Bayramın ilk günü kapalı 2. günden itibaren sabah 10da açılcakmış.
quote:
Orijinalden alıntı: iquana
Bayramın ilk günü kapalı 2. günden itibaren sabah 10da açılcakmış.
Teşekkür ediyorum bilgi için
www.google.com adresine giriş yapılır. Arama kısmına 'Vatan Bilgisayar' yazılır ve aratılır. Gelen ilk web sitesine giriş yapılır. Sitenin arayüzündeki bannerlarda 'Bayramın birinci günü hariç, bayram süresi boyunca Tüm Notebook ve Hyper Store'larımız sabah 10:00, akşam 10:00 saatleri arasında hizmetinizdedir.' yazan metin görülür.
arkadaşlar vatan bilgisayar, toplama makine hazırladığında bndan servis ücreti falan alıyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: Anadolu
arkadaşlar vatan bilgisayar, toplama makine hazırladığında bndan servis ücreti falan alıyor mu?
hayır. orda aldığın donanımları kasana takıp size kutu ve driverleri ile teslim ederler
quote:
Orijinalden alıntı: revenger11
Açıktır, birde bayramda çok kalabalık oluyor, millet kurbanı kesip vatana koşuyor arkadaş
eskiden gençler kurbanı kesip başka yere koşarlardı
quote:
Orijinalden alıntı: Roll
quote:
Orijinalden alıntı: Aydolan
%20 indirim muhabeti vardı. Doğruysa fulldur orası.
%20 indirim olayı da varsa yarın bi uğranır Topkapı'ya. Tabi açık olduğundan emin olmam lazım.
Bayramla alakası yok indirimin.Vatan bilgisayar'ın wordcardla anlaşması var.Herhangi bir ürünü wordcard ile alırsan hem 6 taksit hemde %20 indirimi uyguluyorlardı.Birde vatancard varsa yine bir indirim uygulanıyordu sanırsam...
quote:
Orijinalden alıntı: aCti0n`
quote:
Orijinalden alıntı: Roll
quote:
Orijinalden alıntı: Aydolan
%20 indirim muhabeti vardı. Doğruysa fulldur orası.
%20 indirim olayı da varsa yarın bi uğranır Topkapı'ya. Tabi açık olduğundan emin olmam lazım.
Bayramla alakası yok indirimin.Vatan bilgisayar'ın wordcardla anlaşması var.Herhangi bir ürünü wordcard ile alırsan hem 6 taksit hemde %20 indirimi uyguluyorlardı.Birde vatancard varsa yine bir indirim uygulanıyordu sanırsam...
wordcard a normalda %10 indirim oluyor, özel indirim yaptıklarında bu oran %20 oluyor
Beyler ben vatandan ürün almayı düşünüyorum 550-750 lira aralığında ne alayım sizce? Ekran kartı düşündüm ilk başta ama hd4850x2 var alt tarafı bir iki pikseli daha iyi göreceğim diye o kadar para harcamak saçma olur diye düşündüm.
quote:
Orijinalden alıntı: F. Nietzsche
Beyler ben vatandan ürün almayı düşünüyorum 550-750 lira aralığında ne alayım sizce? Ekran kartı düşündüm ilk başta ama hd4850x2 var alt tarafı bir iki pikseli daha iyi göreceğim diye o kadar para harcamak saçma olur diye düşündüm.
Arkadaşlar bu vatan hep aynı şeyi yapıyor ya, tüm mağazalar açık Elmadağ hep kapalı. Bana en yakın yer orası, her zamanda orası kapanıyor. bi bilgisi olan var mı
quote:
Orijinalden alıntı: ademoz05
quote:
Orijinalden alıntı: F. Nietzsche
Arkadaşlar bu vatan hep aynı şeyi yapıyor ya, tüm mağazalar açık Elmadağ hep kapalı. Bana en yakın yer orası, her zamanda orası kapanıyor. bi bilgisi olan var mı
1 tb external var elimde pcdede 0.5 tb var bol bol alan var yani :)
Word'a özel %li indirim var şuan bütün malları da indirim de olması lazım. Ben eşya aldım bonus'la arife günü hatırladığım kadarıyla %5 word olursa %10 galiba çok net hatırlayamiyorum.