Şimdi Ara

vatan bilgisayardaki günlük %25 indirimler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu gün itibari ile yine vatanda yüzde 25 indirim var tüm ürünlerde(sadece internet mağazası için sanıyorum)aslında kaliteli sistem için oldukça iyi fırsat gibi duruyor.
    merak ediyorum da bu indirimler neye göre yapılmakta. Sanırım geçen ayda vardı buna benzer birşey. acaba statikmidir. çünkü benim bi çalışma bilgisayarı toplamam icab ediyor ve bu ay mümkün değil. Bu indrimlerden faydalanabilirsem baya iyi olurdu. atıyorum gelecek ay bu gün yine böyle bi indirim olacak mı?

• Bu soruyu vatan bilgisayara sorarsanız tatmin edici bir cevap alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0rka -- 22 Nisan 2011; 13:40:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QrY!

Bu soruyu vatan bilgisayara sorarsanız tatmin edici bir cevap alırsınız

aslında tam aksini düşünmüştüm. muhtemelen hayır yada belli değil dicekler bir an önce almaya zorlamak için. ama şansımı denerim tabi. burda daha önce tartışılmıştı, e geçen ayda görmüştüm böyle bir indirim olduğunu. Belki düzeni hakkında fikri olan vardır diye merak ettim.
  • Ellerinde ürün kaldığı zaman ayı kurtarmak için veya özel günlerde yapıyorlar.
  • Bence stok maliyetinden kurtulmak ve yeni ürünlere yer açmak için bu %25 olayını zırt pırt yapmaya başladılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vdtkc

Bence stok maliyetinden kurtulmak ve yeni ürünlere yer açmak için bu %25 olayını zırt pırt yapmaya başladılar.

katılıyorum. ekran kartlarının iyileri vs yok sadece bi kaç mağazada kalmış. yani dün 1000dolar olan kart(asus gtx 590) bu gün 810 dolar. ama sadece topkapıda var oda indirime dahil değil. Öte yandan işlemciler yada anakartların çoğu mevcut. keşke param olsaydı da ufaktan toplamaya başlasaydım. neresinden kurtarsak kar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkndvc

Ellerinde ürün kaldığı zaman ayı kurtarmak için veya özel günlerde yapıyorlar.

yani diyorsunuz ki mayıs sonun da da böyle bir indirime gidilmesi muhtemel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 23 Nisan da indirim olacak mı acaba. Ama sadece internet mağazası için değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

23 Nisan da indirim olacak mı acaba. Ama sadece internet mağazası için değil.

23 Nisanda bindirim olmasında. Okulun kapanma zamanlarında falan genelde fiyatlar artar. 23 Nisanda da benzeri olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.