Şimdi Ara

Vatan’da satılan 6250₺’lik sistem alınır mı? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.125
Cevap
6
Favori
58.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani bende gitsem alamıcam kargoyu şubeden.. umarım bugün gelir çünkü psu'mu direk birisine yollamam gerekiyor en kısa sürede mağduriyet yaşamakta yaşatmakta istemiyorum. Geldiklerinde bulamazlarsa arasalar bari birde ilçedeyim ben uzağım baya UPS ye bana 15 dk şık ilçedeki UPS ye değilde tokat merkezdeki UPS ye yollamışlar birde orasıda bana 1 saat. Tokat küçük yer ya çok kargoları yoktur inşallah tokatlının ne iş olur UPS ile

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alınır
    https://www.vatanbilgisayar.com/amd-ryzen-5-1600-asus-dual-rx580-o8g-prime-a320m-f-wd-500gb-ssd-crucial-8gb-ram.html

• englishman22 kullanıcısına yanıt
    6 iş gününde geldi bana. Ancak UPS ile büyük sıkıntı yaşayanlarda var.

• Evet beyler nasıl ama UPS kargo performansı? Reziller.
    Vatan’da satılan 6250₺’lik sistem alınır mı?

Vatana siparişi vereli kaç gün oldu?

Edit: Bendeki durum buydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oklawa -- 27 Nisan 2020; 14:13:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: oklawa

6 gündür ulaştıramamışlar mı sana?

Vatana siparişi vereli kaç gün oldu?

Edit: Bendeki durum buydu.

17sinde sipariş verdim. Bugün 10. günü...

• Benimde bugün dağıtıma çıktı hala ses yok. Bu saatten sonrada gelmez bugün artık heralde

• Arkadaşlar ben delirip tekrar gittim. JANDARMA ÇAĞIRDIM, yine vermediler. Tüketici hakem heyetine hem vatan hemde ups için başvuruyorum.

Orijinalden alıntı: JustBoxing

Valla evi felan mı bulamıyor kurye, bu ne yav
    Bütün kargolar buluyor, UPS mi bulamıyor. Gittiğimde benim gibi bekleyen yaklaşık 10 kişi vardır sinirli ve öfkeli. Eylem yapsak yapardık yani. Beytepe'nin göbeğinde oturuyorum.
  • Benim kasa geldi. Ekran kartını takmak biraz zor oldu oturtunca vida yerleri tam gelmiyordu kasayı ittirdim ettim ekrankartına zarar vermekten korkarsk. Ama şuan format atıyorum ve birşey sorucam ekrankartının clipsin orda galiba anartta tam clipsin orda sarı bi ışık yanıp sönüyor turuncumsu

• Hepinizde aynı mı sarı ışık canımı sıktı biraz ekrankarrtının oturmasında mı sorun var yoksa

• Sen söyleyince dikkatli baktım, kartın girdiği yerde azalıp yükselen bi sarı ışık var onu diyorsan bende de öyle.
  • LivinLaVida kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konuyla ilgili Vatan ı aradınız mı dün ya da bugün ? şikayet var da böyle bir yazı yazmışlar "Vatanın müşteri hizmetlerini aradım durumu ona anlattım. Keşke bu kadar dolaşmadan bizi arasaydınız dedi. Aradım halledin dedim. 3 saat civarında kargo kurye ile eve gönderildi. Bilginiz olsun"
    Fikir için teşekkür ederim daha önce internet sitesinden konuyla alakalı yazmıştım fakat bugün sizin mesajınızın üzerine aradım. Üst mecrilere mail attıklarını bugün teslimatını önemle talep ettiklerini söylediler. Bekleyip göreceğiz. Bu sırada ups yede şikayette bulundum tüketici haklarından. Vatanın sözleşmede yazan sürenin geçmesi üzerine vatanada maddi manevi şikayette bulunacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Umarım en kısa sürede bilgisayarınıza kavuşursunuz. Ben ayın 21'i akşam sipariş vermiştim, henüz kargoya da verilmemiş. Kargo firması da sizinkisi gibi uğraştırırsa haftaya cumaya anca gelir herhalde.

Orijinalden alıntı: Wahei_

Umarım en kısa sürede bilgisayarınıza kavuşursunuz. Ben ayın 21'i akşam sipariş vermiştim, henüz kargoya da verilmemiş. Kargo firması da sizinkisi gibi uğraştırırsa haftaya cumaya anca gelir herhalde.
    Teşekkür ederim, kargoya çoktan vermiş olmaları gerekiyordu. Satış sözleşmesini okuyun ona göre haklarınızı bilerek tüketici haklarına başvurun. Ondan sonra süreci hızlandırmaya çalışıyorlar. Vatan websitesindeki 3 iş günü içerisinde ki teslimat vaadiyle zaten yanıltıcı reklam yapıyor. Satış sözleşmesinde kargolama süreci için 10 iş günü yazıyor. Sırf bunun için bile dava açılabilir.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.