Şimdi Ara

'Varsayılan ağ geçidi kullanılamıyor' sorunu W7 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
39.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • vilari kullanıcısına yanıt
    Amin adaletten ayrılmayan Herkesten razı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katarsis222 -- 14 Aralık 2014; 5:02:03 >
  • yıl olmş 2015 bende aynı sorunu yaşıyorum :D demekki 2011 den beri varmş bu sorun vay anasını be arkdaşn dediğini uyguladm umarm düzelir teşekkürler smididen
  • Yok mu bu sorunun çözümü deli olacağım
  • yerel ağ bağlantısı özellikleri> yapılandır > güç yönetimi
    girince alltan başlayarak bütün tik leri kaldır

    ihtimal ki burada bi tık var herkezde olabilir

    lakin benim pc gibi şarj pili bitik ve pc nin elektrik girişinde sorun varsa yani voltaj az geliyorsa ve düşük enerji de güç kazanmak için pc bunu kapatsın sekmesi tık duruyorsa işte bu sorun çıkıyor ben böyle çözdüm en azdından şimdilik çözüldü

    ozsen2000 isimli bir arkadaşdan gördüm bende teşekkürü borç bilirim
  • Beyler, bayanlar bu sorunun kesin çözümü yok mu. 2 haftadır forumlarda ne gördüysem yaptım. Format çözüm müdür?
  • Yıl 2015 hala hata devam ediyor yardım edebilirmisiniz
    Not: format atsam geçermi?
     'Varsayılan ağ geçidi kullanılamıyor' sorunu W7

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bayanlar formatlayp 0 sistem kurdum sorun hala var.

    Ağ kartı ile modem uyuşmuyor sorun patlak veriyor.
    Evdeki modemi değiştim düzeldi. Ancak ofisteki modem uyuzluk yapmaya devam ediyor..
  • konu hortlatmaktan hoşlanmasam da sorun bendede mevcut. çözüm yok , öneri yok , sebep yok hiçbirşey yok. ben bilgisayarıma interneti telefon yolu ile veriyorum. usb olarak telefonumu takıp wifi paylaşımından usb seçiyorum ve masaüstü pc den wireless olarak internete giriyorum. 2 yıla yakın süredir bu şekilde kullanıyordum bir sorun olmadı ve herhangi bir internet sorunu da yoktu. ve geçen hafta bu başlıktaki sorun bende de başladı. ne yaptımsa ne uyguladımsa çözemedim. bazı şeyler 2 saat 3 saat kesilmeyi erteleyebiliyor ama kalıcı çözüm olamıyor.

    usb çoklayıcı kullanıyordum ve masaüstüne uzatıcı kablo yardımı ile çoklayıcı masaüzerinde bir kaç cihaz takacak şekilde kullanıyordum. önce klavye mouse set alıcısı ve telefonun usb kablosu takılıydı bu şekilde internete giriyordum. daha sonra daha iyi bir wireless mouse aldım ve 3. girişe de onu taktım. eski mouse u kenara kaldırdım bir sorun olmadı ve mouse bir süre sonra bozulunca çıkarıp başka bir mouse+klavye set algılayıcısı taktım. sadece mouse unu kullanmaya başladım ve 1 hafta sonra internetim sınırlı erişime düşmeye başladı. bir haftadır da 1 saatte bir , yarım saatte bir kesiliyor. genelde tam kapasite kullanmaya çalıştığımda kesiliyor. bende güç eksikliğinden olduğunu, usb ye giden güç daraldığında interneti sınırlı erişime soktuğunu düşünerek başka bir usb ye telefonumu taktım ve birşeyler indirmeye başladım. 1 saattir 1 gb civarında dosya indiriyorum bir sorun olmadı.

    -çözmüş olabilirim diye düşünüyorum bu yüzden de bu deneyimimi paylaştım. bazılarının işine yarayabilir.
    -öneri olarak da 15-20 tl ye usb wireless algılayıcılar var. laptop kullananlar bunu deneyebilirler. laptop adaptörleri şirkete gelen yüksek hızda interneti kaldıramıyor olabilir. veya evde sorun yaşayanlarda ya modem değiştirmeli yada daha küçük bir paket alabilir. bu şekilde çözüm sağlanabilir bir ihtimal. sonuç olarak sanırım elektrik ile alakalı bir sorun. aşırı güç veya az güç yüzünden oluyor olmalı. umarım bu bilgilerden birileri daha mantıklı daha çözümsel birşeyler çıkarabilir de bizde sorunumuzu kökten çözeriz ve sonradan yaşayanlarda burdan halledebilir. İyi Forumlar




  • BEN BU SORUNU ÇÖZÜM ELHAMDULİLLAH:

    Sağ altta wifi sembolüne sağ tıklayıp sorunları gider diyorum ve o varsayılan ağ geçidi.. problemini çözüyordu fakat bu saatte 6 kere kadar tekrarlanıyordu ve işlerimi aksatıyordu.
    Sonra internet şifremi hatırlama dedim. Bağlantı kesilince direk elle bağlan diyerek bağlanıyordum bu işi bir tık daha hızlandırdı çünkü otomatik bağlantı delay'ı işi yavaşlatıyordu bu da yetmedi.
    CIntRep adında bir program kullandım bu onarıcı bir program modemimi kapattım ve biraz dinlendirdim. Şuan bir sorun yok, baazen internet gidebiliyor o da belki kablodan ya da internetten kaynaklı sık kesintiler olmuyor. Denemenizi öneririm.
  • Şarj kısmı oynayınca bilgisayarın enerjı alamıyor ve internet gidiyor içinde %100 enerji var ve neden alakası varsa internet gidiyor saçmalığa bak be
  • Bu sorun belli aralıklarla başıma geliyor arkadaşlar. sanırım güncellemelerle alakalı. çözümü çok basit. intel'in sitesine girip Intel® PROSet/Wireless Software and Drivers 'ı işletim sisteminize göre olanı indiriyorsunuz ve sorun çözülüyor. ama şunu da ekleyeyim; aygıt yöneticisinden update etmeye kalkmayın çünkü işe yaramıyor. Doğrudan siteden driver'ı indirmeniz gerekiyor. Şuradan indirebilirsiniz.
    https://downloadcenter.intel.com/download/26171/Intel-PROSet-Wireless-Software-and-Drivers-for-Windows-10?product=59485



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orrin -- 22 Ağustos 2016; 16:36:34 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jeydem

    Arkadaşlar sorunu nihayet çözdüm... Eğer hala probleminiz< devam ediyorsa resimlerini bile hazırladım... aynı sıkıntı 2 senedir bende de vardı... Win 7 kullanıcısıyım ben de...

    cevap olarak verilen resimleri güncellememiz mümkün mü?.. aynı sorun ile karşı karşıyayım..
  • sorunu COMPLETE INTERNET REPAIR isimli yazılımla çözdüm
  • Arkadaşlar merhaba. Konuyu hortlatacağım kusura bakmayın. Aynı sorun bende de mevcut. Ama benimkisi biraz acaip. Telekomun verdiği standart Tplink modemden mevcut (td-w9970 antensiz) ve ağımda birde menzil genişletici Tplink R200 var. R200'ü firmwire ini güncellemek için modemin arkasındaki ethernet kablosunu çıkarıp r200'e taktım, takmaz olaydım. Firmware güncellemesine güncelledi fakat ben bu esnada modemi kapamadım, yani R200'de ethernet kablosuyla pc ye bağlayınca pc interneti r200 üzerinden yine almaya devam etti (modem açık olduğu için). Şimdi r200 ü güncelelyip yine ethernet kartını modeme takında "Varsayılan ağ gecidi kullanılamıyor" hatası alıyorum.

    Tüm ayarları denedim.Otomatik ip al dedim olmadı, manuel yaptım olmadı, driver güncelledim olmadı. İşin enteresanı pcye bağlı olan ethernet kablosunu modemden çıkarıp r200 e takınca nete sorunsuz giriyor ama kabloyu yeniden modeme takınca Varsayılan ağ gecidi kullanılamıyor hatası alıyorum anlamadım gitti. Sorun nerde olabilir? Ya da neyi kaçırıyorum? Modem internete bağlı, telefon, smarttv vs bağlanıyor. Ama pc direk modeme takınca bağlanmıyor hata veriyor, etherneti r200 e takınca bağlanıyor. Kafam karıştı.

    İşletim sistemim win10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aldarisedr -- 21 Şubat 2019; 15:48:6 >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.