Şimdi Ara

Vatan bilgisayar hakkında ltf önemli <<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diğer bölümede konuyu açtım fakat kimse bakmıyor oraya bende buraya açmaya karar verdim. ( K.b yeri burası değil ama acil bir cevap almam lazım hepinizden özür diliyorum.)

Arkadaşlar ben dün vatanbilgisayardan windows 7 home basic aldım ordaki salak personel yüzünden ben premium demiştim fazlada bir farkı yoktu herneyse eve gittim jilatinini açtım birde ne göreym home basic :(

Şimdi size sorum dün aldığım işletim sistemini jilatinini açtığım için almama gibi bir hakları varmı veya bunu vermek için napmam lazım lütfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

• Fişiniz de home pre. parası alınmışsa değiştirirler, onun dışında nasıl olur bilmiyorum.
  • hayır hocam basic olarak geçiyor .s
  • vakumlu kutularda değiştirme olmuyor, ancak sorun sadece jelatin ise (nasıl bir jelatin gerçi onu bilmiyorum) sanırım değiştirebilirler.
  • Jelatini açılmış doğal olarak kesinlikle iade almazlar.
  • Vatan Bilgisayar müşteri hizmetlerinde al soluğu, biraz baskın davranırsan herşey süt liman.

Bende Seagate 1Tb 32mb cash Hdd almıştım. Kullanılan hdd vermişler. formatta bir baktım 16GB kullanılan alan var. Hemen gittim, önce sorun yok, önemli bilgileriniz varsa alın dedim.

Temizleyip verdiler. Sonra format atamadım. Ertesi gün gittim, allem ettim kallem ettim yenilettim. :) 1 saat bekledim ama, reyon şefinden müşteri hizmetleri tüm yetkililerine yüklendim. En sonunda ürün yok dendi. Müşteri hizmetleri var dedi dedim. Depoya eleman göndertip getirttim. :)

Bu vatanbilgisayara özgü birşey değildir. Eğer dişinizi göstermezseniz herkes bir sorun teşkil eder. Siz sorun gibi davranırsanız, herkes işinizi oldurmaya bakar.

Zamanında da, bir bilgisayarcıdan, FX5200 parasına FX5700LE almıştım. Sebebi ise tüketici haklarını okuyup distrübütöre gitmemdi. Ellerinde yokmuş FX5200den FX5700 arasına kadar olan modeller.
    Bende yasa gereği, olabilen stoktaki üst versiyona göre satışı gerçekleştirdim. 200 milyon Lira olan ekran kartı yerine 550 milyonluk ekran kartını alıp kullandım paşalar gibi. :)

Edit: İmlâ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayves -- 3 Ekim 2010; 18:17:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.