Şimdi Ara

Varlık Anlayışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• _____________________________
    "Bir dünyevî işi yoluna koymak için herhangi bir dinî hükmü terk edenin başına, düzeltmek istediğinden daha büyük sıkıntı gelir." (Hz. Ali)
  • 35_izmirli_35 3 kullanıcısına yanıt
    tam tahmin ettiğim biri desene :)
    aynen kabir azabı diye bir ayet asla Kuran'da yoktur
    Firavun ve ailesinin sabah akşam ateşe atılması ayetine " aa bakın işte bu kabir azabı" diyorlar

kusura bakmayın lütfen de, boş beleş işlerle uğraşıyorsunuz. hayatında 2 bilimsel kitap okumamış insanları kendinize kılavuz alıyorsunuz. siz böyleyseniz eğer, internete erişimi olmayan köylülerin durumunu hayal bile edemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1BF783EF -- 4 Nisan 2016; 11:14:33 >
    Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor!
    Hakan FİDAN
    Türkiye için: Nükleer silah!
    Kıbrıs, Müslüman Türk milletinin küfürden alınmış mülküdür tıpkı Anadolu gibi: Kapalı Maraş imar olsun!
  • insanoğlunun kainatta nerede durduğu (madde-mana) onu yaratan ile münasebeti ..

yaratıcının zat ve sıfatlarının ne olduğu nasıl anlamamız lazım geldiği ..

hasılı çokkk ama çok önemli noktalara temas ediliyor

ilk 10dk sabırla izlerseniz gerisi oldukça kolay geçecektir inanın şiddetle tavsiye ederim
    kendi isteğimle uzaklaştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.