103sj geldi.Yinede olduğunuz şehirde mağaza varsa görüp almak daha iyi olur.
Ayrıca toptancılara son zamanlarda 103sj geliyor, UJ serisini pek görmedim fiyat listelerinde.