Şimdi Ara

Vatan da Huawei Mate 20 pro 6839 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
2
Favori
5.496
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HUAWEI MATE 20 PRO 128 GB AKILLI TELEFON ALACAKARANLIK - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/huawei-mate-20-pro-128-gb-akilli-telefon-alacakaranlik.html

sepete ekleyince %5 dusuyor,

ayrica diger modellerdede ciddi indirim var, blackfriday de bile bu rakamlari gormedik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kişisel fikrim Samsung hakkında hiç iyi bir izlenimim olmasa da Note 9'dan daha yüksek bir fiyata satılmayacağı yönünde. Yine de alıcısı için en düşük fiyat gördüğüm kadarıyla, paylaşım için teşekkürler.
  • huawei 7000 tl cik mşl

• Ziraat kartla 200 daha düşer

• 6839 telefon, dusse gider 6839

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bayagi inceledim gercekten harika cihaz ekran kamera mukemmel suana kadar gordugum en iyi ekran kamera mate 20 proda var

Ben p20 pro aldim o zaman piyasaya cikmis olsaydi kesin alirdim.

Telefon fiyatlari ucmus gitmis

• Marka değeri açısından asla o fiyatı edecek bir telefon değil. Apple olsa düşünürsün de Çin malı bir telefone 3000den fazla verilmez. Hatta geçen senenin kuruna göre 2000den fazla verilmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • garantisi yazmıyor garanti huaweı distribitör garantilimi acaba?

• daniel_wellington D kullanıcısına yanıt
    Şu an bu fiyatlar yorum yaptırmayacak kadar absürt. Telefona 7000 bütçesi olan kişi zaten marka değerinden Apple'ye yönelir. Ama ülkede aynı fiyatta olan Xr'e göre M20Pro kat kat iyi bu tartışılmaz. Huawei Apple'nin üstüne çıkmak istiyor agresif fiyat politikasıyla ama böyle olmaz. 3 tabiki çok saçma, çin malı yaklaşımı saçma. Xr daha düşük fiyatlı (750$) olmasına rağmen TR fiyatlarına yansımıyor. Mate 20 Pro (1000$) kat kat iyi olmasına rağmen marka değerinden 250 dolar kırsan telefon yine en az 5000 TL oluyor. 750 dolar (=4050TL -vergisiz-) olan XR'ın n11-gg fiyatlarını tenzih ederek söylüyorum Media markt gibi yerlerde 7400'e satılması mesele.
  • daniel_wellington D kullanıcısına yanıt
    iphone kaliforniyada uretiliyordu dimi ? haklisiniz.

• Loggerheads kullanıcısına yanıt
    Marka değeri dedim. Marka değerinden sen bunu anlıyorsan bu senin problemin.
  • Huawei de kendini nimetten saymaya başladı. 3800e s9+ satıldı satılıyor da. Sizce bu cihaz ondan 2 kat fazla parayı hakediyor mu?

• bu marka hakkında şikayetvarda baya konu açılmış özellikle de son aylarda çoşmuş mübarek.
    marka bu kadar sıkıntılı mı

www.sikayetvar.com
    Huawei Kullanıcı Şikayet & Yorumları - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/huawei

• quote:

Orijinalden alıntı: izzet43

bu marka hakkında şikayetvarda baya konu açılmış özellikle de son aylarda çoşmuş mübarek.
    marka bu kadar sıkıntılı mı

https://www.sikayetvar.com/huawei
    Bende Huawei kullanıyorum. En ufak bir sorun olmadı. Şikayetvardaki konulara bakarsan güvenilir firma yok.
  • Elit kesime oynamak istiyor fakat üst segmentte bu fiyatlar androidin 6 ayda 30% değer kaybetme düşüncesi olduğundan apple'a yönlendirir insanı. Huawei markası için fazla rakamlar bunlar. Samsung olsaydı anlaşılabilirdi de o marka insanda "basit" algısı yaratıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eyyyyy huawei sen kimsin ya ? 7.000 falan sen hayırdır ?
  • Gerçekten de insan bir düşünür, 'ben kimim ki 7 bin liraya telefon satıyorum' diye. Tamam çok iyi özellikler sunabilirsin ama diğer firmaların yıllarca biriktirdiği bir marka değerleri var. Seni sokaktaki vatandaşa sorsan çoğu adını bile bilmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 18 Aralık 2018; 9:26:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar marka özentisi olmayın. Samsung S9+ kullanıcısıyım. Note 9 la da aynı özellikleri. Reklamdan başka bir şey değil Samsung...Ne kamerası öyle anlatıldığı gibi iyi ne de diğer özellikleri... Kamera gündüz pek çok kamerada olduğu gibi iyi çekiyor ama düşük ışık çekimleri çok iyi ayarlamazsanız berbat otomatikte. Xiaomi'nin 1500 TL altı telefonlarında bile olan yapay zeka adına bir şey yok... Çekim modları çok zayıf... O kadar reklamını yaptıkları 960fps slow motion tam balon, çok iyi aydınlatma olması lazım onda bile çözünürlük çok düşük ve çok kısa süre çekebiliyor...Yan tarafa koydukları ve Türkiye'de işe yaramayan bixby tuşu kadar can sıkıcı bir şey görmedim olur olmaz ekrana geliyor eliniz değdikçe...Pil desen zaten çok kötü her zamanki gibi. Sözde Gorilla glass olan ön ve arka cam rahatlıkla çiziliyor...S6 ya kadar kullandığım ve Samsung un her modelinde telefonu yoğun kullananların yaşadığı amoled yanığı beklentilerim dahilinde...Arayüz de ve klavyede yoğunlukta takılmalar görülüyor. Kardeşimin kullandığı Huawei Mate 9 pro bile şu söylediğim her konuda S9+ dan iyi iş yaparken neyin ne olduğunu bile bilmeden Mate 20 Pro gibi efsane bir telefonla kıyaslamak saçmalıktan başka bir şey değil...Hele iphone falan diyenler uzakta oynasın şu an dünyanın en iyi telefonu açık ara Mate 20 Pro dur.

• Xiaomi mi 8 varken bunların işi zor bu fiyata
  • freefalcon kullanıcısına yanıt
    Merhaba .

O kadar reklamını yaptıkları 960fps slow motion tam balon, çok iyi aydınlatma olması lazım onda bile çözünürlük çok düşük ve çok kısa süre çekebiliyor... Demişsiniz ama şu anda Xperia Xz1 de ve diğer 960 FPS Slow Motion çeken akıllı telefonlarda çok kısa çekiyor ve çok iyi ışık koşulları istiyor.

Fotoğraf makinası degil ki uzun süreli çeksin?

Siz sanırım Slow Motion ile karıştırdınız?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.