Şimdi Ara

VatanBilgisayara yeni gelen acer notebook şok fiyat(7741G)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/acer-as7741g-434g32mn-as7741g-core-i5-430m-2.26ghz-4gb-320gb-dvdrw-17.3cm-1024mb-hd5650-wv7bas/productdetails.aspx?I_ID=45747

arkadaşlar bu modelin bilgileri doğru mu girilmiş acaba? bu fiyata 17.3 inç ekran 1600x900 çözünürlük core i5 işlemci ve hd5650 ekran kartı. inanması güç geliyor bana. şuan itibariyle world carda 6 taksit 1.683 lira.

Ekleme: ayrıca ağırlığı 3.2 kg. şaka gibi 15.6 inç bilgisayarların ağırlığı zaten 2.6 ile 3.2 arası değişiyor pek ağır değil yani. harika bir ürün gerçek mi bu özellikler ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 14 Mayıs 2010; 22:33:01 >

• Evet ürüne göre fiyat çok iyi, Vatan Bilgisayarın böyle bir konuda yanlış yapıcağını pek sanmıyorum Direk 444 56 56 yı arayıp sormakta mümkün doğruluğunu ama gerçekten güzel bir ürüne benziyor

Acer'ın yeni kasalarıda yavaş yavaş gelmeye başladı hadi bakalım hayırlısı
  • bunada kalkıpta windows 7 basic'mi konur..birşeyide tam yapsalar ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: wosswoss

bunada kalkıpta windows 7 basic'mi konur..birşeyide tam yapsalar ya

Fiyatı nasıl çeksin adamlar işte

FreeDos versen daha iyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tydd -- 14 Mayıs 2010; 22:48:28 >
  • Gerçekten fiyatına göre çok iyi bir model..
  • 7730g den sonra araya araya nihayet bi 17 inç buldum...ama biraz aşıyor fiyat olarak beni...şimdi arkadaşlar ne dersiniz bir yanda 5740 diğer yanda bu model?
    5740g 1450 tl ye geliyor bana..
  • 17.3 inch olması büyük bir avantaj film, oyun vs daha keyifli olacağı kesin.
    ancak ikisi arasında çok ciddi bir fark da yok gördüğüm kadarıyla hatta 5740G nin harddisk i 500gb diğeri 320gb .
    tavsiyem bütçeyi çok zorlayacaksa 7741G almak için hiç sıkıntıya girme 5740G de güzel ürün..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 17.3 inç olmasının yanında 1600x900 çözünürlüğü unutmamak gerek. Eğer büyük bir dizüstü taşımak problem değilse bu modelin çözünürlük avantajı var. Ethos serisi gelmeden böyle bombalar çıkıyor işte
  • http://www.mediamarkt.de/notebooks/index.php?action=techdetails&produktwahl=794&filter_kategorien=&filter_hersteller=13&filter_cpus=&filter_grakas=&filter_preis=3699&filter_ram=1024&filter_hdd=160&filter_display=10&sortierung=random&navi_anzahl=40&navi_seite=1&scroll=600&rand=1452620107&flash_link=0

evet almanyadaki mediamarktta fiyatı 799 euro. yurtdışındaki fiyatı da hemen hemen aynı.
    işin garip yanı 640 gb harddisk ve blueray ile geliyor bu verdiğim linkteli ürün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucasthehacker -- 15 Mayıs 2010; 4:12:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wewe

17.3 inch olması büyük bir avantaj film, oyun vs daha keyifli olacağı kesin.
    ancak ikisi arasında çok ciddi bir fark da yok gördüğüm kadarıyla hatta 5740G nin harddisk i 500gb diğeri 320gb .
    tavsiyem bütçeyi çok zorlayacaksa 7741G almak için hiç sıkıntıya girme 5740G de güzel ürün..

ya vatanın taksit çeşitlerinde 1680/12 tksit olarak geliyor bana..5740 ise başka bi sitede 1450/ 9 tksit oluyor yani arada 230 liralık fark var ve 5740 ın hdd 500+win7 pre ama 7741 in hdd 320+win7 basic.
    birde düşündümki mesela 15.6 bi laptop alıp sonradan 22 yada 23 inç bi monitör alıp film izlemek için yada oyunlarda laptopa bağlayıp kullanılabilirde öyle değilmi? 23 inçler baya bi büyük çünkü daha mantıklı olur gibime geliyor..
    birde merak ettiğim şey 15.6 1336x768 çözünürlüğü olan bi laptopu 1920x1080 çözünürlüklü bi monitöre bağladığımızda alacağımız görüntünün çözünürlüğü hangisi oluyor?

düzeltme:fiyat farkları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 15 Mayıs 2010; 15:08:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

ya vatanın taksit çeşitleride hiç uymuyor bana 9-10 taksitle almam lazım o zamanda 1750 ye çıkıyor fiyatı..5740 ise 1450 lira 9 tksit oluyor yani arada 300 liralık fark var ve 5740 ın hdd 500+win7 pre ama 7741 in hdd 320+win7 basic.
    birde düşündümki mesela 15.6 bi laptop alıp sonradan 22 yada 23 inç bi monitör alıp film izlemek için yada oyunlarda laptopa bağlayıp kullanılabilirde öyle değilmi? 23 inçler baya bi büyük çünkü daha mantıklı olur gibime geliyor..
    birde merak ettiğim şey 15.6 1336x768 çözünürlüğü olan bi laptopu 1920x1080 çözünürlüklü bi monitöre bağladığımızda alacağımız görüntünün çözünürlüğü hangisi oluyor?

Burada makinanın HDMI çıkışının maksimum çözünürlüğü devreye giriyor, Ürünün özelliklerinde belirtir Maksimum ekran çözünürlüğü gibi birşey olarak, genelde 2k küsür oluyor, yani 1920den de yüksek. Oyüzden normal makinanızla gelen monitörün çözünürlüğü ekran bağlıycaksanız önemini kaybediyor, direk olarak HDMI çıkışın maksimum çözünürlüğü önem kazanıyor (Tabiki buda aynı zamanda ekran kartınıza bağlı oluyor)

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tydd -- 15 Mayıs 2010; 14:11:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thunder_ozi

Burada makinanın HDMI çıkışının maksimum çözünürlüğü devreye giriyor, Ürünün özelliklerinde belirtir Maksimum ekran çözünürlüğü gibi birşey olarak, genelde 2k küsür oluyor, yani 1920den de yüksek. Oyüzden normal makinanızla gelen monitörün çözünürlüğü ekran bağlıycaksanız önemini kaybediyor, direk olarak HDMI çıkışın maksimum çözünürlüğü önem kazanıyor (Tabiki buda aynı zamanda ekran kartınıza bağlı oluyor)

Saygılar

tam anlayamadım direk 5740 ı baz alarak değerlendirirsek onun hdmı ve ekran kartını göz önüne alırsak net sonuç ne oluyor yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 15 Mayıs 2010; 15:11:16 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wewe

17.3 inch olması büyük bir avantaj film, oyun vs daha keyifli olacağı kesin.

ya vatanın taksit çeşitlerinde 1680/12 tksit olarak geliyor bana..5740 ise başka bi sitede 1450/ 9 tksit oluyor yani arada 230 liralık fark var ve 5740 ın hdd 500+win7 pre ama 7741 in hdd 320+win7 basic.

düzeltme:fiyat farkları

full hd oluyor tabikide

bağlantıyı kurduğun anda monitörün desteklediği çözünürlükler listeleniyor.

Pb yi az bağlamadık

Arkadaşta sony vardı. Onda hz sorunu oldu pek sağlıklı çalışmadı. Yada biz yapamadık bilmiyorum

• @Mechatronik
    o zaman 5740 alırsam monitör konusunda sorun yok..şimdi tek karar vermem gereken 7740 alırsam aradaki 230 tl civarındaki fiyat farkı
    neyse akşam msndende konuşurz:DD ama 14 lük acer'a ikna etmeye çalışma beni
  • ekranın çok büyük ve çözünürlüğün yüksek olması laptoplarda sarj olayını etkiler mi? yani 15.6 inch te oldukça büyük, laptoplarda da sarj olayının en büyük sorun olduğunu düşünürsek, çok büyük ekran almak bu manada çok mantıksız değil mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thunder_ozi

Saygılar

tam anlayamadım direk 5740 ı baz alarak değerlendirirsek onun hdmı ve ekran kartını göz önüne alırsak net sonuç ne oluyor yani?

5740'ın Acer'ın sayfasından özelliklerine baktım fakat ekran kartının desteklediği maksimum çözünürlük yazmıyor malesef bulmadım Ama arkadaşında dediği gibi Full HD den aşağı olmayacaktır HDMI'ı. Hatta dediğim gibi 2000 küsür x 1000 küsür bir çözünürlüğe kadar çıkıyordur diye tahmin ediyorum HD 5650 için.

• bunun için aldığımız monitöründe hdmı çıkışa sahip olması lazım ama hdmı çıkışlı monitörlerde diğerlerine göre çok pahalı yaw
  • arkadaşlar ağırlık konusunda kesinlikle acer'a güvenmeyin

ben bugün aldım daha cicim ayları ama kız arkadaşımda ve yakın bir arkadaşımda 5720g ve 5920g modellleri var ikisinin de omzu kopuyor sırt çantası aldılar, pil ve şarj aleti de cabası oluyor
  • 22" HDMI çıkışlı monitörler en iyi 400 TL den başlıyor bildiğim kadarıyla
    yalnız ufak bir araştırma yaparken böyle bişey buldum >>LG<<
    iki notebook arasındaki fiyat farkından fazla ama 22" bir monitör sonuçta.
  • hdmı olmadan diğer türlü bağlantı kurduğumuzda çözünürlük yada görüntü kalitesi dahamı düşük oluyor ?bu monitör konularında pek bilgim yok aslında biraz açarsanız yazdıklarınızı sevinirim
    hdmı dışında hangi şekillerde monitöre bağlantı kurulabiliyor ve görüntü kalitesi bakımndan farklılıkları neler?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.