Şimdi Ara

varyatör Sibobu-performans zamanlayıcı hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar varyotör sibobu yada performans zamanlayıcı hakkında bilgisi olan varmı ? Benin Alfa 156 da 1.6 yokuşta yığılma oluyor yada yüksek hızlarda gazı dipleyince toparlanamıyor bende ustaya gittim , bana carbon clean yaparı dedi ilk önce sonrada senin varyatör sibobun bozuk dedi nasıl anladın dedim, bir socketi motor kapağını üstünde bujilerin sol üst tarafında bir yere taktı sonra socketten gelen atı eksi 2 ucu aküye bağladı tabi arabada rolantide çalışıyır ve bana dedik iaküye böyle artı eksi kabloları baplarsan stop etmeli dedi ama araba stop olmadıüından bu zamanlayıcı yada varyatör sibobun değişmeli dedi. Bilen varsa bilgi verirse sevinirim bu parça arabanın performans devir zamanlama ayarınımı ne yapıyormuş, buji kablolarınıda beyenmedi,değişecek dedi. sonrada şanzumanı açar bakarız debriyaj değiştirmek gerekirmi bakarız ama garanti değiştirmek gerekir dedi. balatalara 580 istedi varyatör sibobunada 150 tl karbon cleana da 80 tl istiyor , siz ce bu bakımlar arabanın performasını etkilerimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: selolim

Arkadaşlar varyotör sibobu yada performans zamanlayıcı hakkında bilgisi olan varmı ? Benin Alfa 156 da 1.6 yokuşta yığılma oluyor yada yüksek hızlarda gazı dipleyince toparlanamıyor bende ustaya gittim , bana carbon clean yaparı dedi ilk önce sonrada senin varyatör sibobun bozuk dedi nasıl anladın dedim, bir socketi motor kapağını üstünde bujilerin sol üst tarafında bir yere taktı sonra socketten gelen atı eksi 2 ucu aküye bağladı tabi arabada rolantide çalışıyır ve bana dedik iaküye böyle artı eksi kabloları baplarsan stop etmeli dedi ama araba stop olmadıüından bu zamanlayıcı yada varyatör sibobun değişmeli dedi. Bilen varsa bilgi verirse sevinirim bu parça arabanın performans devir zamanlama ayarınımı ne yapıyormuş, buji kablolarınıda beyenmedi,değişecek dedi. sonrada şanzumanı açar bakarız debriyaj değiştirmek gerekirmi bakarız ama garanti değiştirmek gerekir dedi. balatalara 580 istedi varyatör sibobunada 150 tl karbon cleana da 80 tl istiyor , siz ce bu bakımlar arabanın performasını etkilerimi?

Arkadaşım ne yaptın varyatörü değiştirdin mi?

• selamlar

elinde alfa 156 2.0 ts eski varyatörü olan varsa bunu tamir etmeye çalışacağız.
    fakat şu an elimizde eski yok olan varsa yollayabilirmi.
    eğer güzel sonuç alırsak üçretsiz tamir ederiz, varyatörü yollayan arkadaşımıza.

saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.