Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR İNTERNET ALIŞVERİŞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben sistem parçalarını vatan bilgisayardan alıcam fakat internetten getirtmeye korkuyorum çünkü iade alınan ürünleri kargoyla bizlere yolluyorlar diye çok görüyorum bu mutlaka başıma gelirmi veya parçalarımı gidip mağazadan alsam internettekinden ne kadar farkı oluyor fiyatın.

• İnternete özel ibaresi bulunmayan ürünler seçtiysen fiyat değişmez ama en iyisi alacaklarını sepete topla sol taraftaki indirimsiz fiyatları topla 0.7 ile çarp mağazada %30 indirimli hali o olur
  • Bu aralar bende forumda bu konu hakkında şikayet edenleri görüyorum ama şöyle bir şey var gelen ürünlerin montajını siz yapacaksanız eğer koruyucu barkodu ile birlikte gelmiyor mu zaten?Sıfır ürün gelmesi lazım.Montajı vatanda yaptıranlar için bir şey diyemem ama öyle bir şey yapacaklarını hiç sanmıyorum açıkçası.Bozuk veya sorunlu ürünün firmaya iade edilmesi gerek ki bu ürünü size gönderse yine firmanın başı ağrıcak niye öyle bir şey yapsınlar mantık olarak ta çok saçma.Hiç bir firma sorunlu ürünü tekrar rafına koymaz onlar da bizler gibi parasını verip alıyorlar ürünleri ana firmalarından.Tabi bu sadece benim görüşüm arkadaşlar.İyi forumlar diliyorum...
  • dostum bende öyle sanıyorum ama doğruluk payıda olabilir.çünkü internete özel indirim diye teşhir ürünler gönderilebilir sonuçta kargo ile gelecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vatan Bilgisayar Web'e Özel
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.