Şimdi Ara

Var mısın Yok musun a uyuz oluyorum....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • - Her yarışmacının kutu açma sırası geldiğinde yarışan kişiye seni gerçekten çok seviyorum demesine, (bu kadar yapmacık olunur işte.oyunun kuralı sanki sevmek.)

- Yarışan kişinin açtıracağı kutu sahibine ne hissediyosun demesine, (ne hissedebilirki yaa anlamıyorum)

- Daha önce ne açmıştın. - 3 sefer küçük açmıştım.bu seferde küçük hissediyorum ama bilmiyorum büyükte olabilir denmesine, (hem hissediyon hem bilmiyon.bi karar ver be kadın)

- Son turlarda açtığı kutuda yüksek rakam çıktıktan sonra herkesin başını önüne eğip açan kişinin ağlayıp özür dilerim demesine, (bilerek büyük açtıya özür şart)

- Kutunun ipini kopardıktan sonra herkesin aynı şekilde yavaş yavaş kutunun üstünü temizlemesine, (bi kerede üfleyin bee)

- İp koptuktan sonra kutunun açılması için en az 1 dk beklenmesine, (biz niye strese giriyosak artık)

- Kötüye giden yarışmada yarışmacıların el ele tutuşmasına, (tabi tabi kutudaki rakamda değişir şimdi)

- 10 dan geriye doğru değilde artık 20 den geriye doğru saymaya başlanmasına, (5,4,3,2,1,0... dadadaaaann 250.000 ytl. noooldu yemedi dimi)

- Pozitif düşünülmesine, sinerji oluşturulmasına, hedisine, hödüsüne

uyuz oluyorummmmmmmmm.

• üstad msn'de yoksun rappi.d soracaktım bari burdan sorayım varmı elinde premium :)
  • bide el ele tutuşup kutuyu açmıyorlar mı
    sanki içindeki meblağ değişecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: hkmb38

bide el ele tutuşup kutuyu açmıyorlar mı
    sanki içindeki meblağ değişecek

evet buda var. hepsi aklıma gelmedi. sizde ekleyebilirsiniz.
  • kutuyu temizlemelerine bende gıcık oluyorum.sanki toprağın altından 5000 yıllık define buldular.
  • iğrenç bişey yaa böle iyi bişey çıkınca o kadar çok sevinmiyolar mı numara yaptıkları çok belli oluyor bunlar avrupa ülkelerinde olur artık bizi iyice avrupalaştırmaya çalışıyolar
  • @maydemir52 P.m :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Bunu yapan insan mı be
    7 yıl önce açıldı
    Ne var bu Citizen'de
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acun bey kutumu açar mısınız?
  • ben kutuyu açtığımda kutumdan düşük bir rakam çıkarsa üzülürüm.
    ben yarışıyor olsaydım kutumda o rakam olacaktı çünkü...
    hepsi yapmacık seviniyor/üzülüyor...

birde demezlermi özür dilerim büyük açtım
  • -hadi bize iyi kutu ac

sanki o an karar veriyorlarda
  • Kutu Olayını bitiyorum
    acun :hamdi bey tuğçe hanımın kutusuna 8000 ytl teklif ediyor
    tuğçe : hamdi beyin 8000 ytllik teklifine yokum
  • En çok kutunun üstündeki mührü kopardıktan sonra temizleme olayıyla ilgili tespite güldüm. Arkadaşımız güzel bir tespit yapmış =9
  • Bana göre hamdi bey diye biri yok.Telefonu öttürüyorlr acun düşünüyo kafasına göre veriyo kutuya parayı
  • abi o değilde.yarışmada biride çıkıp"arkadaş ben kutuma razı oluyorum.ne teklif,ne o,ne bu.benim kutumu direk açın ne çıkacaksa razıyım" dese.ne olacak yarışma orada bitecek mi o gün:D:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bana Izin Yokmu

Kutu Olayını bitiyorum
    acun :hamdi bey tuğçe hanımın kutusuna 8000 ytl teklif ediyor
    tuğçe : hamdi beyin 8000 ytllik teklifine yokum

• küçük hissediyorum ama büyükte çıkabilir

bence koparan laf bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nKEEPr -- 14 Ocak 2008; 20:27:42 >
  • sakın korkma!!!Mavi açacağım

dırınının
    500.000ytl
  • çok ama çooook sığ bi programama severek izliyoruz
  • hamdi beyede takmış vaziyetteler ulen başta malzemeyi siz veriyorsunuz ona burdan ne kadarlık miktarla ayrılırsan sana yeter sorusuna cevap vermekle enayiliğinde böylesi pehhh be kardeşim acaba oraya gitsem bendemi böyle davranırım
  • herseyine uyuz oluyorum ben o yarısmanın... gerci acunun yaptıı islerin hepsine gıcık oluyorum ... survivorda da final macında 5 5 , 5 6 , 6 6, 7 6, bilmemne hep boyle yapmacık bi cekisme...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.