Şimdi Ara

Var mısın yok musun'da hile mi var ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Reason

quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

keltoş ne kadar aldı belli mi?

Keltoş senin............. diye başlayan bir cümleyi aslında hakediyorsun da... Kalsın...

"Keltoş" dediğin adam Lösemili çocuğunun tedavisi için birşeyler kazanmak için oraya çıkmış bir ÖĞRETMEN.... Sen kimsin ????? Klavyenin başında terbiyesizce konuşmaktan başka bir marifetin var mı ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baron_

quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

Have you ever hear MONTAJ ?

MONTAJ is

şeritlerinin belirli kısımlarından kesilerek birbirlerine eklenmesi.

AHA ACUNUN YEĞENİ GELMİŞ SIKIYO GENE!

ayrıca bilmiyosan ingilizce konuşmayacaksın yoksa böyle EZİK gibi görünürsün aslanım! have you hear değil have you heard olacak kapiş?

zeus:

• quote:

quote:

Keltoş senin............. diye başlayan bir cümleyi aslında hakediyorsun da... Kalsın...

"Keltoş" dediğin adam Lösemili çocuğunun tedavisi için birşeyler kazanmak için oraya çıkmış bir ÖĞRETMEN.... Sen kimsin ????? Klavyenin başında terbiyesizce konuşmaktan başka bir marifetin var mı ????

• HİLE olmasa nasılll

reytinggg alacak o program ? :)

AYRICA çok komik bir yarışma..

Hissediyorum.. geyikleri filan.. zuhahhaa
  • Reason,
    Hadi herşeyi anlarımda o tombul embesil gibi davranan bi adam var fear factordede görmüştüm finale gelmişti.Böylesine başvurunun çok olduğu 2 yarışmada birden yer alması nasıl mümkün olabilir sormak isterim?
    Tüm dünyada binlerce bu tür yarışmalar var hatta geçenlerde gazetede okumuştum galiba İngilteredeki bir yarışmada hile tespit edildiği anlaşılmış ve mahkeme epey bi para cezası vermişti.
    Orda bile oluyosa özel medyanın yerlerde süründüğü canım ülkemizde neler neler olur düşünmek bile istemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZgNcR

Arkadaşlar o çekimde ben de vardım. O Yağız'ın videosuyla veya reklamlarla alakalı değil onların zamanı belli zaten. o sırada acun diyo 7 dakikaliık reklam veya şu video bu video. sonra anonsu yaptıktan sonra beklemeden alkışla giriyoruz diyolar 3 2 1 alkışlayarak giriyoruz. o konuda bir hile söz konusu değildir. ablam yarışıyo ordan biliyorum. ayrıca hamdi beyin varlığı yoklugu hakkında ya da varsa kutuları bilip bilmedği hakkında bilgim yok. bir de kimin çıkacağıının kurayla belirlenmesi konusunda şüpheciyim. ancak onlarda kutuları bilip ona göre çıkarıyo olabilirler ama emin değilim. onun dışında bir hile söz konusu değildir. hatta bence hiçbir hile söz konusu değildir.

Ayrıca batuhan arkadaşım güzel söylemiş. Hamdi bey bilseydi ona göre teklif sunardı ve bunun sonucunda bildiği zaten ortaya çıkardı ve o zaman bir anlamı kalmazdı. ben de sanmıyorum bildiğini.

Hangi yarışmacı ? Yani yanlış anlama, o çıktığında evdekilere "bu bizim donanım haberden bi üyenin ablası, bu da kardeşi" diye söylerim, güzel olur. Sende kameraya çıkarsan DH pankartı falan açta "70 milyon" 'a reklam yapalım.

Yalnız üyeler git gide terbiyesizleşiyor. İnsanların dış görünüşleriyle dalga geçiceğinize, başkalarıyla dalga geçerek insanların sizi esprili bulduğunuzu sanmak yerine ne kadar zekasız olduğunuzu bi sorgulayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 29 Ocak 2008; 23:44:11 >

• bu zaten fear factor olayını başvuru formuna yazıyorsun.. "daha önce katıldığınız tv programı varmıydı hangisi" diye...

hile yok ama, ama bunun matematiksel olasılıktada 3 aşağı 5 yukarı böyle tutma olayı var. ve kutuların dizilişi (içndeki miktara göre) ve bunun bir kişi tarafından yapılması "noter"(o kişinin alışkanlıkları) ve yarışmacıların 2ay boyunca orada durmaları.. bu olasılıklarda başarı sağlıyor...

noterin büyük rakamları en çok hangi kutuya ve hangi sayı aralığına koyması örn; 10 ila 20 yada 15 -21 gibi. böyle olnca kutu sayısı 6 ya iniyor, yarışmacıların bu kutulara rağbeti arttırıyor büyük rakam çıkabilir diye
    burası sadece yarışma kısmı, HA hile varmıdır olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 30 Ocak 2008; 0:05:20 >
  • Hile yok...acun ılıcalının bi akrabası,benim bi akrabamın arkadaşının akrabası ile evli ordan biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur

Reason,
    Hadi herşeyi anlarımda o tombul embesil gibi davranan bi adam var fear factordede görmüştüm finale gelmişti.Böylesine başvurunun çok olduğu 2 yarışmada birden yer alması nasıl mümkün olabilir sormak isterim?
    Tüm dünyada binlerce bu tür yarışmalar var hatta geçenlerde gazetede okumuştum galiba İngilteredeki bir yarışmada hile tespit edildiği anlaşılmış ve mahkeme epey bi para cezası vermişti.
    Orda bile oluyosa özel medyanın yerlerde süründüğü canım ülkemizde neler neler olur düşünmek bile istemiyorum

ozgur;

O embesil gibi davranan vatandaşı daha sonra Acun birkaç proğrama daha çıkardı.. Yani aslında adam Acunun faaliyet ve projelerinden haliyle haberdar.. Şimdi ilk proğram için reklamlar falan girilmiştir belli bir süre ama sonuçta başvuru sınırlıdır... Bir de yarışmacılar zaten kurayla falan seçilmiyormuş.. Yani başvurulardan bahsediyorum.. Adamlar web sitesindeki başvuru formuna zaten bazı sorular sormuşlar.. (yaşadığınız en ilginç, en talihsiz olay falan..filan..) Oradan renkli-ilginç, rating alma potansiyeli olan yarışmacıları seçiyorlar..

Bunda bir hile var mı ??? Ben görmüyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: ahe

quote:

quote:

kapakkkkk zaaaa xD

• quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

quote:

Orjinalden alıntı: ZgNcR

Arkadaşlar o çekimde ben de vardım. O Yağız'ın videosuyla veya reklamlarla alakalı değil onların zamanı belli zaten. o sırada acun diyo 7 dakikaliık reklam veya şu video bu video. sonra anonsu yaptıktan sonra beklemeden alkışla giriyoruz diyolar 3 2 1 alkışlayarak giriyoruz. o konuda bir hile söz konusu değildir. ablam yarışıyo ordan biliyorum. ayrıca hamdi beyin varlığı yoklugu hakkında ya da varsa kutuları bilip bilmedği hakkında bilgim yok. bir de kimin çıkacağıının kurayla belirlenmesi konusunda şüpheciyim. ancak onlarda kutuları bilip ona göre çıkarıyo olabilirler ama emin değilim. onun dışında bir hile söz konusu değildir. hatta bence hiçbir hile söz konusu değildir.

Ayrıca batuhan arkadaşım güzel söylemiş. Hamdi bey bilseydi ona göre teklif sunardı ve bunun sonucunda bildiği zaten ortaya çıkardı ve o zaman bir anlamı kalmazdı. ben de sanmıyorum bildiğini.

Hangi yarışmacı ? Yani yanlış anlama, o çıktığında evdekilere "bu bizim donanım haberden bi üyenin ablası, bu da kardeşi" diye söylerim, güzel olur. Sende kameraya çıkarsan DH pankartı falan açta "70 milyon" 'a reklam yapalım.

Yalnız üyeler git gide terbiyesizleşiyor. İnsanların dış görünüşleriyle dalga geçiceğinize, başkalarıyla dalga geçerek insanların sizi esprili bulduğunuzu sanmak yerine ne kadar zekasız olduğunuzu bi sorgulayın..

Ablam Özge Ankara'dan. Pankart açma olayı yalan olur. İzin verseler açarlardı zaten. O amaçlı bir yarışma değil. Ben bugün bayagı bi gözüktüm sadece çiğdem ve ömerin yarıştığı cuma günkü çekime katılmıştım. ömerde yerim güzeldi. bayagı gözüktüm. hatta ömerin direk arkasında gibi gözüken yüzünü genelde var mısın yok musun yazsısın olduğu eleman bendim. yeşil kazak sarı gömlekle. belki görenleriniz olmuştur.

• İşte bunu ingilterede bbc yapmış. ABd deki para ödüllü yarışmada hile yapıldığı gazetelerde çıkmıştı.
    http://www.hurriyet.com.tr/dunya/6927740.asp?top=1

Kaldı ki zaten rakam tekliflerinden hamdinin numaraları bildiği belli oluyor. Neyse kavga etmeyin size bu oyunun linkini vereyim biraz oynayın.

http://www.oyunlife.com/Flash.Oyunlar/Bulmca.Zeka.Oyunlari/Varmisin.Yokmusun/

• hileyi falan bir kenara bırakalım da esas şu konuya deginelim:
    TRT dışında hiçbir kanalın kazanılan ödülü hakkıyla vermedigi söyleniyor.
    Nereden biliyorsun derseniz, bu işlerin background'unda çalışan bir kişiyle tanışmıştım, o anlatmıştı.
    TRT dışındakilere güvenme demişti.

Buyrun size canlı bir örnek:
    ATV'nin "Ağırlığınca Altın" yarışmasında 2048 altın kazandı. Bakın hayatı nasıl karardı?
    http://www.medyafaresi.com/?hid=7741&cid=3
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

hileyi falan bir kenara bırakalım da esas şu konuya deginelim:
    TRT dışında hiçbir kanalın kazanılan ödülü hakkıyla vermedigi söyleniyor.
    Nereden biliyorsun derseniz, bu işlerin background'unda çalışan bir kişiyle tanışmıştım, o anlatmıştı.
    TRT dışındakilere güvenme demişti.

ATV'nin "Ağırlığınca Altın" yarışmasında 2048 altın kazandı. Bakın hayatı nasıl karardı?

bazı yarışmalar öyle olabilir ancak bu değil. gamze abla vardı orda yarışıyodu. 34000 ytl almıştı ablamın arkadaşı sanıyorum aldı parasını almasa duyardım. ablam da yarışıyor bakalım o kaç alacak? bu parayı vermeyecek bir yarışma değil.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ozgur

Reason,

ozgur;

O embesil gibi davranan vatandaşı daha sonra Acun birkaç proğrama daha çıkardı.. Yani aslında adam Acunun faaliyet ve projelerinden haliyle haberdar.. Şimdi ilk proğram için reklamlar falan girilmiştir belli bir süre ama sonuçta başvuru sınırlıdır... Bir de yarışmacılar zaten kurayla falan seçilmiyormuş.. Yani başvurulardan bahsediyorum.. Adamlar web sitesindeki başvuru formuna zaten bazı sorular sormuşlar.. (yaşadığınız en ilginç, en talihsiz olay falan..filan..) Oradan renkli-ilginç, rating alma potansiyeli olan yarışmacıları seçiyorlar..

Bunda bir hile var mı ??? Ben görmüyorum...

Benim görüşüm bu %100 hiledir.Konuyla pek alakası yok ama aklıma geldi yazayım.
    Bi aralar evinde ... şampuanı bulunduranlara para hediyesi vardı ve görevli şahsiyet babamın arkadaşıydı neyse bizede geldiler! sonucunda almıştık parayı (söylediğin olayla aynı şey)Şu kadın programları vs. hiç bahsetmiyorum zaten.Kısacası benim medyaya güvenim sıfır anca harbi harbi çok yakın tanıdığım biri katılır gözümle görürsem inanırım.Neyse benim için şu saçma sapan programlar için bu kadar yazmam bile fazla

• quote:

Orjinalden alıntı: Fb100.Yil

offf çok kötü.. bunu okudum ya artık.. tv kanallarını ben zaten mide bulandırıcıydı, şimdi tam oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 30 Ocak 2008; 0:03:27 >

• Bence Hamdi Bey diye birisi yok
  • ZgNcR ; bugünkü programın çekimleri ne zaman yapıldı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 35GOZTEPE35

Bence Hamdi Bey diye birisi yok

yo bence var çünkü program bitince casting de HAMDİ ÖZDEN diye birisi yazıyo
    galiba hamdi o
  • Kavga çıkıyordu son anda engellediler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.