Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar %29-%30 indirim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
2
Favori
17.194
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/MP3%20Çalar/apple-me178tza-ipod-touch-16gb-black-(5-nesil)/productdetails.aspx?I_ID=63432

Yanlışlık vardır değilmi arkadaşlar 4.nesildir heralde bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir internet kullanıcısı -- 21 Aralık 2012; 14:06:16 >

Orijinalden alıntı: McCarty

Geçen gün garanti bankasının kredi kartlarina bakayim dedim. başvuru bölümünde karşıma 50 tane farklı kart tipi çok
    bunlardan hangisinin üyelik ücreti en az ve garanti bankası üyelik ücretlerini iptal ediyor mu ona göre kart talebinde bulunucam?

Bu arada vatan'a mail filan atsak world kart'a tekrar dönüş yapması açısından acaba işe yararmı ? ne dersiniz ?

Denemek lazım aslında.
    1 ay kadar önce 60 gb intel ssd 109 tl ye kadar düşmüşken şimdilerde 140 tl lerden aşağı düşmüyor.
    oynak bir piyasaya sahip diskler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    dayanan Cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur.
    &quot;
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsn_can

Arkadaşlar dikkat edin.

Birden fazla aynı üründen almanız durumunda siparişi iptal ediyor vatan indirimli günlerde. İki adet çay makinası aldım saçma bir şekilde iptal ettiler bu sebeple bir tanesini bile göndermediler.

Hey gidim ne günlere kaldık

Ekran Kartı Sevenler Ölmesin..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: farukyavuz

quote:

Orijinalden alıntı: ufunqitos

s3 mininin en yüksek fiyatına 1.200 ksür demişler ki şu an her yerde 900 tl civarında, guya 1200 küsür üzerinden %29 indirm yapmıslar 870 e gelmiş telefon. he canım he biz de yedik. adamı aptal yerine koymaya birebir. zaten o telefonun piyasa fiyatı belli. 30 lira indirimi %30 indirim yapmış gibi gosterip adam kazıklayacaklar.

Unuttuğun şey ise o 900'e satanların paralel olması.

samsung garantili 900 e satan var kardeş, hatta 90 TL bonus veriyor, nerde mi, kliksa.com'da, hatta konusu bile var halen açık

Doğrudur kliksa'daki 1/1000 faydalı üründen biridir o da.s3ü paralel satmıştı bazı kampanyalarıyla, aynısı da olabilir.

Ben aylarca kliksa'ya Xperia Sola'nın gelmesini bekledim puan kampanyasıyla ucuza gelir diye adamlar teknosa'da bile 899a satılan ürünü 927 tl ile satışa sundular. Hayrola kliksa dedim, 'ürün fiyatlarımız kampanyaya göre değişebilir' cevabını aldım. Şimdi 855'e ancak inmiş bir rengi o da. 775'e geliyor ben Vatan'dan 740'a aldım. Yazın elimde teb bonus olsa o zaman da teb'e vardı %30, alacaktım kısmet geçen haftaymış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

Orijinalden alıntı: newerenough

geçen hafta 25% indirimle 201tlye aldığım ssd şu an 29% indirimle 216tl
    http://www.vatanbilgisayar.com/solid-state-disk/transcend-ts128gssd320-128gb-320-serisi-sata-30-ssd-(560mb-okuma--530mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=62128

Ne mutlu sana

yaş 12 herhal?

• quote:

s3 mininin en yüksek fiyatına 1.200 ksür demişler ki şu an her yerde 900 tl civarında, guya 1200 küsür üzerinden %29 indirm yapmıslar 870 e gelmiş telefon. he canım he biz de yedik. adamı aptal yerine koymaya birebir. zaten o telefonun piyasa fiyatı belli. 30 lira indirimi %30 indirim yapmış gibi gosterip adam kazıklayacaklar.

hocam bu olayı sordum ben bu indirimler liste fiyatı üzerinden yapılan indirimlermiş :) sözde %30 :)

quote:

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/solid-state-disk/transcend-ts128gssd320-128gb-320-serisi-sata-30-ssd-(560mb-okuma--530mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=62128

Ne mutlu sana

yaş 12 herhal?

profilinde yıl kısmını kapadıgına göre yaş kompleksin var direk kızıp böyle cevap yazmanda da bu belli, ilerde yasını küçültmeye çalışacaksın eminol rahat ol oyüzden kıymetini bil

Fenerbahçe S.K

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne mutlu sana

yaş 12 herhal?

profilinde yıl kısmını kapadıgına göre yaş kompleksin var direk kızıp böyle cevap yazmanda da bu belli, ilerde yasını küçültmeye çalışacaksın eminol rahat ol oyüzden kıymetini bil

buyur açtım.sen önce yazdığın "ne mutlu sana" yorumuna dön.Ben geçen hafta ucuza aldığım mal şu an pahalı deyip mutlu olacak değilim.bu ssd yi alacak arkadaşların geçen hafta 190tl den satıldığını bilmesini istediğimden yazdım.sen bunu anlayamıyosan yaşından şüphe ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newerenough -- 21 Aralık 2012; 15:45:41 >

• quote:

Su vatani paso elestirenler girmeyin vatan gordunuz mu niye kasiyorsunuz ki bu kadar?

ayrıca sana ne birader isteyen istediği fiyatı eleştirir vatanda ortaklığın mı var?

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne mutlu sana

yaş 12 herhal?

buyur açtım.sen önce yazdığın "ne mutlu sana" yorumuna dön.Ben geçen hafta ucuza aldığım mal şu an pahalı deyip mutlu olacak değilim.bu ssd yi alacak arkadaşların geçen hafta 190tl den satıldığını bilmesini istediğimden yazdım.sen bunu anlayamayacak kadar engelli isen yaşından şüphe ederim.

Tamam ne mutlu sana halen diyorum uyguna almışsın fena mı engelli falan hoş değil vizeler iyi geçmedi heralde :)

Fenerbahçe S.K

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

Bu vatanın ödeme biçiminden nefret ettim artık.İnadına bonus almıyorum VATAN!
    Ben de gider trdükkandan alırım oem ürünlerini.

+1000000000000000000000
  • hala ve hala bıkmadan usanmadan vatanın yaptıgı ındırımlere laf ederek prım elde etmeye calısanların yorumlarını gormekten bıktım usandım..bunları engellemektende yoruldum..yeter yaa ılla agzımızı bozdurup gene ceza aldıracaksınız..anlamadım nedır bu cekememezlık..napsın adamlar pıyasanın %50 altındamı satsın..her urun en ucuz olacak dıye bır kaıde yok..ıstedıgın urun x dır..bakarsın pıyasaya en ucuz nerdeyse alırsın ordan..cıdden cok saglam kufredecem en sonunda..

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • vatanın muhasebesinde çalışıyorum beyler soruları alayaım baktımda çoğunuz bu nasıl indirim diyorsunuz biz muhasabede vatandan %30 indirimle aldığımız abaküsü kullanıyoruz ve abaküsle yaptığımız indirim ve bindirimlerde yanlışlık olması imkansızdır mesai arkadaşlarımın tamamı ilk okul terk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 21 Aralık 2012; 16:14:58 >

Orijinalden alıntı: bonser24

hala ve hala bıkmadan usanmadan vatanın yaptıgı ındırımlere laf ederek prım elde etmeye calısanların yorumlarını gormekten bıktım usandım..bunları engellemektende yoruldum..yeter yaa ılla agzımızı bozdurup gene ceza aldıracaksınız..anlamadım nedır bu cekememezlık..napsın adamlar pıyasanın %50 altındamı satsın..her urun en ucuz olacak dıye bır kaıde yok..ıstedıgın urun x dır..bakarsın pıyasaya en ucuz nerdeyse alırsın ordan..cıdden cok saglam kufredecem en sonunda..

kardeş hiç sinirlenmeye gerek yok herhangi indirimli bir ürünün capsini faiyat capsini buraya koy birde o ürünün aynısının bimesk, hepsi burada, teknosa, dartideki fiyatlarını koy bakalım kim haklı. Birde şu bonus olayı beni deliyor

• MOTOROLA RAZR XT910 870 lira. sanırım şu an daha ucuzu yok. http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/motorola-mot_razr_xt910_gry-motorola-razr-xt910-silver/productdetails.aspx?I_ID=63509

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puma72 -- 21 Aralık 2012; 16:30:29 >
    Fiyat yazıyor, bundan daha ucuza bu ürünleri satan yer var ise, bende bilmek isterim. Yoksa "Oradan alırım, buradan alırım" demek ile olmaz bu işler. Herkes farklı şeyleri arıyor ve fiyatlar değişebiliyor.
    Bazı sitelerdeki ürün fiyatlarını GOLD Bilgisayar ile karşılaştırıyorum mesela, dudağım uçukluyor.
    Aradığınız ürün, kimde cazip geliyor ise ondan alacaksınız, sorun olacak bir şey yok.

Samsung 23'' S23B550V GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

POWERCOLOR HD7850 PCS+ GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı

=798 TL*10 Taksit

Ayrıca, ilk defa bir sitenin M.Hizmetleri ile muhatap oldum, çalmadan açtılar Bonusumda(%30) limitimin yetmediğini söyledim, üstünü de aynı şekilde Maksimumdan(%25) çektiler, nasıl oldu bilmiyorum ama daha ucuza geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: farukyavuz

quote:

Unuttuğun şey ise o 900'e satanların paralel olması.

809 tlye kliksada samsung garantili aldım kim diyor paralel diye
    İntel İ7 4790 Asus STRİX GTX 1070 HAFX ADV. Corsair Pro CL 9 2133 2x4, Asus Z97 Maxsimus HERO, Benq XL2420Z, 240 gb Corsair SSD, 2 TB Baracuda, Cooler Master 212x, Steelseries RİVAL, Logitech G930, Kingston Hyperx Could 2, Steelseries GCK+...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.