Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Rezilliği, Önce bindirme sonra İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftasonu baktığımdahttp://www.vatanbilgisayar.com/apple-macbook-pro-retina-corei7-22ghz-16gb-256gbssd-15int-notebook-bilgisayar.html şu model 5700 gibi bir fiyatı vardı, bugün almayı düşünüyordum mağazaya gitmeden önce son bir kere stoklara bakayım dedim ürünün fiyatı 6700 olmuş. Kuvvetle muhtemel 1-2 gün içerisinde %30 indirim yaptık diye aynı fiyattan satmaya çalışacaklar, koca koca bannerları koyarak. Bu tür mağazaları anlamak gerçekten güç. Sene olmuş 2015, ortalama bir kullanıcının istediği ürünün normal fiyatını araştırması 2-3 dakika, sadece kendi prestijlerini sarstıklarını ne zaman fark edecekler, anlamak gerçekten güç..

• Genelde hafta sonları indirim olur zaten sen baktığında indirimde olan cihaz hafta ici fiyatı tabiki yükselir genelde sistem bu şekilde işler zaten hafta sonu baktığında gördüysen hafta sonu geçerli %30 indirim demiş. Şark kurnazliginin anlami yok bence senin ki bilmemezlik degil bilipde bilmemezlige vermek bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miral4y

Genelde hafta sonları indirim olur zaten sen baktığında indirimde olan cihaz hafta ici fiyatı tabiki yükselir genelde sistem bu şekilde işler zaten hafta sonu baktığında gördüysen hafta sonu geçerli %30 indirim demiş. Şark kurnazliginin anlami yok bence senin ki bilmemezlik degil bilipde bilmemezlige vermek bence.

Applestore mağazasında ürünün fiyatı zaten 6000 TL, diğer sitelerde ortalama fiyat 5700 5800 arası değişiyor, gg de 5300e satan var. Haftasonu vatanda normal fiyatı 5800 diye gördüğümü hatırlıyordum, indirimli fiyatı o kadar ise zaten dediğim olayı yapmışlar demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAFOz -- 7 Nisan 2015; 11:04:26 >
  • bu tip şeylerle her firmada her zaman karşılaşabilirsin.. fiyatlar sürekli değişkendir.. özel bir fiyat yapılır süreyle sınırlıdır ve biter.. benim anlayamadığım madem daha uyguna satan yerler olduğunu söylüyorsun neden gidip oradan almayı denemiyorsun ? illa vatandan almak istiyorsan daha uygun bir fiyatla karşılaştıysan eğer biraz beklersin, istediğin fiyatlara gelmezse daha uygun olduğunu söylediğin yerlerden alırsın , ggden falan alırsın 5300 e.. başlık açıp vatan şöyle böyle demenin mantığını anlayamadım , diğer firmaları da görüyoruz biliyoruz..
  • Anlatamazsın. İnsanlar hafta sonu %30 indirim olduğunu düşünebiliyorlar. Sonrada %30 indirimle aldık diye seviniyorlar. Gerçekten bazı şeyleri sorgulamaktan aciziz. Birisi bu şekilde doğruları söyleyincede mızmızlamaya başlıyoruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.