Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR İZMİT'TE AÇILDI!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
9.482
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan bilgisayar 23 Temmuz'da Kocaeli- İzmit Gölcük Yolu üzerinde açılacakmış. Şok indirim ve fırastları buradan paylaşalım. İzmitte dağıtılan insertlerden bulan varsa fotoğrafını koyabilir mi? Umarım İstanbul'dan oraya gitmeye değecek indirmleri vardır. Bu arada Vatanda günün fırsatı WD 1,5 TB taşınabilir disk 179 TL ye satılıyormuş sadece 100 adetle sınırlıymış. Biz öyle duyduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 27 Temmuz 2010; 10:55:02 >

• arkadaslar ben ızmıtteyım ne bır ınsert gordum ne bır brosur sadece tum bılboardlarda standart vatanın %20 ındırım reklamı ve golcuk yolu uzerınde acılacak yazıyor.bunun tam nerede acılacagını bulamadım ben bılen varsa solesınde bız de gıdelım yaw:)
  • %20 indirimi zaten aşağı yukarı ayda 2 defa h.sonları standart olarak yapıyorlar...gereksiz bence...
  • sabırsızLıkLa bekLemekteyim =) topkapıya gitmek insanın gözünde büyüyor =)
  • İndirimlerden ziyade izmite vatan pc'nin gelmesi benim ve tüm izmitliler için çok iyi olacaktır. Sabırsızlıkla bekliyorum açılışı, bu arada tam adrese nasıl ulaşacağız, sitesinde de bişey yazmıyor.
  • sefa sırmen bulvarı dıyor yane outlet tarafları oluyor bakmadım yer kalmadı yok yok nerde bu magaza ya bılen varsa yardım edebılırmı?
  • VATAN BİLGİSAYAR İZMİT
    Adres : Sefa Sirmen Bulvarı. İzmit Gölcük yolu No.89
    İzmit - KOCAELİ
    Tel : 0262 335 06 46
    Faks : 0262 335 05 66

En azından telefon açılıp sorulabilir. Yarın bi ararım neredeymiş tam olarak, sanki gizli tarikat kuruyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vatan Bilgisayar Web'e Özel
    8 yıl önce açıldı
    Vatan Bilgisayar Rezaleti Hk.
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

VATAN BİLGİSAYAR İZMİT
    Adres : Sefa Sirmen Bulvarı. İzmit Gölcük yolu No.89
    İzmit - KOCAELİ
    Tel : 0262 335 06 46
    Faks : 0262 335 05 66

En azından telefon açılıp sorulabilir. Yarın bi ararım neredeymiş tam olarak, sanki gizli tarikat kuruyorlar.

walla haklısın hocam bugun outlete gıttım kesın oradadır 2-3 tane bos magaza var oraya acarlar heralde dıye yok sordum orada acılmayacakmıs:)yarın arayıp sorunca burayada yazarsan sevınırım kardesım.
  • lunapark sanayi diye bi yer var hemen onun yanı.vinsan kampusunun karşısında.binada calısmalar suruyordu tabelalar falan asılmıs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediyuzYetmisYedi -- 21 Temmuz 2010; 23:35:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhellfirex

lunapark sanayi diye bi yer var hemen onun yanı.vinsan kampusunun karşısında.binada calısmalar suruyordu tabelalar falan asılmıs.

tesekkurler hocam cuma gunu bı ugrayalım bakalım.acılıs kacta olur bı bılgınız varmı arkadaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyonb

sabırsızLıkLa bekLemekteyim =) topkapıya gitmek insanın gözünde büyüyor =)

Laf mı bu şimdi.küçümser bir tavır. Gidemiyorsan o senin sorunun.Kimse seni git diye de zorlamıyor.Süper bir indirim yaparlarsa (yol paramı çıkarmasından bahsetmiyorum)Kartal'dan İzmite giderim ben arkadaş. Kartaldan Topkapıya gitmekle aynı zamanı alır.
  • eskişehire açamadılar

bekliyoruz ne zaman gelecek
  • Hayırlı olsun inş.
  • izmit vatan COMPUTER

VATAN BİLGİSAYAR İZMİT'TE AÇILDI!!

• Arkadaşlar gelmek isteyenler için;

Şahsi aracınızla geliyorsanız eski gölcük yoluna İZMİT FUARINI geçer geçmez sağa dönerek ulaşabilirsiniz. Yolun devamında sağ tarafınızda Outlet Center var, orayı da geçtikten sonra sol tarafınızda Körfez Sanayii Sitesi ve hemen akabinde VATAN :)

İzmit'te oturanlar veya yolu İzmit'e düşenler Sanayi Otobislerine binebilir. Tam önünden geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umxa

Arkadaşlar gelmek isteyenler için;

Şahsi aracınızla geliyorsanız eski gölcük yoluna İZMİT FUARINI geçer geçmez sağa dönerek ulaşabilirsiniz. Yolun devamında sağ tarafınızda Outlet Center var, orayı da geçtikten sonra sol tarafınızda Körfez Sanayii Sitesi ve hemen akabinde VATAN :)

İzmit'te oturanlar veya yolu İzmit'e düşenler Sanayi Otobislerine binebilir. Tam önünden geçiyor.

yarın sabah ordayım bakalım bı ındırım falan olcakmı kacta acılır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk666

quote:

Orijinalden alıntı: umxa

Arkadaşlar gelmek isteyenler için;

yarın sabah ordayım bakalım bı ındırım falan olcakmı kacta acılır acaba?

bir kaç indirim haberi olsaydı makbule geçerdi. açılış saati belirtilmemiş mi hala?

• Eskisi gibi yüksek indirim yapmıyorlar artık açılışlarda. Mayıs ayında Mersin mağazasının açılşında da mağazaya özel tüm ürünlerde %20 indirim vardı. Yani çok da cezbedici olmamıştı.
  • bu %20 diğer indirimlerle birleştiriliyormu?
  • yok hocam bırlesmez bence.ayrıca ne bır brosur ne bır haber bısey yok ındırım hakkında..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.