Şimdi Ara

Varus Patch Preview

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Alistar, Amumu, Leona, Nunu ve Taric ib Magic Resist per lvl bufflandi.
    Master yi ultisinde dusuk levellerde daha uzun sure kullanma yonunde buff
    Ryze ye hem tanky hemde iyi damage vurmasindan dolayi nerf (QW) ama E nin sekme onceligi herolar uzerine olacak. R nerf aliyor fakat fazladan movement speed verecek.
    Daha onceki notlarda belirtilen DFG, Morellos evil tome ve wota da degisiklikler olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 28 Nisan 2012; 9:48:43 >

• Mobilim özet geçeni öpcem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ap itemlere gelen değişiklikleri beğendim ama yeni ap iteminden hiç söz edilmiyor patch previewda. wotaya gelen nerfi beğenmedim. master yi'ye gelen buff beni etkilemez zaten genellikle oynanmıyor yi. Ryze'a gelen değişiklikler tamamen farklı bir hava katmış ryze'a. artık hem ap hem mana gidilmek zorunda kalınacak damage için, tankyliğini kaybedecek biraz. patchte yeni buildi deneyip görmek lazım şimdilik bir şey söylemeyeyim ama eski ryze kadar güçlü olmayacağı kanaatindeyim. supportlara gelen mr per level buffı mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

Mobilim özet geçeni öpcem

neresini anlamadin ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: kazze

ap itemlere gelen değişiklikleri beğendim ama yeni ap iteminden hiç söz edilmiyor patch previewda. wotaya gelen nerfi beğenmedim. master yi'ye gelen buff beni etkilemez zaten genellikle oynanmıyor yi. Ryze'a gelen değişiklikler tamamen farklı bir hava katmış ryze'a. artık hem ap hem mana gidilmek zorunda kalınacak damage için, tankyliğini kaybedecek biraz. patchte yeni buildi deneyip görmek lazım şimdilik bir şey söylemeyeyim ama eski ryze kadar güçlü olmayacağı kanaatindeyim. supportlara gelen mr per level buffı mantıklı.

Son actigim konuda ryze ile ilgili natematik hesaplamasini koymustum , sadece ilk levearda biraz daha az vurabiliyor , aa yi tamamlayinca daha bile cok vuruyor.Ultiside nerf degil buff bence.Sadece q ya gelen range nerf u kotu olmus.

• quote:

Orijinalden alıntı: AngaWen

quote:

neresini anlamadin ki?

Yazı yeni eklenmiş önceden sadece video vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

ap itemlere gelen değişiklikleri beğendim ama yeni ap iteminden hiç söz edilmiyor patch previewda. wotaya gelen nerfi beğenmedim. master yi'ye gelen buff beni etkilemez zaten genellikle oynanmıyor yi. Ryze'a gelen değişiklikler tamamen farklı bir hava katmış ryze'a. artık hem ap hem mana gidilmek zorunda kalınacak damage için, tankyliğini kaybedecek biraz. patchte yeni buildi deneyip görmek lazım şimdilik bir şey söylemeyeyim ama eski ryze kadar güçlü olmayacağı kanaatindeyim. supportlara gelen mr per level buffı mantıklı.

Son actigim konuda ryze ile ilgili natematik hesaplamasini koymustum , sadece ilk levearda biraz daha az vurabiliyor , aa yi tamamlayinca daha bile cok vuruyor.Ultiside nerf degil buff bence.Sadece q ya gelen range nerf u kotu olmus.

şimdiki build tear of goddess-roa-frozen heart şeklinde olacak galiba büyük ihtimal. sonradan da tear of goddess'ı aa'ya çeviririz. catalysti bansheeye çevirmek yerine roa yapacağız. bu da buildimizi tamamlamayı geciktirecek biraz da. ultinin verdiği ms güzel olmuş hakkatten ama verdiği mananın gitmesine üzülmüyor değilim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Azir Ult-Video
    10 yıl önce açıldı
    Valorant [ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

neresini anlamadin ki?

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngaWen -- 28 Nisan 2012; 16:41:18 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

şimdiki build tear of goddess-roa-frozen heart şeklinde olacak galiba büyük ihtimal. sonradan da tear of goddess'ı aa'ya çeviririz. catalysti bansheeye çevirmek yerine roa yapacağız. bu da buildimizi tamamlamayı geciktirecek biraz da. ultinin verdiği ms güzel olmuş hakkatten ama verdiği mananın gitmesine üzülmüyor değilim.

Bence Banshee yinede yapılmalı , karşıdaki leblanc sana tek atarsa bir anlamı kalmaz ryze oynamanın , ahri oynarsın daha iyi.

• yerinde kararlar güzel olmuş
  • Ryzenin nerf değil buff bence. Eskiden aa yı oyun sonu çıkardık ap çok gerekli değil diye . Şimdi biraz daha erken çıkarsak Q ile deli damageler koymaya devam ederiz . Biraz tankyliği azalır sadece. Onu da ulti ile halletmişler .Bence ryze buff aldı ve bunu çok yakında anlayacaksınız .
  • Shen'e dusunulen ulti range nerfi ve koga dusunulen slow nerfi ne durumda peki belirtmemissin de sormak istedim. Bunlar iptal mi..
  • Ryze aslında buff gibi ama earlyde zaten fazla vuramıyordu şimdi hiç vuramıcak galiba. Yinede denemek lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: Hovarda16

Shen'e dusunulen ulti range nerfi ve koga dusunulen slow nerfi ne durumda peki belirtmemissin de sormak istedim. Bunlar iptal mi..

Shen ulti nerfi iptal zaten her yerde yazıldı.
    1-Diğer konular beta serverinda denenen değişikliklerdi. Normal servera gelecek diye bir şart yok.
    2-Bu video sadece önemli birkaç değişikliği içeriyor. Tüm değişiklikleri görmek için yama notlarını bekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkndarker -- 28 Nisan 2012; 13:38:03 >
  • Yama notlarını dört gözle bekliyoruz o halde :) habire şampiyonlarla oynuyolar bozuyolar düzeltiyolar sonra tekrar değiştiriyolar filan artık notta göreceğiz yeni durumları...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

neresini anlamadin ki?

YAV HE HE

yazı sonradan eklendi
  • Eski sistemde 975 rp aldım. Yeni sistemdede +10 12 tane hesap var. Ama gelmedi. Sistemdeki sorunlardan mı yoksa tekrar ödül alamayacak mıyım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.