< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Varikosel Ameliyatı (53. sayfa)

-
-
Hocam öncelikle geçmiş olsun, ameliyat olmanızın üzerinden epey bir zaman geçmiş, sonuç alabildiniz mi? Bende de bu hastalık var, ağrım yok ama spermiyogram değerleri iyi değil. Evli değilim, bazıları böyle de çocuk olabilir diyor. Bazıları da bu hastalıktan kurtulman iyi olur diyor. Ameliyat olma konusunda kararsızım. Bu ameliyatı yapan doktor tavsiyeniz varsa onu da almak isterim. Tercihim üniversite hastaneleri özellere pek güvenmiyorum. İzmir, İstanbul ve Ankara olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynı durum bende de var ağrı çok az ama 3. derece ve sprem değerleri çok kötü. çocuk istersen tüp bebekten başka çare yok. lakin ameliyat benim açımdan kaçınılmaz ilerde tüm cinsel hayatını da etkileyebilirmiş. ameliyat çeşidi olarak ambolizasyona yakınım.
-
Merhaba 4 gün önce varikosel ameliyatı oldum , ereksiyon oluyorum bu zararlı mı boşalmiyorum ama ereksiyon oluyorum bunun bir zararı olur mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ereksiyon oluyorum sorun olur mu ameliyat 4. Gunum
Hiçbir zararı olmaz diye biliyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan durumunuz nasıl sperm değerleri düzeldi mi hocam
Şuan durumunuz nasıl hocam sperm sayısında düzelme oldu mu ağrı varmı cinsel ilişkide ağrı yapoyoe mu durum nedir
Merhaba hocam ameliyatınız şuan ne durumda sperm değerleri yükseldi mi cinsel ilişki için ne kadar beklenmeli yardımcı olur musunuz bende 4 gün önce oldum
Bu ameliyatı olduktan sonra destekleyici iç çamaşırını nerden buldunuz. Doktor özel sporcu çamaşırlarından al dedi
-
Hocam siz ameliyatı kime oldunuz? Devlet mi özel mi? Bahseder misiniz biraz
Hocam microcerrahi iyi diye okumuştum ama embolizasyonu çok bilmiyorum. Eğer araştırıp doktor falan bulabilirseniz beni de haberdar eder misiniz. En az riskle en yüksek verimi alabileceğimiz yöntem hangisi acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hala cesaret edip de birine karar kılamadım. Tüp bebeği de gözden geçiriyoruz
-
Merhaba.
Üzerinden epey zaman geçmiş şu anda nasılsınız?
Hangi yöntemle ameliyat olduğunuz? Ne kadar para ödediniz? ağır kaldırırken vs. ağrı veya rahatsızlık veriyor mu?
memnunsanız nerede ve kime ameliyat oldunuz?
(askere gitmeden önce benim de olmam gerekiyor. Bütün bu soruların cevapları çok değerli teşekkürler)
-
İstanbul avrupa yakasında hangi hastaneyi / doktoru önerirsiniz varikosel ameliyatı için ? mümkünse mikro cerrahi
-
Geçmiş yazılanlara bakın doktorlar değişmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X