Şimdi Ara

Varta Professional 2700Mah Şarjlı Kalem Pil 2'li Blister

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
     Varta Professional 2700Mah Şarjlı Kalem Pil 2'li Blister

Ürün fiyatı : 16TL
    Ürün adedi : 300 adet
    Ürün formatı : Dükkan formatlı ürün
    Satıldığı bölge : İzmir
    Kargo ücretini : Alıcı öder
    Kargo şirketleri : Yurtiçi Kargo
    Gönderi alanları : Tüm Türkiye'ye gönderilir
    Durumu : Yeni, Açılmamış Kutusunda
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Çifti 16 TL ...? Fiyatı biraz abartmadın mı?
  • @Méchatronic
    Üstadım siz pilin fiyatını hiç bilmiyorsunuz herhaldeAşağıdaki link'e bakın da abartı görün!Teknosa 25.50TL'ye satıyor siz bu ürünün fiyatını bilmediğiniz için çok abartı diyorsunuz
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=130070524&CS_Category=_SARJ_EDILEBILIR_PIL405&CS_Catalog=_PIL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightStalker035 -- 27 Ekim 2009; 0:19:59 >

• DH üyeleri bu fiyat'a nasıl satarsınız diye bana soruyorlar!Siz çok abartıyorsunuz diyorsunuz!Aşağıdaki link'e de bir bakın...
    http://forum.donanimhaber.com/m_31880065/mpage_1/key_//tm.htm#31880560
  • teknosayı nedne gösteriyorsun ki teknosa kazık satıyor hep zaten piyasanın 2 katı fiyatlar teknosa mağzalarında
  • O zaman benden daha ucuza satan başka bir yer gösternin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetdf

teknosayı nedne gösteriyorsun ki teknosa kazık satıyor hep zaten piyasanın 2 katı fiyatlar teknosa mağzalarında

Siz ilân sahibinin ne göstermesini istiyorsunuz, açıkça söyler misiniz?

Nedir bu sataşma merakı anlamadım. Link de beğenmiyorlar, kaynak da gösterememelerine rağmen. Herkes bir ilginç, insanın böyle insanları gördükçe bir şey alıp satmaya hevesi kaçıyor, midesini bulandırıyorlar adamın. İlân sahibi bu işi profesyonel yapıyor, baba mesleğiymiş. Senin benim gibi alıp kullanıp da satanlardan değil, eli dolu evine gitmesinin sebebi bu iş. Belki yaptığınız işin ufak görüldüğünü, ödüllendirilmediğini, takdir edilmediğini tecrübe ettiğinizde işin bir de bu yönünden bakmaya razı olursunuz ümidi ile hayırlı geceler diliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yurtiçi kargo ile adrese teslim sadece 3.42TL'dir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Méchatronic

Çifti 16 TL ...? Fiyatı biraz abartmadın mı?

bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmasanız diyorum... 16 lira deyip burun kıvırdığınız pil piyasadaki en kaliteli pillerden biri... işportacılardakiyle karıştırmayın bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 15 Kasım 2009; 0:52:39 >
  • fiyat süper..

bir adet p.m.
  • p.m.atarmısınız lütfen
  • p.m.atarmısınız lütfen
  • p.m.atarmısınız lütfen
  • p.m.atarmısınız lütfen
  • p.m.atarmısınız lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.