Şimdi Ara

Vatan haini Orkun ışıtmak fetocu çıktı Twitter konusmalari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu çocuğu niye içeri atmiyorlar hala anlamıyorum ay yıldız tüm böyle bir iddia attı ortaya dünden beride bu twitter Konuşmaları paylasiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Komik olan ne

• Videoyu izlemedim. Şahsı da tanımam fakat videonun kapat fotoğrafından gördüğüm kadarıyla konuşuyorum. Adam fetocu olca fetoş der mi? Mantığınız alıyor mu?
  • NuTeRX kullanıcısına yanıt
    Darbeyi savunuyor ama

• Olaylar komik bir hal almaya başladı.Orkun'un neredeyse bütün Türk youtuberlarla; videosu, projesi falan var.Orkun hain damgası ile hapse falan girerse seyret cümbüşü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkmenbeyy

Darbeyi savunuyor ama

Bundan bizene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aziz Yıldırım mafya mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşidli ay yıldız timi

• Fetönün YouTube imamı

• youtubenin feto ayagı oparasyonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Videoyu izlemedim. Şahsı da tanımam fakat videonun kapat fotoğrafından gördüğüm kadarıyla konuşuyorum. Adam fetocu olca fetoş der mi? Mantığınız alıyor mu?

Feto kendi subaylarına eşlerinizin başlarını açın hep beraber alkol için grup yapın dediğini biliyoruz. Bu adama ana avrad küfür eden subaylar vardı o gece darbe yapmak isteyen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önünüze geleni fetöcü yaptınız. Ne mal adamlarsınız ya. Çocuk fetöcü felan değil. Ama aptal. Bir çok kişinin istediği gibi Tayyip'in gitmesini istiyor. Bunun da darbeyle olmasını isteyecek kadar gerizekalı.
  • HAHAHAHAHAHAHA
  • Ulan millet iyice aptal oldu iq seviyesi ülkede geometrik olarak düşüyor yakında insanlar sokakta küfür etmek yerine fetöcü diye bağıracak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.