Şimdi Ara

vasıfsız olarak bir işte çalışmak nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yazın, yks sınavından sonra iş bulabilirsem çalışmayı düşünüyorum. benim aklıma takılan ve beni düşündüren şey daha önce hiçbir işte çalışmamış olduğumdan kaynaklanan bir iş bilememezlik veya özgüvensizlik gibi bir his. heyecan gibi bir şey hissediyorum. bu iş bir giyim mağazasında olabilir mesela düşünüyorum acaba ben işe girdiğimde bana kasada ürünleri okutup fiyat ödemesi alma görevini verseler yanlış yaparsam diye korkuyorum ya da başka bir şeyler. mülayim bir tipim. parayı öyle savurmak için çalışmıyorum aklıma yatırım yapmak var ama yine de içimde böyle bir his var ve ne yapacağımı bilmiyorum. bir tarafım çalışma diyor diğer tarafımsa çalış. ne yapmalıyım, sizin tecrübeleriniz nelerdi?

Maaş gününde yatar , SGK hemen başlar , bazı firmalar yemek kartida veriyor istediğini yersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

-Mobbing (Zorbalık) yapıyorlar. Karşı gelemiyorsun çünkü işten atılırsın. Kendi eşit rütbendekiler iş kitleyebiliyor bunlar demekle olmaz tecrübeyle olur.

-Etini kemiğini sömürüyorlar. Köleden farkın yok çalışırken.

-Aşırı düşük maaş = asgari ücret

-Yolda görsen yüzüne bakmayacağın insanlara yardımcı oluyorsun.

-İnanılmaz derecede yoruluyorsun öyle böyle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendossa -- 3 Ocak 2021; 21:23:11 >

öyle bir iş bulabilir miyim bilmiyorum

• Avm lerde bulabilirsin. Yeni işe giren kimseyi kasaya oturtmazlar zaten. Sizin için Güzel olur gerçek hayatı öğrenmenin başlangıcı olur üstelik cebinde de paran olur kendine birşeyler alabilirsin rahatlıkla

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.