Evet bugün açıldı ve gittim gördüm,bursada 2900xt görmek,sli sitem görmek hoştu gerçekten,gittim baktım ocz ramler thermaltakeler çok hoşuma gitti,hayırlı olsun bursamıza diyorum
evet bende gittim açılışa ama pek çeşit göremedim daha komplike geniş ürünler beklerdim belki de yeni olduğu için yakında durumu düzeltirler.
Ne tarafta açıldı benim hiç haberim yoktu valla
Yalova Yolu Sönmez Plaza tesisleri yanına açıldı, Mc donalds, Teknolojix ve Tansas ın hemen yanı. Bügün kısmetse gidicem bende. Böyle firmaların Bursaya gelmesi rekabet açısından çok iyi. Artık Teknolojix in fiyat olarak ayakları yere basar sanırım. Çok pahalı ürün satıyorlar, dibine Vatan gelince rekabet olur sanırım biraz
Birde yeni açılan Mudanya yolundaki Korupark a Sabancıların torunlarında Pegasus un sahibi olan eleman Marmaranın en büyük teknoloji marketini açıyor. Geçen gün Sabahta veya Hürriyette okudum. 60 kişi alınmış ve 3 aydır satış elemanlarının verdikleri kurslarla teknik bilgilerini yükseltiyorlarmış, bazılarını da yurtdışına eğitime yollamışlar. Bazı firmalardaki (sanırım Teknosadan bahsediyor) bilinçsiz satıcıları bizde göremeyeceksiniz diye iddialı lafları var. Sevindirici bir haber Bursa için.
Sonunda Bursa'da bilgisayar parçaları satan büyük bi yer görmek gerçekten çok güzel
O zaman Bursa ya ve Bursalılara hayırlı olsun derim ben.Bizim İzmirdeki pek bişeye benzemiyor ama neyse artık sizinki güzel olsun ama kazıkçıdır dikkat edin
İzmir Vatanda bulunan ürünler.İzmir'in hiç bir bilgisayar Mağazasında Yok.Oem bölümünde satılan anakart, ekran kartları vs.Çoğu ürünü Çankayadaki bilgisayarcılar bırakın satmayı, ancak dergilerde görüyorlar.Ben yıllarca Çankaya'da çalıştım.Burada çalışmak çok keyifli.Şikayet her yerde var.Ama forumlarda yazılan şikayetler.Bize gelipte memnuniyetini belirten müşterilerin yanında samanlıkta bir çöp kadar az.Bu gün teknosaya gittiğinizde Orada bir camekanda 6-7 çeşit notebook görürken.Vatan bilgisayar İzmir'de Notebook bölümüne geldiğinizde.54 adet tehşir ürün görürsünüz.Açılmamışlar da var tabi.Gelin görün lütfen.
hepimize hayırlı olsun bende gittim ama pek bişey göremedim tam anlamıyla her şeyi getirmemişler gibime geldi ilerki zmanlarda getirirler inş. birde fiyatlar cok ucuk geldi benim gözüme siz ne dersiniz
hayırlı olsun bursamıza çok güzel bi yer 70 lik dedemin laptopu ordan aldık :)
Arkadaşlar, açıldığı gün gitme şansı buldum, en azında Bursa İlinde fiyat rekabeti açısından iyi oldu. Bu ayın 8 inde de Mudanya yolunda ElectroWorld Mağazası açıldı kesinlikle görülmesi gereken bir elektro Hiper market. Bildiğim kadarıyla Avrupa da ki en büyük elektronik marketlerinden ve Türkiye de ki ilk mağazasını Bursa ilinde açtılar. Örnek vermek gerekirse, Seagate 500 Gb Taşınabilir Diskin fiyatı Hepsiburada.com da 261 YTL iken Electroworld mağazasında aynı ürün 199 YTL
quote:
Orjinalden alıntı: Merzah
kazıkçıdır dikkat edin
çok doğru söylemişsin
bursayı terkedeli 5 sene oldu,anca bir seyler gelmeye basladı,bunca zaman neden açmadılar ki,gayette pazar,
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme