Şimdi Ara

Varta High Energy Kalem Pil 4'Lü Aa + İnce Pil 4'Lü Aaa (Mini Led Fener Hediyeli) 15 ₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.179
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Varta High Energy Kalem Pil 4'Lü Aa + İnce Pil 4'Lü Aaa (Mini Led Fener Hediyeli Paket)
    www.migros.com.tr
    Varta High Energy Kalem Pil 4'Lü Aa + İnce Pil 4'Lü Aaa (Mini Led Fener Hediyeli Paket) - Migros
    https://www.migros.com.tr/varta-high-energy-kalem-pil-4lu-aa-ince-pil-4lu-aaa-mini-led-fener-hediyeli-paket-p-1dc1328?utm_source=akakce&utm_medium=pricecomparison&v=1.97.5

Bana sorarsanız şarjlı pil kullanın. Her türlü, diğer pillerden daha ucuza gelir. İllaki normal pil kullanmak zorunda olanlar için konuyu açtım
    https://forum.donanimhaber.com/sarjli-piller-hakkinda-her-sey--11309414

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Şarjlı piller için en uygun ve güvenli şarj cihazı hangisi peki?

• Şarjlı piller iyi de 6 ay kullanmadım, şimdi adam akıllı şarj olmuyorlar, elimde patladı. Panasonic eneloop hem de.

• O fener 5 para etmez. Çocuk için almıştım 2 sene önce. Çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarjlı piller bahsettikleri gibi 500-1000 döngü şarj olmuyor lar maalesef. En kralını aldım 6 ayda çöp. Toplasan 50 şarj olmamıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Çok hızlı şarj etmeyen ve üstündeki pilleri ayrı ayrı kanallar halinde şarj eden cihazlardır. Hızlı şarj yüksek ısı üretir ve bu da bataryanın/pilin ömründen yer. Şarj cihazlarının büyük çoğunluğu pilleri ikili olarak şarj eder (iki pil tek kanal). Bu da kötü değildir ancak kapasiteleri veya kullanılmış süresi farklı pilleri aynı süre ile şarj etmek yerine her pili ayrı ayrı şarj ederseniz daha uzun ömürlü olur

• MakineMaden kullanıcısına yanıt
    Peki bir pil 40 defa şarj olsa gene de tek kullanımlıklara göre daha hesaplı olmaz mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim yıllardır kullandığım farklı marks pek çok pil var. En az yüzer kez şarj olmuştur hepsi muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 13 Ocak 2020; 4:17:35 >
  • Hypericum kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada, N11 gibi sitelerden kolayca satın alabileceğimiz bu bahsettiğiniz tek kanal şarj eden bütçe dostu hangi cihaz var?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.