Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
817
Cevap
35
Favori
99.534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pandemiden beri vatanda düzgün indirim yok. Kdv, %15 vs boş hepsi. İndirimli fiyatlar bile diğer firmalardan yüksek.

• %10 verdiler bugün ama fiyatlara güzel bir güncelleme gelmiş. 3800 + %15 indirimli coler master 700w kasalar uçmuş , rampage falan 3600tl olmuş.

• %10 gecelik indirim verdilerse bu hafta sonuna kadar bir ihtimal %15 gelebilir ama gelse de pek önemi yok Vatan'ın fiyatları piyasadan hep yüksek adamlarda ürün satma kaygısı da yok nasılsa satıyorum zihniyeti oturmuş bir kere indirimler yapsalar da göstermelik yapıyorlar ama şu 12.000 TL 'lik 3060 'lı sistemi kaçırdığıma yanıyorum bayramın ilk günü Bostancı Vatan'a gidip alacaktım onu ama kapalıdır diye gitmedim keşke gitseydim belki açıktı ama bayram arifesinde sistemi çıkarıp mağazadan satışa açmışlar uyanıklar ve bayramın 2. günü de zaten sitede tükendi yazıyordu bir daha benzer bir sistem gelir mi bilmiyorum ama cidden evde pc yok şuan 3.nesil laptopla idare ediyorum.

• Foruma mı küstün ne yaptın, 8gb 128bit 3050den bozma 3060lı sistemi cidden alacak mıydın yoksa kafa mı buluyorsun halen usta Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] 

• _JohnnyBravo_ kullanıcısına yanıt

Foruma neden küseyim elimde zaten 10 aydır yatmakta olan KGF'li 10 tane 3070 var hepsi Samsung bellekli o sistemi alsaydım 3060 'ı sıfır olarak hemen satacaktım ve sistemin parası aşağı yukarı çıkmış olacaktı haa diyeceksin ki diğer parçalar çöp değil mi evet zaten öyle olduğunu hep söylüyorum. Şuan elimde biri sıfır 4 tane de KGF'li 2.el AM4 anakart var gerçi onlar şuan başka bir şekilde değerlendiriliyor bunun dışında 4 adette PSU var biri Titanium diğerleri de Platinum Platinum olanların da biri SFX ayrıca dün Nays ile 4 adet tek stick 8GB DDR4 3200Mhz CL16 XPG Gammix D10 aldım tanesi 359,1 TL 'ye gelmiş oldu. 2.elde garantisiz ramlere istenen fiyatları söylememe gerek yok sanırım yani elimde şuan kendim için ayırdığım ve bir sistemi çalıştıracak kadar uyumlu parça yok o bakımdan yeni nesil intel işlemciler çıkana kadar azıcık oyun oynatmalık yani idareten bir şeyler bakıyorum fiyatı uygun olsun sıfır olsun vs. Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] 

Eyy Vatan duy sesimi gel anlaşalım güzel bir sistem yapalım bırak influencerlara tonla para vermeyi gel uygun fiyatlı tüm DH ahalisinin tek seferde stok bitireceği bir sistem yapalım o sistemi kimse almazsa ben bir şey bilmiyorum. Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU] 

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 4 Temmuz 2023; 1:57:59 >

• Iki gun once gece web sayfasinda 10% indirim bilgisi belirdi, tikliyorsun bos sayfa cikiyoe. Dun gece de bos gecti. Iki gundur vergiler artiyor kacirmayin diye milleti gazliyorlar. Bu gece yaptilar yaptilar yoksa bir anlami kalmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakianboy kullanıcısına yanıt
    Bu saatten sonra indirim beklemeyin Vatan tok satıcıdır indirim yapmak istese kimse karşısında duramaz ama istemiyor zaten satıyorum algısı oturmuş bir kere.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hatırlayan yoktur ama Türkiye'de tüm ürünlerde geçerli ve gerçek indirim olayını ilk yapan Vatan Bilgisayar'dır; 15 yıl önce %25. 306 liraya 8800GT almıştım o kampanyada, ki bayi alım fiyatı 339 liraydı.

Sonraki yıllarda bu kampanya, büyük bir ticari hata olarak kabul edildi, zira uzunca bir süre indirimsiz fiyatlar kabul görmedi.

Ancak Vatan, MediaMarkt gibi zincir elektronik marketler, bugün perakendeciden çok yetkili bayi/showroom olarak çalışıyorlar. Koskoca Koç grubu bile elinde onca kanal varken, beyaz eşyadaki üst segment markası Grundig'i MM mağazalarında sergileyip onun yarattığı algıyla kendi bayilerinde Arçelik/Beko satıyor. Bir marka için bu mağazalara girmek, satış değil, reklam demek.

• Media Markt'ın Türkiye'ye ilk geldiği yılları hatırlayanlar vardır belki belirteyim o zamanlar tek rakibi Vatan Bilgisayar'dı ve fiyatları kırıyoruz diye diye TV reklamlarında ellerinde balyoz olan o zamanın gençleri fiyatları kırıp indirimli fiyatları milletin gözüne gözüne sokuyorlardı bu pazarlama stratejisi sırf Türkiye'de tanınırlık ve markayı oturtma algısı için ilk 5 yıl bariz zarar edeceklerini bilerek yapılmıştı.

Vatan Bilgisayar'da ise belirttiğiniz gibi tüm ürünlerde %25 net indirim olayı benzer bir algıyla yapılıyordu hatta nadir de olsa arada tüm ürünlerde %30 net indirimde yapıyorlardı sonuçta o yıllar çok güzeldi paramızın değeri vardı şuan ek vergilerin yükünü henüz kimse hissetmiyor asıl bomba yerel seçimlerden sonrası bekleniyor dananın kuyruğu o zaman kopacak bunlar daha hiçbir şey.

• Valla bugün çok sağlam indirimlere vesile olmuş bir %15 indirim günü yaşattı Vatan.

Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU]www.vatanbilgisayar.com
    Seçili Oem Ürünlerinde Sepette %15 İndirim
    https://www.vatanbilgisayar.com/secili-bilgisayar-parcalarinda-sepette-yuzde-onbes-indirim/?stk=true
  • trakianboy kullanıcısına yanıt
    İndirim mi varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 28 Temmuz 2023; 11:50:36 >
  • Sistem arayan şuna bakabilir fena değil gibi..

Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU]

https://www.gencergaming.com/gen-xiv-ddr4?b=4654-1_2457-1_2742-1_4357-1_4254-1_2375-1_4398-1_4337-1_4677-1_2471-1_2472-1_2473-1_2474-1_2475-1_2476-1_4401-1_2477-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 28 Temmuz 2023; 12:11:52 >

• HWS kullanıcısına yanıt

Öğleden sonrasına kadar üç farklı marka rtx 4090 ekran kartı 41-43 bine alınabiliyordu altı taksitli olarak. Özellikle kingston kc3000 nvme M2 SSD 1164 tl. son altı ayın en uygun fiyatı. MSI AI1300P güç kaynağı da uygun.

• Dün gece indirimleri gördüm fakat bu fiyatlara satılanlar sadece mağazadan alınabilir gözüküyordu yani stokta yoktu. Sabah biri böyle SS atmış fena kaçmış.

Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 28 Temmuz 2023; 20:37:26 >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Güzel fiyatmış kaçmış

• Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İNDİRİM! [ANA KONU]www.vatanbilgisayar.com
    GIGABYTE GeForce RTX 4080 AORUS MASTER 16GB GDDR6X 256Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-geforce-rtx-4080-aorus-master-16gb-gddr6x-256bit-nvidia-ekran-karti.html

33450 ye geliyor. ne dersiniz?

• Roundpi R kullanıcısına yanıt

4080 alma niyetin varsa direk al, piyasda ki en iyi 3 modelden biri.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.