Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar - MSI B450 TOMAHAWK MAX - 770TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.622
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trealith -- 22 Eylül 2021; 14:48:43 >

• Güzel fiyatmış, param olsa anında alırdım. Üstüne bir de ryzen 5 3600 alırım 1800 e, bir de 400tl ye 8gb ddr4 ram ile 3000-TL ye sistemimi yenilerdim güzel olurdu. DDR3 ten DDR4 e geçme arefesindeyim, para yok tek eksik.

• Ryzen 5600x
    Bu anakart
    Rtx 3060ti
    16gb 3200mhz ram
    750w psu
    Onu delikli kasa
    512gb m2 ssd

Al sana mis gibi sistem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
  • Arseyus kullanıcısına yanıt

arada 100-tl var, birebir karşılaştırmadım ama bu ilandaki daha iyi, sizin dediğinizle fiyat farkı büyük değil.

Yani mosfet fazları konusunda pek araştırma yapmadım ama önerdiğim model kesinlikle kötü değil.

Kaldı ki daha fazla usb girişi ve 2 adet m2 girişine sahip. Kendim Mortar Max tercih ettim mesela.

Gönlünüzden geçeni alın geçin ikiside üzmez zaten.

• Matx fiyatina resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silinebilr
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ihtiyaci olan alsin, ikinci el ilanlarinda bile daha pahali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DDR5 gümbür gümbür(!) geliyor diyorlar. Geçmişken DDR5'a geçmek daha mantıklı değil mi aslında?

• almanyada aouros master pro 45 euro Vatan Bilgisayar - MSI B450 TOMAHAWK MAX - 770TL  sanırım ddr5 geliyor oyuzden böyle kampanyalar yapıyolar tabi türkiyede hala pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i Am Not Dead -- 18 Ekim 2021; 9:12:8 >
  • 1 aylık konuyu neden hortlatıyorsunuz?

@i Am Not Dead aorus master/pro nerede 45 euroymuş acaba link atın da görelim. asus rog strixler 100-140 euro bandında. sanki amazon.de'de fiyatlar görünmüyor gibi konuşuyorsunuz?

master:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf1653 -- 18 Ekim 2021; 10:3:34 >

• konu zaten yukardaydı çirkef bi şekilde yorum atma almanyada sadece amazon sitesi yok b450 gigabyte aorus pro şuan 45 euro + 9 euro kargo çıldır

• i Am Not Dead kullanıcısına yanıt

ben ne çıldıracağım, taş gibi sistemim var. almanya'ya kendimi atıp sonra türkiye'de yaşayanlara "çıldır, ağla" yazacak kadar kansız da değilim. sizin aksinize elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf1653 -- 18 Ekim 2021; 15:34:47 >
  • HighDynamicRange kullanıcısına yanıt

Halen ddr3 sistemim olduğu için ddr4 bana yeter de artar bile.

ddr5 daha yeni, ddr4 ile her işinizi fazlasıyla yaparsınız. şuan ddr4 almak bence daha mantıklı (doları dahil etmezsek)

• i Am Not Dead kullanıcısına yanıt

54 euro iyi fiyatmış tam olarak hangi mağazadaydı? Siz geizhals mı kullanıyorsunuz genel olarak fiyat takibi için yoksa idealo.de mi yoksa google shopping mi? Kaçırdığı bazı mağazalar oluyor ve fake mağazlar da çıkabiliyor bunlarda...

https://geizhals.de/?fs=b450+gigabyte+aorus+pro&hloc=at&hloc=de&in=

https://www.idealo.de/preisvergleich/MainSearchProductCategory.html?q=b450+gigabyte+aorus+pro

PS:

@ 1 aylık konuyu neden hortlatıyorsunuz?

Fiyat benim mesaj attığım gün 900 liraydı tam olarak hortlatma denemez. Bunlar bu eski anakartları kakalama derdine düştüler yavaş yavaş galiba... DDR5 gelince bunların Fiyat performans olarak hiçbir anlamı kalmayacak çünkü, yanlış mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 18 Ekim 2021; 17:1:23 >

• HighDynamicRange kullanıcısına yanıt

59.9 euro + gigabyte anakart 15 euro iadesi var şuan söylemicem şu çok bilmiş arkadaş patlasın meraktan faydalanamasın bu foruma bazen hiç bi bilgi vermek yardım etmek istemiyorum bu tip insanlar yüzünden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.