Şimdi Ara

Vatan Bilgisayardan Aldığım Telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon arızalı çık 1 kere garantiye gitti yapılmamiş bi vaziyette geldi sözde türkiyenin en iyi garanti firması ile çalışıyorlarmiş destek bilişim ile sonra 1 elinde durdu ertesi gün yine gitti gideli 14 iş günü oldu hala gelmedi önce vatan dana sonra destek bilişimden sonra samsung dan telefon geldi hiç birinin birbirinden haberi yok naptımda nettimde aldım burdan telefonu bin pişmanım sizce bekliyimmi yoksa tüketici haklarınamı başvurayım

• bim den aldım desem bundan çok cevap gelirdi herhal
  • Ben laptop aldım vatandan daha garantilik işim olmadı ama memnun kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 iş günü geçtiği halde gelmez ise tüketici haklarına başvur.
  • garanti işleri satan firmayla alakalı değil direk teknik servis-disbrütör ile muhattap ol satın aldığın yer sana sadece yardımcı olur internet alışverişi yayılmasın diye o da teknik servise yolla derlerse millet mağazadan almaz nette daha ucuz ve aynı garantili der netten alır onun önüne geçmeye çalışıyorlar bu şekilde
  • Vatan bilgisayarsa telefon nasıl satıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı:

ben ve komşumla çok ürün aldım 2 3 bin tl değerinde hiç birinde sorun çıkmadı ama bu cep telefonu garanti standarlarından dolayı yani kulaklık cizirti ses bile gelse garanti kapsamına girdiği için server gönderiyorlar gitmesi 4 5 gün sürüyo falan gelmesi 17 18 gün buluyo şaçma bi sistem inşşalah 20 iş günün geçerse gitçem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.