Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    daha önce 500 lira kadar felan alışverişim oldu vatandan
    şu an 700 liralık alışveriş yapıcam ve senet ile felan olursa taksitle ödemek istiyorum
    ayda 100 lira versem kabul ederler mi acaba
    ve ya ayda en az kaç vermem gerekir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

• Senetle olmaz bu işler tanıdık varsa bilmem ama benim bildiğim kartsız taksit yapmıyorlar.
  • Taksitli satış vatan bünyesinde yok dostum.( kredi kartından bahsetmiyorum )

Vatan bilgisayar satışlarını faturalandırarak yapar.Bahsettiğin durumu yapabilmen imkansız
  • taksitle elden ödeme ile elektronik mağazalarından bu işlemi yapamazsın. günümüzde bu işlem artık yapılmıyor. tabii tanıdık olan dükkanlarda(beyaz eşyacı, kumaşçı vs) halâ oluyor. ama bi vatan, bimeks, inventus, gold gibi yerlerden bu şekilde alışveriş yapamazsın.
  • Cardfinans nakit kart yapabiliyor sanırsam bir sor (banka kartı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmC43 -- 4 Aralık 2014; 12:15:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim bilgisayarcı arkadaşım var o kart kullanıyor
    o alır kart yada peşin olarak
    bende ona her ay 100-100 öderim
  • aslında şansın var. bildiğim kadarıyla Odebank' ın Vatan mağzalarından kredi çıkartan elemanları bulunuyor. Örnek bostancı vatanda mevcut. yalnız 750 tlilik alışveris yapacagını garanti edersen kredi cıkartırlar sende her ay bankaya gider odersin. tabi kredi cekecegin icin bir miktar faiz binecek.

en temiz kredi kartıyla alışveriş yapmak olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: marksman87

aslında şansın var. bildiğim kadarıyla Odebank' ın Vatan mağzalarından kredi çıkartan elemanları bulunuyor. Örnek bostancı vatanda mevcut. yalnız 750 tlilik alışveris yapacagını garanti edersen kredi cıkartırlar sende her ay bankaya gider odersin. tabi kredi cekecegin icin bir miktar faiz binecek.

en temiz kredi kartıyla alışveriş yapmak olur.

kredi kartı olmaz hocam malesef
    üste yazdım en iyi yol şu an için bu
  • bu şekilde kimse sana mal satmaz,herkes eşeğini sağlam kazığa bağlıyor artık
  • neyse arkadaşlar paypal kart almaya karar verdim izmirde nerden alabilirim interntten sipariş verince 2 haftda da geliyormuş o kadar bekleyemem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.