Şimdi Ara

varmı fringe gibi dizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bitireli baya oldu diziyi hala aklımda varmı bunun tadında paralel evrenlerle alakalı bi dizi bilimle alakalı yoksa yeniden başlıcam

• Ben de arıyorum continuum u indirdim 1. sezonu izledim 2. bekliyorum eurekanın da 4. sezonundayım bitecek korkusuyla izleyemiyorum.
  • var daha iyisi stargate sg-1 var.
  • orphan black diyorlar bakıcaz
  • X-Files dizisine bir bak istersen.
  • yok hocam
  • fringe gibisini bir daha bulamayız yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

orphan black diyorlar bakıcaz

yok ya orphan black iyide fringeyle uzaktan yaknıda alakası yok walter reis gibi makara biri yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: CH3COOCH2CH3

quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

orphan black diyorlar bakıcaz

yok ya orphan black iyide fringeyle uzaktan yaknıda alakası yok walter reis gibi makara biri yok

evet hocam 5-6 bölüm izledim fark yok fakat fena değil dizi sevdim ben
  • paralel evrenle ilgili olmasa da battlestar galactica'yı tavsiye ederim.
  • orphan black i kesinlikle izleyin güzel dizi
  • "Warehouse 13" izle
  • Şu fringe e başlıyım dedim.2 bölüm izledim.Nedense sarmadı.Lost tan sonra başlamak yanlış oldu heralde.Kesinlikle bi şans vermek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asakiri Mansure

Şu fringe e başlıyım dedim.2 bölüm izledim.Nedense sarmadı.Lost tan sonra başlamak yanlış oldu heralde.Kesinlikle bi şans vermek lazım

hocam bende öyle diyodum hatta 4. sezonda felan izlemedim ilk bölümlerini gerçekten konunun baydıgı bölümler olabiliyo ama ilk sezonu zorda olsa izlemiştim konuyu anlamak icin 5 sezonda 20 bölümü atlamışımdır rahat fringede ona ragmen süper bi dizi
  • quote:

quote:

Şu fringe e başlıyım dedim.2 bölüm izledim.Nedense sarmadı.Lost tan sonra başlamak yanlış oldu heralde.Kesinlikle bi şans vermek lazım

hocam bende öyle diyodum hatta 4. sezonda felan izlemedim ilk bölümlerini gerçekten konunun baydıgı bölümler olabiliyo ama ilk sezonu zorda olsa izlemiştim konuyu anlamak icin 5 sezonda 20 bölümü atlamışımdır rahat fringede ona ragmen süper bi dizi

Doğrudur hocam.Şu ara takip ettiğim çok dizi olmasa başlıcamda malum.Bu arada 20 atlamak biraz fazla değilmi hocam

• quote:

quote:

quote:

Doğrudur hocam.Şu ara takip ettiğim çok dizi olmasa başlıcamda malum.Bu arada 20 atlamak biraz fazla değilmi hocam

hemen bitirmee calısıyodum diziyi :D bazı bölümleri cidden bunaltıyodu izleyince anlarsın 4. sezonun baslangıcında felan

• quote:

quote:

quote:

quote:

hemen bitirmee calısıyodum diziyi :D bazı bölümleri cidden bunaltıyodu izleyince anlarsın 4. sezonun baslangıcında felan

Tamam sağol bilgilendirme için.Başlayalım görelim ya Bu arada konu dağıldı biraz affedin forumun yenisiyimde

• quote:

Orijinalden alıntı: hecek

orphan black i kesinlikle izleyin güzel dizi

bende dün bitirdim cidden çok iyi ama o kadar uzun süre ara vermeleri iyi olmamış
  • Ben bulamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.