Şimdi Ara

Varta Akü Hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
19.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • orijinal gm akü astra j 6 sene gitti. bakıyoruz 8 bin diyor.

hepparça | opel yedek parça - chevrolet yedek parça
    Opel Orjinal AGM Akü 12v 60Ah Servis Ürünü
    https://www.hepparca.com/opel-orjinal-agm-aku-12v-60ah-servis-urunu

unuttum yerli bir şey aldım bir sene bile gitmedi bin lira. povver diye mutlunun mu ne bir şeyin yan markası aldım o da bir sene gitmedi o da bin küsür lira bir de bunların garantisi var hiç uğraşmıyorum çağırıyorum adamı telefonla geliyor takıyor gidiyor kapıda. dedim bu ne ya varta aldım 1200'e işte bir hafta sonra bir sene olacak sorun yok ama bu sene hiç kış olmadı konya'da o da çok etkiler. cama bilgi yansıtan odb2 cihazı var her marşta yazar akü durumunu. 12v altı ise bi dolaşın çalıştırın falan yani. araba bazen yatar kapıda bir iki gün iş yeri çok yakın olunca. vartaya bakıyoruz 2300 diyor yani bu daha insaflı gm'ye göre ama kafamın bozmasına bakar yani bu da bu ara biterse.

trendyol.com
    Varta Blue Dynamic D24 12 Volt 60 Amper 540a Akü 2023 Üretim Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/varta/blue-dynamic-d24-12-volt-60-amper-540a-aku-2023-uretim-p-52116190?boutiqueId=61&merchantId=237448

https://ibb.co/JFcsQyQL

• Hemen hemen aynı fiyata satıyorlar hocam. 100 lira falan fark vardı inci ile varta arasında. Yarı fiyatına olsa yine param yok diyen tercih eder de her müşteriye sahtekar muamelesi yapılıyor diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Vgn Neon 75 Pro + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 + Anker Soundcore Q30 + Machenike GX60 + // 15 Mi //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ İSLAM is the way of LİFE /b]
  • Ben inci alırken Mutlu ve Vartaya 2250 fiyat cekmişti akücü bende İnciyi 1600 e almıştım. Marş basması çok iyi, memnunum.

• Bende mağdur olan abi gibi varta ömürlük götürür diye paraya kıyıp en iyisini aldım Erzurum da yaşıyorum soğuk diye bi arkadaşta ilk araba alınca Golf aracında gördim bi 5 sene sonra kendini bıraktı ona binayen bende 2023 de aldım şuan 2025 ve şuan araba aküsü bitmiş durumda aynı bu abinin başına gelen benm başıma geldi VARTA dan uzak durun çakma mıdır nedir aldıklarımz parasının karşılığını vermiyor

fabrikanın koyduğu varta 13 sene gitti yerine yine varta aldım,bakalım o kaç sene gidecek

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.