Şimdi Ara

Var mı144 hz 1 ms moduna aldığımızda görüntü kalitesi düşmeyen ips monitör ? ? ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Alioreh

LG 27GL650F-B alacağım. Tuf da çok çekici geliyor fakat parlaklığı vs. bikaç tane olumsuz yorum gördüğümden buna yöneldim. Ne dersiniz?

Hoparlörü yokmuş o üzdü tabi de

vatanda şu an sepette 1.958 TL ye geliyor

Alıntıları Göster
    Alınabilir hocam. Üzeceğini sanmıyorum.
    Söz konusu monitörün rtings incelemesi de var:

Puanları iyi.

• Shadow Ryzen kullanıcısına yanıt
    İps düşünüyorum. öneri için teşekkürler...
  • Alioreh kullanıcısına yanıt
    Bu da güzelmiş hdr10 vs, listeye ekledim.

Acer için iade talebinde bulundum. Bir kaç gün sürer onay işlemi bu arada karar veririm inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Alınabilir hocam. Üzeceğini sanmıyorum.
    Söz konusu monitörün rtings incelemesi de var:https://www.rtings.com/monitor/reviews/lg/27gl650f-b

Puanları iyi.

Alıntıları Göster
    Linkte siyahlar sıkıntı yazmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: tamyak

İps düşünüyorum. öneri için teşekkürler...
    IPS panelde bu monitörü tavsiye ederim hocam:

• Burakcnl kullanıcısına yanıt
    Bu da çok iyi ama bir tık daha üst bir şey bakıyorum. Şu an iki favorim var...

HackAv ın bahsettiği Asus VG279Q

Alioreh in bahsettiği LG 27GL650F-B

Bakalım hele şu monitörü Hepsiburada bir iade alsın da ondan sonra karar vericem.
    Teşekkürler...
  • 3.5yıldır pg278q kullanıyorum , hiç sıkıntım olmadı :D 144hz 1ms gsync 2k oh mis. tn mn hikaye yav. vibrance yi actımmı cok tatlı bir görüntü elde ediyorum. IPS neymiş oyun mu oynanır. :DQWEwqe
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Asus VG279Q var. Kendim kullanıyorum. O da 120 hz'de 1 ms oluyor. Ama 144 hz'de 3 ms. Bazı sitelerde en hızlı ıps panel oyuncu monitörlerü ödülü de almış sanırım.
    Görüntü kalitesi olarak da oldukça güze. Kullanılan panel oldukça kaliteli. https://www.hepsiburada.com/asus-vg279q-27-144hz-1ms-hdmi-display-dvi-d-freesync-full-hd-ips-monitor-pm-HB00000I2BTY
    Monitörünüzü ne zamandır kullanıyorsunuz? Ben sizin monitörden almayı düşünüyorum ama ölü piksel muhabbetinden korkuyorum sizde hiç var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain Levi

Monitörünüzü ne zamandır kullanıyorsunuz? Ben sizin monitörden almayı düşünüyorum ama ölü piksel muhabbetinden korkuyorum sizde hiç var mı?

Alıntıları Göster
    Dostum merhaba. Yaklaşık olarak 6 aydır kullanıyorum. Ben hepsiburada'dan almıştım. ölü piksel çıkmamıştı. Monitör'den oldukça memnun olduğumu söylemeliyim. Sadece çok yakından bakarsanız pikseller belli oluyor. Bu nedenle monitör ile aranızda en az 40 cm mesafe olmalı.

• hocam merhabalar ben FPS oyunları oynuyorum diğer oyunları oynamıyorum denilebilir. o yüzden şu monitörü düşünüyorum sizce yerinde bir karar olur mu ? 2k aslında cezbetmiyor değil fakat 2k da 240 hz 280 hz yok maalesef ne yapmalıyım bilemedim.

• blackandwhite23 B kullanıcısına yanıt
    2k da o hızları istiyorsan biraz daha bekle, Samsung odyssey g7 240hz 1ms gtg olacakmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • karaniler kullanıcısına yanıt
    Rtingste incelemesi var aslında hp omen x 27 2k 240 hz ama Türkiye de yok getirtmesi vergisi falan derken 6 7 bini buluyor o kadar da çıkamam yani işin açıkçası. Türkiye ye gelse çıkacağı fiyatlar 5 in altında olmaz yakın zamanda gibime geliyor. 2k olsun 240 hz olsun dersem sıkıntı gibi duruyor mesele. O yüzden 2k 144 hz 165 hz mi yoksa 1080 de 240-280 hz mi kararsız kaldım. İnternet meselesini bir kenara bırakırsak ben FPS oynuyorum multi diğer oyunları oynamıyorum şimdi öyle olunca da hız gerekiyor tepki gerekiyor vs ama işte diğeri de 2k yani daha çok görsellik hz değeri de çok düşük değil ama 280 nin de yarısı şimdi buda bi gerçek o yüzden çok kararsızım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alioreh kullanıcısına yanıt
    Satın aldınız mı yoksa vaz mı geçtiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaniler

2k da o hızları istiyorsan biraz daha bekle, Samsung odyssey g7 240hz 1ms gtg olacakmış
    Fiyatı 6k imiş hocam, kalsın
  • Asus VG279Q modeli hakkında şunu doğru anladım di mi: Aslında bu model 3ms 144hz, fakat 120 hz ayarlanırsa 1ms olabiliyor. Doğru mu anladım? Bu modeli almayı düşünüyorum.. Dizi film vs izlerken 27 inç olması sıkıntı yapar mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.