Şimdi Ara

Vatan bilgisayar corsair carbide kasa+600w psu 496,50 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
3.356
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-04 80PLUS 600W SARI/SİYAH MidT ATX KASA - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-champ-spec-04-80plus-600w-sari-siyah-midt-atx-kasa.html

Vatanda corsair carbide midT ATX kasa ve corsair vs600 80 plus white sertifikalı psu 496.50 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok iyi fiyat. İnternette VS600 ün eski (turuncu etiketli) seriden daha farklı ve iyi olduğu söyleniyor.

• Bu piyasada güzel fiyat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vs600 Türkiye'de pek yok ama vs650 380 tlden başlıyor.

• Power Supply ile ilgili bilgisi ya da fikri olan var mı ? Üretici sitesinde çok detaylı bilgiler bulamadım.
  • VgrooveR kullanıcısına yanıt
    Ben de bulamadım. Tek bulduğum bilgi VS650 (Grey label) ile benzer üretildiği yönünde. Yani turuncu VS650 gibi değil. Daha kaliteli. Ama birebir aynı mı? O konuda net bilgi yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Free Man.

Ben de bulamadım. Tek bulduğum bilgi VS650 (Grey label) ile benzer üretildiği yönünde. Yani turuncu VS650 gibi değil. Daha kaliteli. Ama birebir aynı mı? O konuda net bilgi yoktu.
    Hocam ben satın aldım. Sadece boş kasa bile 350 civarı. Uygun geldi. İkinci el psulara 250 den fazla istiyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lepton355 L kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Kasa 300 deseniz, yine 200 liraya bu PSU çok iyi. Tavsiyem bir fan daha alın, mümkünse iki. Kasada bir fan kurulu geliyor diye biliyorum. Önde iki veya bir intake arkada da bir exhaust fan olsun.

• Arkadaşlar bu kasadan bende mevcut , şöyle bir sıkıntı var ön tarafdan hava girişi tasarımdan dolayı az bu da sıcaklığı etkiliyor haberiniz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: sünnetçi34

Arkadaşlar bu kasadan bende mevcut , şöyle bir sıkıntı var ön tarafdan hava girişi tasarımdan dolayı az bu da sıcaklığı etkiliyor haberiniz olsun
    Hocam peki ne kadar etkiliyor. Çok mu kötü hava silkülasyonu. Başka olumlu olumsuz yönü var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepton355

Hocam peki ne kadar etkiliyor. Çok mu kötü hava silkülasyonu. Başka olumlu olumsuz yönü var mı?

Alıntıları Göster
    Hocam ben birdaha kasa toplayacam olsam kesinlikle böyle bir kasa almam psuda kötü değil ama iyide değil ( oyun bilgisayarı üzerinden konuşuyorum, normal işlerde kullanacaksanız kasa zaten ısınmıyor ) ben ekstra 2 tane fan aldım bir öne birde egzoz noctua’nın 60 euroya amazondan soğutabilmek için , bu parayı kasanın parasına ekleyip daha iyi kasa alınabilirdi.
    Not : benim ekran kartımda tek fanlı onunda etkisi var tabi ama kasada da hava girişi iyi değil.
    Sonuç: ben oyuncu kasası topluyacaksanız hava giriş ve çıkışı daha iyi olan ayrıca kaliteli psulara sahip olan ürün almanızı tavsiye ederim

• sünnetçi34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Bu fiyata alınır mı alınmaz mı? Bütçem çok yok. Üst düzey bir şey alamam. Pek alternatif yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fsp cmt120a vs fsp500 psu 440 a almıştım bu fırsat olsa kesinlikle bunu alırdım.
  • Aslında uzun zamandır gelmişti ancak atabildim. İnternette pek bilgi yok. Alacak olana belki yardımcı olur diye attım. Kasa güzele benziyor. Öyle çok anlamam yanlış yönlendirme yapmayayım. Önde bir fan var beyaz ledli başka fan yok. 4 tane daha fan yeri var. 2 üstte 1 arkada 1 önde.

• Arkadaşlar bu kasaya micro ATX anakart takılır mı? Nasıl oluyor bu anakart işleri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 740turbowagon -- 2 Mayıs 2019; 10:26:57 >
  • Hava akımı iyi değil 4 aydır kullanıyorum 1 egsoz 1 giriş 12cm fan var ve ryzen 7 2700 stock fan takılı, ekran kartı rx570 asus rog oc oyunlarda cam kapak alev atıyor. Kasanın içinin boğulduğunu düşünüyorum niyeyse ön panel yüzünden.
  • www.vatanbilgisayar.com
    CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-01 80PLUS 600W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-champ-spec-01-80plus-600w-kirmizi-fanli-midt-atx-kasa.html

Uygun fiyata bulabilirseniz bunu alın, 600 civarına buıunabiliyordu ben aldığımda, hava sirkülasyonu ve şekli şemali çok başarılı, tavsiye ederim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.