Şimdi Ara

Var olan bütün paketleri iptal etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
21.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Avea seç 500 kullanıyordum sınırsız 2GB
    Her yöne 500dk
    Her yöne 1000sms 25 tl idi 1 sene süresi doldu smsi iptal etmiştim sadece internet dk kullanıyordum ama faturalarım ona rağmen çok geliyor 70tl oldu fatura bende ne varsa iptal etmek istiyorum, şuan kullandığım var olan en baştan yeni paket yapacağım yardımcı olabilecek biri var mı?

Ayrıca 4gb sınırsız net paketi olacak şekilde bir tarife var mı dksı falan olacak, max 50lira olacak şekilde teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabikide yardımcı olmak için yazdım zekice
    Neden istediğiniz yere ulasamayasınızki ???
    Tarifeler açık seçik yazıyo :)
    Ama üşeniyosunuz galiba.şöyle bi paket var interneti sınırsız değil ama pro600 4GB
    Her yöne 600 dk 1000 sms 4gb 47 lira

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea sitesinde tarifeleri bulmak değil amacım, zahmet edip bir tane bulmuşsunuz belki onu yaparım gerçi ama; öncelikli aradığım tarife değildi, öncelikli aradığım hangi tarifeleri sahibim bunları görmek ve iptali, sonra tabi uygun bir tarife tavsiyesi.

Tarifeler açık seçik yazıyor da hangi tarifelere sahibim yazmıyor kısacası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selfservice

avea.com.trden online işlemlere girin orada üzerinizdeki tarifeniz ve tüm paketler , kalan kullanım bilgileri , özet kullanımınız yer alıyor
    aylık kullanımınızı gördükten sonra geriye o kullanıma uygun tarife seçmek kalıyor

Teşekkür ederim aradığım cevap buydu.
    Daha Fazla Göster
  • Türk telekom'a ait tüm paket seçeneklerini ve tüm aşamalarını anlatan bir yazı yazdım Türk Telekom Paket İptal Etme Nasıl Yapılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokayyyy -- 3 Mayıs 2020; 14:14:9 >
  • Türk Telekom paket iptali mesajla anında oluyor bende https://www.bedavainternetiniz.com/turk-telekom-paket-iptali burada yer alan bölümden bunu yaptım ilk zamanlar yapmış olduğum paket sıkıntı veriyordu.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.