Biraz önce Vatan Bilgisayar'ı aradım sorum şuydu: Mayısın sonunda bilgisayar alacağım, evdeki eski bilgisayarımı getirsem yeni alcağım bilgisayarda indirim yapıyormusunuz? Telefonun başında bir bayan eleman, verdiği cevap ise: Almıyoruz getirme. İnsan ister istemez sinirleniyor vatan bilgisayarı yıllardır tercih ediyorum ama şu andan sonra soğudum siz o elemanı oraya nasıl işe aldınız çok yazık !
Vatan Bilgisayar'da çalışanlar acayip torpilli yada ballı bizim burda yeni mağaza açtılar gereksiz yere üst katta 5 adam çalışıyor bi görsen hepside boş beleş duruyor bir şey soruyorsun bilgi sıfır kafaya göre sallıyor keçiören şubesinde hele bir kel kafalı adam var 35-40 rahat vardır acayip gıcık kaptım diyelim ki bir ürüne bakıyorsun hemen verelim abi diyor bakıyorum müşteriye dandik ürünü bile acayip met ediyor üst kattan bir şey alıp alt kata giden müşteriyi takip ediyor sapık bu terbiyesizliği artık mahalle bilgisayarcısı bile yapmıyor çok merak ediyorum acaba o adam ne mezunu hangi torpil sayesinde o işe girmiş