Şimdi Ara

Vatan'da bu hafta indirim neden yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba geçen hafta da yoktu sanırım bu haftada yok sitesinden bakıyorum hiç bi üründe %25 %30 indirim yok? Neden olabilir?

• uzun süredir yok kalktı o olay sanırım
  • Vatandan umidi kestim ben artik iyice boka baglafilar butun olaylari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben N11 e kaydım.

Kupon vb derken daha uyguna geliyor. Sattığım son sistemin parçalarını N11 den aldım. Gene en son kendim için 4690k aldım 600TL altına kupon ile.
  • Hangi hafta var ki

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Valla ben N11 e kaydım.

Kupon vb derken daha uyguna geliyor. Sattığım son sistemin parçalarını N11 den aldım. Gene en son kendim için 4690k aldım 600TL altına kupon ile.

İyi almışsınız hayırlı olsun.

Vatandan bu saatten sonra pek bir sey alinmasini dogru bulmuyorum fakat alternatifler de oldukca az.

Inventus-eksen-nova bu üçü vatandan kat ve kat daha iyidir.

• Arkadaşın tam olarak sıkıntısı nedir ? %25 30 indirimin kalkması derken sitedeki internet için fiyatlarımı soyluyor ?

Eğer oysa şuanda baktım herşey aynı

Ayrıca n11 e baktıum gerçekten nasıl bi yer bilmiyorum fakat Vatan i7 4790 fiyatı 820 lira n11 i7 4790 fiyatı "930" lira

ne sitesi n11 ayrıca bilmiyorum.İnternetden satıs mı yoksa teknoloji markt falan mı ?...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Provisioner kullanıcısına yanıt
    n11 farklı şirketlerin toplandığı bir aracı site. Gittigidiyorun şirket versiyonu denilebilir. N11 kuponu denilen olayla indirimli ürün satın alabiliyorsunuz.

desktop's surgeon'un dedigi gibi, inventus-eksen-nova üçlüsü hafif fiyat farklarıyla vatana kıyasla daha iyi şirketlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 24 Ağustos 2014; 2:14:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.