Şimdi Ara

Var mısın yok musun tamamen düzmece bir senaryo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
12.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarışan ve kutu açan ekibin büyük kısmı ajanslara bağlı kişiler, çok iyi rol yapmaları, tiplemeler sergilemeleri ortak özellikleri. Kemal ve Tony isimli kişileri (birini flash tv de diğerini hatılamıyorum) zaten daha önce yine bir senaryo gerçekleştirilen programlarda izlemiştim.
    Sunucu ve tüm yarışmacılar kutularında ne olduğunu ve hangi sırada ne açılacağını önceden biliyor ve buna göre oynuyorlar. Zaten gördüğünüz gibi yarışmaların tamamına yakınında son kutuya kadar büyük ikramiye heyecanı korunuyor (nasıl bir tesadüfse) Sandık açan kişiler ve yarışan kişi belli birer ücret alıyor ve para kazanan da aslında o parayı almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra -- 31 Ağustos 2009; 14:09:07 >

• İlginç.
    Tony'yi ben daha önce bir yerlerde görmüştüm sanki.
    Eğer doğruysa bu, gerçekten izleyiciyi çok aşağılamış olurlar.
  • Mevlut Her Hafta Konyaya Geliyodu Bi bakkal ayda kaç kere üçakla seyehat edebilir. ?Oyuncuları bilmemde para işinin öyle oldugunu biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .TaneR.

Yarışanların tamamı ajanslara bağlı kişiler, çok iyi rol yapmaları, tiplemeler sergilemeleri ortak özellikleri. Kemal ve Tony isimli kişileri (birini flash tv de diğerini hatılamıyorum) zaten daha önce yine bir senaryo gerçekleştirilen programlarda izlemiştim.
    Sunucu ve tüm yarışmacılar kutularında ne olduğunu ve hangi sırada ne açılacağını önceden biliyor ve buna göre oynuyorlar. Zaten gördüğünüz gibi yarışmaların tamamına yakınında son kutuya kadar büyük ikramiye heyecanı korunuyor (nasıl bir tesadüfse) Sandık açan kişiler ve yarışan kişi belli birer ücret alıyor ve para kazanan da aslında o parayı almıyor.

önceki programlarda yarışanlardan bir arkadaşım benim eski okul arkadaşımdı, sanırım kazanamamıştı oradaki halleriyle okuldaki davranışları tamamen örtüşüyordu rol yaptığını düşünmüyorum ama önceden danışıklı dövüş varsa bilemem, olabilir...

özellikle ramazanın son zamanlarına doğru birileri 500 bin kazanabilir...

yarışmanın bana göre fazla bir esprisi yok çok abartılan bir yarışma , millette neden stres oluyor anlamıyorum sanki kazanan onlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

Yarışanların tamamı ajanslara bağlı kişiler, çok iyi rol yapmaları, tiplemeler sergilemeleri ortak özellikleri. Kemal ve Tony isimli kişileri (birini flash tv de diğerini hatılamıyorum) zaten daha önce yine bir senaryo gerçekleştirilen programlarda izlemiştim.

önceki programlarda yarışanlardan bir arkadaşım benim eski okul arkadaşımdı, sanırım kazanamamıştı oradaki halleriyle okuldaki davranışları tamamen örtüşüyordu rol yaptığını düşünmüyorum ama önceden danışıklı dövüş varsa bilemem, olabilir...

özellikle ramazanın son zamanlarına doğru birileri 500 bin kazanabilir...

yarışmanın bana göre fazla bir esprisi yok çok abartılan bir yarışma , millette neden stres oluyor anlamıyorum sanki kazanan onlar...

Eet senaryo olması bir yana neden ilgi çekiyor o çok ilginç.
    Birisi para kazanacak bana ne. Bana zararı veya faydası var mı ? Saatlerce nesi seyredilir ?
    Bilgi yarışması olsa (kanal1 de çok güzel bir yarışma var izliyorum denk geldikçe) anlarım, kendini sınarsın, bir şeyler öğrenirsin.
    Ama bu yarışmayı izlemek nasıl bir zevk ve mantıkdır hiç anlayamam.

• Birde izlerken iyice kaptırıyorlar.Yok devam et, yok yok kabul etme, sanane yahu senmi kazanıyorsun paraları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

O Acun'un yerinde olsam şimdiye kadar kaç kere bırakmıştım o programı. Program başladığından beri 1 milyon kere ''Yokum Diyor!!!'' demiştir heralde. Yahu monotonlaştı artık, 500.000 alanda yok. Yılbaşında 10 tane 500.000 koydular yine alamadılar. 20 kutunun 19' una 500.000 koysalar giderler Hamdi Bey'in teklifini kabul ederler. Ya bir düşünün şuana kadar 100'e aşkın bölüm olmuştur programda. 500.000'ü hala alan olmadı. Bizleri salak yerine koyuyorlar ve televizyonun başına kitlemeye çalışıyorlar.

Biraz daha devam edersem küfretcem.

Son bölümde hepsi 500.000 olur, anca öyle alırlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

Benimde tanıdığım vardı. Rol yapmıyor ordakiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 30 Ağustos 2009; 2:33:49 >

• Bir senaryo varmıdır bilmem ama şu ana kadar 500.000 kazanılamaması hakikaten düşündürtüyor insanı.
  • Türkiyede 2050 yılı ile ilgili komedi resimleri vardı, orada var msıın yok musunda tüm kutularda 500 bin gösteriyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Birde izlerken iyice kaptırıyorlar.Yok devam et, yok yok kabul etme, sanane yahu senmi kazanıyorsun paraları.

• Ya tamam herşeyi anlıyorum ama nasıl ağlıyorlar,nasil bu kadar gerçekçi oynuyorlar sevinçleri heycanları falan o vakit?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheProphecy

Ya tamam herşeyi anlıyorum ama nasıl ağlıyorlar,nasil bu kadar gerçekçi oynuyorlar sevinçleri heycanları falan o vakit?

yarışmacılar kampa falan giriyorlar ya, ister istemez herkes birbirini tanıyor kimileri gerçekten arkadaş oluyor. bu kamp olayının ardında yatan ise yarışmacıların birbirleriyle kurdukları duygusal bağ dolayısıyla yarışma esnasında birbirlerinin düşüncelerinden etkilenmesini sağlamaları...

ben açıkçası yarışmanın düzmece olduğunu düşünmüyorum , ama insan ilişkileri açısından bu kampa girmelerinin yarışmada insanların birbirleri üzerinde etkili olmaları için olduğunu sanıyorum...
  • Show tv'den ne bekliyorsunuz
  • Valla hiç tanımadığım adamla kampları ne kadar bilmiyorum 1 ay desek,1 ay kalsam birlikte yine para kazanamadığı içim ağlamam.Ya da çok kazanırsa sevinmem.Bana ne xD
  • Düzmecelikle ne alakası var, hiç birşeye dayandırmadan bol keseden atıyorsunuz. Program, dandik ve çok monotonlaştı ama hepsi bu. Bu yüzden de kaldırılıyor.

En azından, sadece reyting uğrunada olsa 3-5 hayır işi de yaptılar
  • quote:

Katılmıyorum.

Staj yaptığım işyerinde ki bir çalışan katıldı Var Mısın Yok Musun'a

orta bir para aldı ve parasını alamasaydı emin ol cıngar çıkartıp her yerde haber çıkartırdı bunlar sahtekar diye.

Şurası bir gerçek ki Acun'un Show'dan 9 trilyon alacağı olduğu için moral "0" olarak yarışmayı götürüyor şuanda.

• bizim komşumuz yarıştı ve 50 bin kazandı gerçi onada 10 bin sus payı verip herkese 50 bin aldım dedirtmiş olabilirler yani baya bir karaışık olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Av@ng(E3T)r

Düzmecelikle ne alakası var, hiç birşeye dayandırmadan bol keseden atıyorsunuz. Program, dandik ve çok monotonlaştı ama hepsi bu. Bu yüzden de kaldırılıyor.

En azından, sadece reyting uğrunada olsa 3-5 hayır işi de yaptılar

ne kaldırması dostum her yayınlandığında birince hala
  • Neyse, çok şükür ki sonunda bitiyor.
    Artık küçük hissediyorum lafları falan sıkmıştı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.