Fırsat falan yok aslında ama fikir sahibi olmanız açısından aldığım kataloğun birkaç sayfasını paylaşmak istedim...
Vatan Bilgisayar Yunus Marketin hemen yanına açıldı...
merhaba,
Sadece harddisklere baktım. Bence cok güzel fırsatlar var.Iomega 1TB diski en ucuz yanılmıyorsam EW 149 TL satmıştı. Broşürde 139 TL fiyat koymuşlar. Kendi sitesinde % 25 indirimde bile fiyatı 165 TL di. Burda olsa hemen bir tane alırdım.(Tabi kalırsa)
Kolay gelsin
Rapator teşekkürler paylaşımın için
nokia c7 nin fiyatı nedir? giden varsa söleyebilir mi?
en iyi fırsat olarak 1tb iomega 139 luk hdd gözüküyor.Vatan internette bu fiyata inermiki
Sitedeki fiyatın %20 si ni düş işte kardeşim Ben bugn samsung lcd 40C650 nin fiatına baktım sitede de mağazada da fiyat 2044 dü. %20 indirimle 1635 e geliyordu mağazada Senin tele de sitede 999 mağazada 799 olacaktır.....
quote:
Orijinalden alıntı: sercan_54_54
nokia c7 nin fiyatını kimse bilmiyor mu yaa :S
Bugun istanbulda sınavım war dıye acılısa gıdemedm ama ucuz bıse yokmus kı kısmet olamamıs :D Adapazarında acılıslara fazla ılgı olmuor halen stoklarında kampanyalı urun bıle kalmıstır :D ısteyen warsa komısyonla alayım hehe :D Ya acılıslarda işlemcıye kampanya yapana magaza yokmu yaa hıc gormedmde :D
Arada birkaç parça mal görünüyor uygun fiyatlı. Kalanlar yine aynı taktik; k.çından bir fiyat uydur, üzerini çiz, indirdik de, işlem tamam. Şu salaklığı yapmasalar, her şey çok daha güzel olacak.
Bu arada bizim evin yanına açılmış, haberimiz yok
quote:
Orijinalden alıntı: Achina
Sitedeki fiyatın %20 si ni düş işte kardeşim Ben bugn samsung lcd 40C650 nin fiatına baktım sitede de mağazada da fiyat 2044 dü. %20 indirimle 1635 e geliyordu mağazada Senin tele de sitede 999 mağazada 799 olacaktır.....
quote:
Orijinalden alıntı: sercan_54_54
nokia c7 nin fiyatını kimse bilmiyor mu yaa :S
arkadasım vatanın taktiği çok farklıdır benim telefon 899 tl öncelikle %25 indirimle 749 tlye satıldı normalde 675 tl olmalıydı yani şimdide 720 tl olması lazım ama eminiki en az 750 tl olacaktır..
avermedia aver tv volar go:59tl 1tb 2.5inc iomego disk:139tl airtes rt204+8gb flash bellek hediyeli:69tl pıranha fly plus mp3 player 2gb:19.9tl
BANA ŞU ÜRÜNLERİ ALIP GÖNDEREBİLECEK ARKADAŞ VAR MI?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme