Bildirim
Vatan'dan Sistem Topladım Nasıl Olmuş ??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kasa ile güç kaynagını cıkartıp yerıne corsair 300R alabılırsın.ekran kartınıda 7870xt ile degiştirmen lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: abakuslu
kasa ile güç kaynagını cıkartıp yerıne corsair 300R alabılırsın.ekran kartınıda 7870xt ile degiştirmen lazım
amd'nin 7800 serisi ekran kartlarına kesinlikle güvenmiyorum ve uzak bakıyorum, forumdan okuduğum kadarıyla kullancılarına çok fazla sorun çıkaran kartlar, kronik olarak ekranda yatay çizgiler, kırılmalar oluyormuş film izlerken, 5 fps için kesinlikle amd ekran kartlarına bulaşmam -
quote:
Orijinalden alıntı: abakuslu
kasa ile güç kaynagını cıkartıp yerıne corsair 300R alabılırsın.ekran kartınıda 7870xt ile degiştirmen lazım
-
MSI
Z77A-G43 Intel Z77 Soket 1155 DDR3 2667MHz(O.C.) DVI&HDMI Anakart 123,00 USD 283,57 TL *212,68 TL
INTEL
Core i5 3470 Soket 1155 3.2GHz 6MB Cache 22nm İşlemci 253,00 USD 583,29 TL *437,47 TL
CORSAİR
CARBIDE SERİSİâ„¢ 300R 80PLUS 600W MidT ATX SİYAH KASA 189,00 USD 435,74 TL *326,80 TL
ANAKART, İŞLEMCİ, PSU, Kasa bunlarla değiştirmeni tavsiye ederim
işlemci soğutucusu almayabilirsin
yok amd sistem toplayacağım diyorsan işlemciyi FX 4100 veya 6300 ile değiştir -
Kasaya bakıcam ama intel işlemci düşünmüyorum. fx 8320 oyunlarda fx 6300'e göre daha iyi performans vermez mi ? seneye 8 çekirdek oyunlar için standart olunca fx 8320 daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum o yüzden almışken daha iyisini alayım dedim, şimdi bile oyunlar kullanabildiği kadar çok çekirdek kullanıyor -
FX işlemcilerindeki çekirdek tasarımı modül sistemine dayanıyor, işlemciler tam çekirdekli değildir, her modülde 2 çekirdek bulunur.
FX işlemcilerde modülü fazla olan değil, oyunlarda saat hızı yüksek olan işlemciler daha performanslıdır. (FX-4350, 8120 ve 6300'den daha performanslıdır)
FX işlemcilerin çarpan kilidi açık olduğundan hız aşırtma için uygundur, tabi hız aşırtınca daha fazla güç tüketir. (FX-4300'ün hızı artırılmış modeli FX 4350 125W) -
quote:
Orijinalden alıntı: isbara alp
Kasaya bakıcam ama intel işlemci düşünmüyorum. fx 8320 oyunlarda fx 6300'e göre daha iyi performans vermez mi ? seneye 8 çekirdek oyunlar için standart olunca fx 8320 daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum o yüzden almışken daha iyisini alayım dedim, şimdi bile oyunlar kullanabildiği kadar çok çekirdek kullanıyor
anakartı UD3 modelini al
ekran kartını 7870XT al
kasayı 300R yap direk al başka yoruma bakma kafan karışmasın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mystik
FX işlemcilerindeki çekirdek tasarımı modül sistemine dayanıyor, işlemciler tam çekirdekli değildir, her modülde 2 çekirdek bulunur.
FX işlemcilerde modülü fazla olan değil, oyunlarda saat hızı yüksek olan işlemciler daha performanslıdır. (FX-4350, 8120 ve 6300'den daha performanslıdır)
FX işlemcilerin çarpan kilidi açık olduğundan hız aşırtma için uygundur, tabi hız aşırtınca daha fazla güç tüketir. (FX-4300'ün hızı artırılmış modeli FX 4350 125W)
Bu modül olayı nedir hiç bilmiyorum şimdi fx işlemcilerde çekirdekler modül içerisindeyse fx 8320'de 4 modül var yani işlemci 4 çekirdekli gibi mi çalışır diyorsunuz ? -
http://thgtr.com/amd-fx-8150-incelendi/4
AMD FX işlemcilerde bir modül (iki çekirdek) ün performansı iki fiziksel (gerçek) çekirdeğin %80’i kadardır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X