Şimdi Ara

Vatan'dan alınan Samsung 103SJ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Vatan Bilgisayar'dan aldığım 2 adet diskten birisi bozuk çıktı. Diskleri sisteme taktığımdan beri (birkaç saat oldu) farklı birçok sorun yaşadım. Garantiye göndereceğim, bakalım neler olacak?

• Bu da S.M.A.R.T sonucu

• Vatandan ne alınsa zaten bozuk çıkar normal yani
  • Birkaç saat içerisinde bu kadar bad block ve reallocated sector olması hiç normal değil..Kesinlikle gönderin
  • Vatana iade edin direk. Eğer sorun çıkarırlarsa tabularınızı yıkın, gerekirse bağırın orda. O zaman alıyorlar
  • Geçmiş olsun öncelikle...

Arızalı çıkabilir aldığımız ürünler bunu büyütmeyin çok fazla, iade sürecini geçmediyse ürünü alış tarihiniz direk Vatan'a götürün, tabi ne kadar yardımcı olurlar orası belli değil, beş para etmeyen bir firma benim gözümde ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 20 Temmuz 2010; 14:37:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Geçmiş olsun öncelikle...

Arızalı çıkabilir aldığımız ürünler bunu büyütmeyin çok fazla, iade sürecini geçmediyse ürünü alış tarihiniz direk Vatan'a götürün, tabi ne kadar yardımcı olurlar orası belli değil, beş para etmeyen bir firma benim gözümde ...

İnternetten ucuz diye sipariş vermiştim, şimdi yol parası + harcanacak zaman eklenince bir ucuzluğu kalmayacak. Bile bile bozuk disk gönderiyorlarsa yazık ediyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki arkadaşlar sizce ikinci diski de iade etmeli miyim? Smart ekran görüntüsü aşağıda, şimdilik bir problem yok ama ileride olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: iyaan

Peki arkadaşlar sizce ikinci diski de iade etmeli miyim? Smart ekran görüntüsü aşağıda, şimdilik bir problem yok ama ileride olabilir mi?

Bir sorun gözükmüyor, ilerde ne olacağını bilemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 20 Temmuz 2010; 16:34:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

quote:

Peki arkadaşlar sizce ikinci diski de iade etmeli miyim? Smart ekran görüntüsü aşağıda, şimdilik bir problem yok ama ileride olabilir mi?

Bir sorun gözükmüyor, ilerde ne olacağını bilemezsin.

Sormak istediğim aslında değerlerin yeni bir disk için normal olup olmadığı.

• bende vatandan laptop için xigmatek bi soğutma ünitesi almıştım gecen aydı , hayatımda öğle bi fan görmedim , bobin yağımı yok diyeyim yada sürten biyerimi var diyeyim bilmiyorum , altıüstü 500devirli ama fan traktör sesinde adeta rahatsızlıktan öldüm zarzor iade ettim , mallarda isim var ama cok kalitesiz , biraz kaliteli ürünler ithal etse daha bi yakışır
  • Arkadaşlar çok ürün satıldığı için arada bozuk ürünler çıkıyor, bozuk olan ürünleri niye Vatan 'a yüklüyorsunuz bunu anlamış değilim, geri almakta sorun çıkartırlarsa o zaman gelin buraya hep beraber eleştirelim..Onun dışında markaya yüklenmek daha doğru..

Hele ki hard disk konusunda DOA yani "Dead On Arrival" durumu o kadar çok ki..Newegg deki yorumları okursanız ne demek istediğimi anlarsınız adam 10 tane ürün almış, 1 tanesi DOA ydı normal diyor daha önce Seagate almıştım 3 tqane DOA ydı diyor filan filan..
  • quote:

spin up time yeni bir hdd için pek normal değil.ilerde daha başka sorunlar da doğurabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.