Şimdi Ara

Var Mısın Yok Musun'da %100 hile var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bir akrabam ile görüştüm.Bize geldiler misafirliğe.Neyse oturduk falan daha sonra show tv ye baktı kardeşim o da daha önce Var Mısın Yok Musun'a katılmıştı.Bize "Hile bunlar hile..." dedi.Neden olduğunu sordum...Bana yarışmadan önce belli bir sözleşme imzalatıldığını ve olayın bir tiyatro olduğunu falan söyledi.Kimliğini falan açıklayamıyorum biliyorsunuz bu sözleşme işi ciddi bir iş...Cidden şaşırdım bu kadarını beklemezdim.Ona şurada şöyle yap.Şu teklifi kabul et/etme falan diyorlarmış.İmzalamıyor ise başvuru kabul edilmedi diyorlarmış...Acun a gerçekten kızdım!

• Seni,beni ve buradaki insanları ilgilendiren bir şeymi var?Orda 500.000 kazansa ne olur 1 tl kazansa ne olur ne değişir hayatımızda?
  • Arkadaşım seni ilgilendirmiyor ise yorum da yapma o zaman.

Ben paylaşmak istedim.Kaldı ki o akrabam aldığı(onların almasını istediği)paranın %50 sini bile alamadı daha.
  • %100 gibi bir orana nasıl ulaştın ki? Bildiğim kadarıyla noter huzurunda yapılıyor. Öyle bu işlere kolay kolay hile katamazlar. Artık, kardeşin mi bombalamış? Ne yapmışsa bilemiyorum. Kazanamayan insanlar orda burda yorum yapardı. Bu işleri bu kadar kolay mı sanıyorsunuz siz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 28 Eylül 2009; 20:52:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

Arkadaşım seni ilgilendirmiyor ise yorum da yapma o zaman.

Ben paylaşmak istedim.Kaldı ki o akrabam aldığı(onların almasını istediği)paranın %50 sini bile alamadı daha.

Konu açıyorsan her türlü yoruma katlanacaksın

• Doğrudur. Emin akar yalnız, biz o adamın fanıyız.
  • dün boş bi kutu çıktı ya artık milletin akrabaları filan anlatır boyuna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 500 bin lira kazanan aslında 50 binlara kazanıyor
  • Arkadaşlar o kadar bölümdür bende işkilleniyordum ama zaten canlı yayınlanmamasındaki amaç da bu imiş.Tamam her türlü yoruma katlanırız o sorun değil.Ama o akrabama gerçekten güvenirim.Yalan söylüyor ise ne ala...Ama dün ki video ile alakası bile yok.Ben o videoyu Fake sanıyordum ama bu gidişle ona da inanacağım heralde.
  • desene burhana yazık olmuş

• yanlış anlamayın benim söylediğim kesinlikle şahsi değil. söylediğiniz mantıklı da ama dünkü video'dan sonra böyle şeylerin patlayacağı kanaatindeyim
  • %112.5
  • nasıl bi akraban o
    akrabasına kim olduğunu söylemiyor ciddiymiş
    silerim onu orda ne ciddisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lameKING

KAYNAK

Geçtiğimiz gün Var mısın Yok musun'da yarışan Sidal adlı yarışmacı 113 bin TL kazanıp sevinç çığlıkları atarken Acun da programı kapatıyordu. Ancak yarışmanın sevilen isimlerinden Metin kutusunu açmamıştı. İşte tam o anda Acun'un arkasında kutusunu açan Metin'in kutusunun boş çıkması kafalarda soru işaretleri bıraktı.

VİDEO

http://forum.donanimhaber.com/m_34798699/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

Bugün bir akrabam ile görüştüm.Bize geldiler misafirliğe.Neyse oturduk falan daha sonra show tv ye baktı kardeşim o da daha önce Var Mısın Yok Musun'a katılmıştı.Bize "Hile bunlar hile..." dedi.Neden olduğunu sordum...Bana yarışmadan önce belli bir sözleşme imzalatıldığını ve olayın bir tiyatro olduğunu falan söyledi.Kimliğini falan açıklayamıyorum biliyorsunuz bu sözleşme işi ciddi bir iş...Cidden şaşırdım bu kadarını beklemezdim.Ona şurada şöyle yap.Şu teklifi kabul et/etme falan diyorlarmış.İmzalamıyor ise başvuru kabul edilmedi diyorlarmış...Acun a gerçekten kızdım!

bu olay doğru, kardeşimin arkadaşı ilk programa katılmıştı kamera arkasında dediğin gibi konuşmalar ve anlaşmalar yapılmış, ve her hafta kutu açıcılar maaş gibi bir şey alıyorlar.

• hile varsa izlemeyin kardeşim 2 gündür olay oldu resmen yok kutu boşmuş yok cartmış hem izlemeden duramıyosunuz hem de hile var diye ağlıyosunuz. hiç umrumda olmaz valla o kadar salak bi yarışmaki bu kadar muhabbetini yapana pek iyi gözle bakamıyor insan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.