Şimdi Ara

Vatan bilgisayar montaj yapiyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten sipariş verdiğimizde montajli haldeki geliyor yada müşterinin isteğine goremi oluyor? Eğer toplanmiyorsa parcalari götürüp vatanın şubesinde montajını yaparlarmi? Birde kargo ücreti varmı ? 1000 TL üzeri ücret alminmiyor yazıyor eğer kampanyası üründe 500 TL üzeri kargo parası almiyorlar sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaos161514

İnternetten sipariş verdiğimizde montajli haldeki geliyor yada müşterinin isteğine goremi oluyor? Eğer toplanmiyorsa parcalari götürüp vatanın şubesinde montajını yaparlarmi? Birde kargo ücreti varmı ? 1000 TL üzeri ücret alminmiyor yazıyor eğer kampanyası üründe 500 TL üzeri kargo parası almiyorlar sanırım

Montaj yapıyor
    Ama kablo yönetimi çok iyi DEMIYORLAR
    500 tl vermişsin 5tl ver kargocuya nolcak

• quote:

Orijinalden alıntı: MalumEvinYeriniSoranAdam

quote:

İnternetten sipariş verdiğimizde montajli haldeki geliyor yada müşterinin isteğine goremi oluyor? Eğer toplanmiyorsa parcalari götürüp vatanın şubesinde montajını yaparlarmi? Birde kargo ücreti varmı ? 1000 TL üzeri ücret alminmiyor yazıyor eğer kampanyası üründe 500 TL üzeri kargo parası almiyorlar sanırım

Montaj yapıyor

Yok zaten bilgisayar topladım 1500 TL yi bile gecdi sanırım kargo bedava olacakda acaba montajını yapıpımi yollarlar kargoyla yoksa parça parca mi gonderirler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stannex14 -- 9 Haziran 2015; 17:40:09 >

• quote:

quote:

quote:

Montaj yapıyor

Yok zaten bilgisayar topladım 1500 TL yi bile gecdi sanırım kargo bedava olacakda acaba montajını yapıpımi yollarlar kargoyla yoksa parça parca mi gonderirler?

İsteğine göre

• quote:

quote:

quote:

quote:

Montaj yapıyor

İsteğine göre

İnternetten sipariş vereceğim o yüzden isteğimizle gore nasıl gonderecekler ? Yani nasil istediğimizi nerden ogrenecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stannex14 -- 9 Haziran 2015; 17:59:41 >

• İnternet üzerinden alırsan kredi kartı ile parçaların kargo ile ayrı ayrı gelir. Sen tüm parçaları götürüp birleştirdebilirsin vatanda. Yani montajsız gelir parçalar, kutulu halde.
    Veya direk gidip vatan şubesinden parçaları tek tek seçip alırsan parçaları orada birleştirtirsin.
  • Yeri gelmişkrn sorayım gözümüzün önünde montaj yapıyorlar mı ????
    Adam iade mal takacak belki ne malum ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmirde bilgisayar toplama????
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Inventustan al sistemi vatan o kadar ucuz değil zaten.Hem inventus montajı iyi yapar.
  • Bence montaji kendin yap hem vatan fazla onem vermiyor hemde uzun yoldan getirilince kasa yolda sallanir ziplar sisteme zarar gelmesin en iyisi kendi yaptigin montaj sistem senin ozenli yapcaksin sonucta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet üzerinden alacaksan vatan toplamadan gönderir.
  • madem internetten alıyosun
    sinerji ve eksen ve de inventusa baksana
  • quote:

Yeri gelmişkrn sorayım gözümüzün önünde montaj yapıyorlar mı ????

Eğer vatanın şubesine gidersen ve parçaları tek tek seçer ve kasada ödersen onlar gözünün önünde aldığın parçaları montaj yapıyorlar.Adamlar iade mal felan takamazlar gözlerini açık tutarsan eğer. Zaten ürünler Kutusunda. Sıfır açıp takacak.
    Ama internetten alırsan ürünler kutularında montajsız gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deatless22

quote:

Yeri gelmişkrn sorayım gözümüzün önünde montaj yapıyorlar mı ????

Eğer vatanın şubesine gidersen ve parçaları tek tek seçer ve kasada ödersen onlar gözünün önünde aldığın parçaları montaj yapıyorlar.Adamlar iade mal felan takamazlar gözlerini açık tutarsan eğer. Zaten ürünler Kutusunda. Sıfır açıp takacak.
    Ama internetten alırsan ürünler kutularında montajsız gelir.

3 kişi gidicez almaya dostum hele bi denesinler

• quote:

Orijinalden alıntı: yasakisim

Bence montaji kendin yap hem vatan fazla onem vermiyor hemde uzun yoldan getirilince kasa yolda sallanir ziplar sisteme zarar gelmesin en iyisi kendi yaptigin montaj sistem senin ozenli yapcaksin sonucta

Arkadaşın bilgisayarı montaj yapabilecek deneyimi yoksa ne olacak? Eğer anakartta veya başka bir parçada ürüne zarar verirse sen mi karşılayacaksın zararı?
    En iyi yöntem bilmiyorsa eğer götürsün parçaları onlar birleştirirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deatless22

quote:

Orijinalden alıntı: yasakisim

Bence montaji kendin yap hem vatan fazla onem vermiyor hemde uzun yoldan getirilince kasa yolda sallanir ziplar sisteme zarar gelmesin en iyisi kendi yaptigin montaj sistem senin ozenli yapcaksin sonucta

Arkadaşın bilgisayarı montaj yapabilecek deneyimi yoksa ne olacak? Eğer anakartta veya başka bir parçada ürüne zarar verirse sen mi karşılayacaksın zararı?
    En iyi yöntem bilmiyorsa eğer götürsün parçaları onlar birleştirirler...

Ben Babam Ahmet Abi (prof, aramızdaki)
    Orada en iyi o anlar şunu da takın şurdan kablo yönetimi yapın vs.

• Saolun arkadaşlar tavsiyelerini için ben internetten siparis vereyim zaten hafta sonu indirimden olur sonra montaj yaptırmaya vatana giderim birde şey sorcam ben boluda yaşıyorum cumartesi sipariş versem ne zaman gelir

• quote:

Saolun arkadaşlar tavsiyelerini için ben internetten siparis vereyim zaten hafta sonu indirimden olur sonra montaj yaptırmaya vatana giderim birde şey sorcam ben boluda yaşıyorum cumartesi sipariş versem ne zaman gelir

cumartesi,pazar kargo olmaz pazartesi çok geç vermezlerse en erken salı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.